Header
Kom ihåg att alltid vara snäll mot personerna i din omgivning
Var alltid tacksam och nöjd med det du har, det finns många som har det värre

Hur vet man att en kille är intresserad av en egentligen? Här har jag skrivit ner hur dem flesta killarna beter sig när dem är intresserade av någon. Hoppas ni gillar inlägget! Jag vill även nämna att detta är från min syn och upplevelser och jag hoppas att ingen tar illa upp av innehållet! Om ni finner något stötande, lämna gärna en kritisk men snäll kommentar!

-Oftast när killar gillar någon så blir dem väldigt nervösa när dem pratar med personen dem gillar. Dem kanske undviker ögonkontakt och rör på sig väldigt mycket.

-Ett annat kännetecken är att han skriver mycket till dig. Via SMS, snapchat eller andra medier. Han kanske skriver om saker som är lite random. Om han försöker hålla konversationen levande och börjar prata om något nytt när konversationen börjar bli tråkig, betyder det att han vill prata med dig så mycket som möjligt!

-Han råkar skicka iväg en snap till dig "av misstag". Jag tror att många av er har varit med om att ni får en konstig eller ovanlig snap av en kille och sedan får ett svar där han säger att han skickade till fel person. Ja...ni vet nog redan att det oftast inte är av misstag. Detta kan vara ett tecken på att han vill ha din uppmärksamhet och kanske inleda en konversation. MEN det är inte alltid så, ibland kan man råka skicka fel på riktigt.

-Ett annat tecken på att en kille är intresserad av dig eller vill ha din uppmärksamhet, är när han säger elaka saker. Det låter väldigt konstigt men så är det biland. Många killar har svårt att prata med personen dem gillar. Därför är det många som säger elaka saker (på skoj tror jag) och kanske slår på dig. Detta gör dem för att få din uppmärksamhet och få möjligheten att prata med dig. Detta kan uppfattas som irriterande, obehagligt och oacceptabelt av vissa personer, då är det viktigt att man säger ifrån ordentligt och seriöst. Om man skrattar medan man säger ifrån kan det uppfattas som att man inte menar det, så om du är allvarlig så säg ifrån ordentligt!

-Om man är intresserad av någon vill man gärna imponera på personen. Många killar försöker ibland typ "show off" alltså typ skryta om sig själva. T.ex. om han är bra på någon sport kanske han försöker lite mer för att imponera på dig.

-Om en kille frågar dig om din åsikt betyder det att han bryr sig om dina åsikter och tankar. Han kanske frågar dig om en viss tröja är fin. Han kanske sedan tar del av informationen han fått för att "förbättra" sig själv.

-En väldigt vanliga sak är även att han kanske stirrar på dig eller kollar på dig väldigt mycket. Detta kan betyda att han tycker du är fin att titta på!

-Ett litet tecken på att han gillar dig är om han börjar hitta på smeknamn åt dig. Det är kanske lite ovanligt, men vissa gör så!

-Ibland när en person verkligen gillar dig så står hen upp för dig! Han kanske säger ifrån om någon säger något elakt och bryr sig lite extra om dig. Han kanske också frågar dig hur du mår, att han finns om du behöver någon att prata med och helt enkelt visar att han bryr sig lite extra om dig!

-När en kille gillar dig blir han oftast väldigt glad när du är i närheten. Han kanske ler och skrattar lite extra mycket när du umgås med han.

-Ett annat litet tecken på att han är intresserad av dig är om han svarar på t.ex. dina snaps direkt. Om du skickar ett meddelande eller en snap till han och han svarar direkt eller väldigt fort kan det betyda att han tycker om dig lite extra mycket.

Detta var allt jag kom på! Jag hoppas att ingen tar illa upp av detta inlägget. Man kan självklart byta ut "han" mot "hen" eller "hon", det var bara lite enklare för mig att skriva det på detta viset. Kom ihåg att du får gilla vem du vill, vi alla är olika! Vad tycker ni, stämmer detta? Finns det något mer som visar att han gillar dig?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Oj det var riktigt länge sen jag la upp något nytt här på bloggen. Jag hade liksom en period då jag ville prova på detta. Eftersom dem flesta kvällarna spenderas framför TV:n tänkte jag att jag kan testa detta igen, och se om det går bättre denna gång. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, brist på idéer liksom. Vad hände egentligen? Det har gått flera månader sen sist jag la upp ett inlägg. Hursomhelst ska jag nog börja uppdatera lite mer. Hoppas jag har tålamod och ork. Känns ibland som att jag skriver i onödan, vem läser egentligen? Testar detta några gånger till och så får vi se hur det går! Nu ska jag börja skriva några inlägg.

Hoppas vi syns sen!


Likes

Comments

Hejsan allihopa! Idag satt jag hemma och var sååå uttråkad, bestämde mig för att hitta en ny serie att kolla på. På Netflix upptäckte jag den nya serien "Riverdale". Riverdale är en serie som Netflix producerat (original Netflix series) vilket jag tycker är sjukt bra! Jag tycker den va jättebra och kollade klart på alla episoder som kommit ut på en kväll! Det kommer ut nya avsnitt varje vecka vilket jag tycker är jättebra eftersom jag har svårt att sluta titta när jag väl har börjat!

