till att börja med något helt nytt utöver att vara tandsköterska på vardagen..Jag valde göra det där samtalet för snart ett halvår sen till en person. och jag måste nog säga att jag livet har vänt iaf inom detta jag gjorde. vad gjorde jag då?!
jo jag tog mod mig till mig att ringa en som arbetar som återförsäljare av aloe Vera produkter, en produkt jag egentligen bara visste namnet på och som jag för några år sedan var så trött på att höra om MEN för ca 1 år sedan började jag tänka efter på vad man stoppar i sig, vad man har på sig och vad man ger kroppen i både form av kost, näring och annat som ska göra oss fräscha.

Så jag tänkte både 1 och 2 gånger innan jag valde att detta kan vara något jag vill veta mer om. Så sagt o gjort. Jag bokade ett besök där vi gick igenom allt vad aloe Vera vad och jag fick även en affärspresentation då man kan jobba med det samtidigt. Tjipp o Hej... Du kan alltså använda produkterna OCH tjäna pengar på det genom att dela dina kunskaper och erfarenheter till andra. HUR smart är inte det????

Sen att aloe Veran är en grönsa/växtk låter ju ännu bättre. samt att den skördas för hand. Den är inte testad på djur och har högklassig kvalité. Ding ding nu börjar jag tänka till 2 gånger till....
Naturlig produkt!!!

Jo jag har nu i sakta takt börjat prova lite produkter, bland annat en fantastisk kickstart på 9 dagar där du lär dig förändra din insikt och inställning till kosten, träningen och till dig själv.

Ni fattar va?!? 9 dagar det är ju ingenting!!! och skulle jag inte vart nöjd hade jag fått alla pengar tillbaka. jo jag tackar. vilket företag gör sån deal.

Sen finns det produkter inom hälsa, Beauty och wellness och träning. allt man behöver i en enda växt!!!

Börjar du oxå bli lite nyfiken Nu?!
inte ?
okej vad som även hör till detta med produkterna är att du kan göra en business samtidigt som du kommer utanför din komfortzon och vad jag oxå fått göra är att göra en personlig utveckling och träffat och träffar så enormt mycket positiva och trevliga människor som jag aldrig skulle träffat annars. priviligierad till tusen.

Det finns ett berg som jag ska besegra ja inte klättra upp för så alltså utan ja va ska vi kalla det.. det personliga berget med olika strapatser men i omgångar.... Nä nä bergsklättrare kommer jag nog aldrig bli. Men en liten lätt promenad till toppen vore häftigt.

Börjar du bli lite mer nyfiken nu då?

Jasså kul!

vet du. Jag vill inte sälja på något, jag vill inte pracka på. Men skulle jag få ge dig en stund och berätta mer så kanske även du vill komma upp till toppen av berget, eller ska vi kanske göra det ihop?!

Jag treva men jag våga prova aloe Vera.
gör det du med och se möjligheten till att ge din kropp och knopp lite naturlig näring.

Hoppa utanför trygghetsboxen nu.

vad kan hända? Du lär känna dig själv eller i bästa fall nya bekanta och kommer iväg på saker....

Ha nu en go kväll och bestäm dig kanske inte just på stunden men våra prova.

Viva Forever
//Johanna

Detta är vårat otroligt vackra huvudkontor i Mölndal inom hela Skandinavien!! Ett helt slott. Där är vi varannan vecka !!! Häftigt va?!

Den omskrivna kickstarten c9 jag skrev om. 9 dagars förändring....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jaha då vaknar jag tidigt som attans, redan vid halv 5.. Visst skönt vakna tidigt men tycker det finns gränser på hur tidigt. Så nu sitter jag här, tio över 6 på morgonen, de övriga familjemedlemmar sover så gott. Så det enda som är igång är jag o kaffebryggaren... ha ha vilket sällskap.

Tänk om man ibland kunde ta på sina eller sin känsla om vad det är som gör att vissa saker går i mönster...

Alltså jag menar det här med att sova, man lägger sig i normal tid, vad nu normal tid är, lägger om kost o ökar träning- tycker man själv för att få ekorrhjulet gå ihop.

Försöker ha rutiner till och för alla för att mönstret ska fungera.

Man har semester, skaffar andra vanor o mönster under en kort o intensiv period för att sedan snabbt återgå till "fasta" rutiner igen. Även där ett mönster....

Men vad krävs för att byta eller bryta det mönster man har?
Egentligen är det väl så att det är ju bara du själv som skapar dom?

Och ändå är det så svårt att bryta..

Kanske man innerst inne vet att ombytet vore det bästa, nya mönster som byts mot äldre.
Det är bara steget dit till att byta eller bryta.

Det steget kan vara det längsta som man någonsin tar, ja klart du vet ju inte vad som väntar efter du tagit det "nya" steget. Man ger sig ut på en banbrytande ny mark. Kan bli bra kan bli sämre. men då har man ändå prövat och vad kan bli fel???

Att du brutit ditt mönster som du trodde var rätta eller skapat nytt?

Man återupprepar känslan till sig själv och inom sig. Att mönstret du skapar kanske inte passaar dig just där just då utan kanske iaf min tanke är att byta ut mönstret mot något som passar dig/mig alla någon gång är nog en inre rensning mot att bli friare från brytande vanesaker.

Jag tror att genom att byta eller bryta ett mönster pågående eller inte så när man hittar nytt kommer det passa dig, om visst bara för en stund, men tills det är dags för nästa mönsterbyte så är det nog inte fel att ändra mönsterpassning vare sig det är zick zack eller raksöm......

Likes

Comments

usch att jag kommer med den ena undanflykten efter den andre men det är tyvärr så bloggen att jag har inte haft tid och inte funnits tillfälle. Hur jag än vänt o vridit så har annat kommit emellan...

Just nu sitter jag o maken o sitter o ser tv, och ärligt bet jag inte när vi satt själva och bara var i soffan.

Veckan som varit har makens barn varit här så det har vart full rulle dygnet runt med allt va det innebar med matlagning, tvätt mm mm och hittepågrejer.

Igår och idag har vi vart på utflykter i närheten i vår kommun himla trevligt att det finns så ofantligt mycket sevärdheter utan kostnad. och med mysiga picknickar.

Imorgon blir det förmodligen cykeltur och annat mys med liten del av familjen.

Sen hoppas jag att verksamheten med Aloe vera kommer igång under sommaren så jag kan ha både det och tandvården. Skulle vara så kul att kunna kombinera båda.

Men jag ger inte upp utan imorgon är en annan och ny dag med nya utmaningar..

Men känner du att du skulle vilja ha en extra inkomst eller sätta guldkant på tillvaron
skicka ett pm så berättar jag mer.

Viva Forever // Johanna

Likes

Comments

Storsäljaren inom aloe Vera. Finns i smaken Naturell, tranbär/äpple och persika.
Bra start på dagen.
Prova i 3 månader är du inte nöjd får du pengarna tillbaka!!

Främjar och bibehåller en god hälsa.

Vid beställning skicka pm

Viva Forever

Likes

Comments

Idag började Gothia cup för fotboll och då bonussonen spelar blev det till att gå o titta på hans match, dom vann mot ett tyskt låg med 4-0 🖐🖐 stolt bonusmamma....

Maken kommer även imorgon stå i fiket och sälja fika mm så jag o lillan får hitta på något själva tillsammans imorgon. Men det gör inget. Är gärna med henne. Vi har så mysigt ihop. Vi hjälps åt att laga mat ihop, vi pusslar och skrattar o busar. Finns det en stund över ser vi film och bara är.

Hon tycker det är skoj att cykla och vara med kompisar så vi får se om någon av dom är hemma i veckan så hon får leka av sig.

Idag är jag rätt trött både i knoppen o kroppen. Själen är rätt trött oxå. Så efter några nätter med dålig sömn så hoppas jag John blund är på min sida och låter mig få sova.

Tack för mina rader och att ni tar er tid att läsa.

Viva Forever // Johanna

Likes

Comments

Måndag och tisdag kommande vecka kommer jag lägga beställning på aloe Vera gelly, aloe Vera first och aloe Vera sin lips.  Om någon av er är intresserade av detta så skicka ett pm. Mycket bra produkter till sommaren

Viva Forever 

Likes

Comments

I kväll efter mat, disk, skjutsa barn till kompisar mm så kidnappade jag min make med att åka "hem" till där jag bodde innan han och jag flyttade ihop. Det är på västkusten. Särö heter det. och jag tror nog att efter Sorrento i Italien så är nog Särö och havet plats nummer 2 i världens mest vackra platser.
Vid havet känner jag mig hemma och HEL. Där får jag kraft och energi.
Det är där jag vill spridas när det är dags. Att bara få flyta med....

Så några miljoner på kontot ett hus till salu på ön och jag har mitt smultronställe och min borg/trygghet.....

Det är vid havet jag vill bo!!!!

Likes

Comments

Då sommarens värme fortfarande inte nått hallands norra delar och himlen är mer grå än blå tar jag mig tiden att bjuda in mig själv till litterära studier i aloe verans tecken.
Lägger tid inom detta världsomfattande företag och fördjupar mig i hur jag går till väga att ta mig uppåt /framåt...

Jag rensar ut det gamla, balanserar upp, bibehåller och främjar det nya samtidigt som jag använder produkterna för ett kunnande och vetanade men framför allt en känsla av välmående mot mig och min kropp.

Att detta jobb sen kan generera både i extra inkomst och mer tid för annat gör ju det hela ännu bättre.

Och denna bransch inom hälsa och välbefinnande är väl något som verkligen exploderat den senaste tiden....

Så vad skulle du vilja göra för att främja och bibehålla en god hälsa?
Skulle du vilja kunna få en inkomst som gör att du kan köpa det där lilla extra. Eller har du någon dröm du skulle vilja nå men verken tiden eller pengarna räcker??

Sätt dig ner (som jag gjorde) skriv ner 3 "skulle vilja ha/göra" men inte har råd?
Hittar du dom 3?
Får du något Ja?!

Vill du veta mer om hur du kan göra för att få dem där önskningarna?

Kontakta mig så berättar jag mer över en kopp kaffe.

Ha en fin dag

Viva Forever // Johanna

Likes

Comments

Har kommit till insikt att sitta hemma i soffan eller flöta ut i sängen framför Tv:n kommer ALDRIG ge några resultat i viktminskning så därför kommer jag nu köra några power walk pass i veckan. Ändra kost och jag ska banne mig upp till toppen a berget!!! Har vart alldeles för många dalar neråt just nu.

så nu peppar jag mig.
tar tag i vardagen och ändrar inställningen till mig själv

Likes

Comments

igår började jag o maken att bygga bar/grillplats på altanen. Kul göra något tillsammans...
Vi blev väldigt nöjda och idag ska vi få upp lite hyllor och fixa till det sista så ikväll blir det "grillparty" om solen kan vara framme inge lite värme för ska sommaren vara sån här då vet jag inte om jag ska skratta eller gråta....

Nu ska jag o lillan måla hyllor

Likes

Comments