Rekommenderar den starkt! Den passar dig som gillar "typical teenage movies" med lite drama och spänning. Ta gärna en titt på trailern! En bonus var att alla karaktärer är väldigt snygga! Serien handlar om ungdomar som hanterar vanliga problem, men dem försöker även lösa ett mysterium. Dem försöker ta reda på vem som mördat en av ungdomarnas bror. Ju mer dem gräver desto fler mörka hemligheter får dem reda på! Har ni sett den? Min favorit karaktär är Veronica, vem är eran favorit?

Detta är inget samarbete!


Likes

Comments

Visste ni att man kan få testa nya produkter som ska lanseras? Du kan bli en produkttestare! En produkttestare testar olika produkter som inte lanserats än eller som har lanserats. Produkttestarens uppgift är att recensera produkten efter att man har testat den. Man kan söka på webben och se vilka företag som söker produkttestare. Vissa företag låter dig testa produkten och sedan behålla den gratis. Medan andra företag vill at du ska skicka tillbaka produkten efter att du testat den, var noggrann med att få reda på om det isåfall är du som betalar portot. Man kan även få köpa produkten man testat för ett billigare pris.

Väldigt viktigt: Tänk på att alla företag har olika krav och villkor. Det är ytterst viktigt att läsa säkerhetsvillkoren noggrant för att veta vad som krävs av en. Om man godkänner villkoren utan att känna till dem kan det tillkomma väldigt stora avgifter som man måste betala. Om du t.ex. inte har gjort det som krävs av dig kan du kanske bli ersättningsskyldig. Läs vad som krävs av dig som produkttestare på så sätt slipper det tillkomma överraskande avgifter. Kolla även upp om sidan är trovärdig eller en skam.

Exempel på hemsida


http://www.se.panelsok.net/testa-produkter

​Detta är inget samarbete! 

Likes

Comments

Matte är någonting som är jobbigt för dem allra flesta. Därför tänkte jag att jag idag ska dela med mig av små tips som kan hjälpa er att uppnå kunskapskraven.

Mitt första tips är att alltid ha med FUSER i era uträkningar. Vad i hela friden är FUSER tänker ni nu, jo det ska jag förklara för er!

F: Fakta

U:Uträkning

S:Svar

E:Enheter

R:Rimlighet

Om du har med allt det här i din uträkning är det en större chans att du får poäng i kommunikation, problemlösning och metod.

Kom ihåg att kontrollräkna för att se om dina beräkningar är korrekta. Om du har tid kvar på provet eller uppgiften så skriv rent din uträkning, då är det möjligt att du får ett extra poäng på kommunikation. Men kom ihåg att riva bort kladden!

Lägg inte mycket tid på E-uppgifterna i början av provet om du satsar på ett högre betyg. Gör dem svårare uppgifterna först och fördela tiden på ett bra sätt.

Man kan också få metod poäng om man ritar upp bilder, tabeller och diagram.

Är det svårt att lösa uppgiften? Testa en annan metod och rita upp bilder för att få en annan syn.

Kom ihåg att läsa uppgiften noggrant! Dubbelkolla för att se om du har svarat på HELA frågan.

Dubbelkolla för att rätta till slarvfel! Man kan lösa uppgiften på ett annat papper, om resultatet inte stämmer har man säkert gjort något slarvfel.

Hoppas det här inlägget hjälpte er lite!

Likes

Comments

Har ni hört att man kan tjäna pengar online? Vissa undersökningar kräver att man är myndig men dem flesta kräver bara att du är över 13. Det finns undersökningar online som man får betalt för! Registreringen är helt gratis! Olika företag och organisationer vill nämligen få höra dina åsikter och tankar! Man registrerar sig på en hemsida och svarar på lite frågor om sig själv, sedan får man reda på när det finns undersökningar man kan svara på. Alla undersökningar är olika och är delvist anpassad till just dig. När man svarat på undersökningen får man poäng, man får olika mycket poäng beroende på undersökningen. Man samlar sedan ihop poäng och kan byta ut dem mot presentkort, gåvor eller pengar. Det är inte jättestora summor, men det duger!

Saker man ska tänka på om man vill tjäna pengar via undersökningar

-Skapa en ny e-mail bara för undersökningarna, på så sätt är det enkelt att hålla koll och få reda på när det finns nya undersökningar.

-Nästa tips är att du kollar upp hemsidan som du registrerar dina kontaktuppgifter på. Är sidan trovärdig eller en skam?

-Svara på frågorna under registreringen ordentligt och ärligt, på så sätt kommer frågorna vara anpassade till dig!

-När du skriver upp dina uppgifter, så skriv upp korrekta uppgifter om dig. Skriv inte några adresser eller telefonnummer som inte stämmer, för att då kanske du inte får dina belöningar!

Exempel på hemsida

http://www.surveybee.se/?utm_source=google&utm_term=online unders

https://se.toluna.com

Detta är inget samarbete!

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att starta en blogg! Min blogg ska handla om oss ungdomar, en stor grupp i samhället! Här på min blogg kommer ni kunna läsa om kärlek och relationer. Jag kommer skriva mycket om mode och skönhet, t.ex. vart man kan hitta dem bästa erbjudandena och en massa tips. Eftersom dem flesta ungdomarna går i skolan kommer jag även skriva mycket om skolan och vad man ska tänka på för att få ett så högt betyg som möjligt. Pengar är något som alla behöver, speciellt vi. Därför kommer jag även skriva om hur man lätt kan tjäna pengar när man är minderårig. Jag kommer också berätta mina egna åsikter o tankar, någon gång ibland kommer jag även recensera produkter. Jag kommer även publicera fina bilder och inlägg som motiverar er! Hoppas ni är en gnutta intresserade!

Likes

Comments