Så mycket kärlek. Som vi har växt upp och följt varandra genom hela livet ! Snart lever vi i 3 olika länder...det vill jag inte ens tänka på :(

Likes

Comments

Idag är det tredje dagen jag kom hem till morföräldrar. De bor utanför Nha Trang i en liten förort, det är en sån håla där alla känner alla. Om några timmar fyller jag 22 år och här ligger jag, gråtfärdig med svullna ögon efter att jag har gråtit ut i 2 timmar.
För att göra det hela kort så är jag så grymt förbannad och trött på det här landet och jag kan svära vid allt jag äger att det här kommer att bli min sista gång jag åker till Vietnam på väldigt länge. Jag får höra minst 10 gånger om dag av grannar, släktingar, familjens bekanta även gamla vänner att jag är överviktig. Inte mullig utan tjock, överviktig. Jag är 1 och 52cm, väger 55 kg. Jag fattar och kan se med egna ögon att jag har lagt på mig och jag nu är mullig men handen på hjärtat, jag är INTE ett dugg överviktig. Jag själv är nöjd med min kropp, inte så jävla stolt men har aldrig skämmats över min kropp. Jag har inte världens finaste bikinikropp men jag är inte sjuk och varje kroppsdel funkar som det ska. Dock verkar det som att människorna härborta tycker att min kropp är deras angelägenhet och de tar sig rätten att kommentera min kropp som om det vore deras problem. Asiatiska länder och deras sjuka skönhetsideal är man ju inte främmande med.
Hur mycket jag än ignorerar och tror att jag får ser ut precis som jag vill så tär det på en. Att få höra att man är tjock varje dag, minst 10 gånger sen jag kommit hit är ju inte så kul. Ännu värre blev jag utskälld av att jag grät när jag inte längre kunde stå ut, tydligen tycker dem att det inte är någon big deal att gråta över. "Vadå vad står du där och lipar över?" " Du borde ta åt dig kritiken och försöker bli smal" "Hur ska du någonsin kunna bli lycklig i den där kroppen ?". Tänk om jag inte vill bli smal? Tänk om jag är lycklig? Varför skulle jag inte bli det? Tänk om jag vill se ut så här? Provocerar det dig att jag är tjock? Då är det ju bara att vända dig bort och vad för kommentar du tänker spotta ut angående mitt utseende kan du jättegärna behålla det för dig själv för att jag är inte intresserad av att veta. Herremingud.
Varför ligger jag och skriver detta? Inte för att jag vill höra av andra människor att jag är fin som jag är för det vet jag redan själv men det känns genast bättre att få ner allt i ord. Om jag någon gång känner mig för att gå ner i vikt ska jag göra det, för min egen skull. Jag har för fan egna ögon och kan se för mig själv hur jag ser ut. Låt bli att kommentera, inte intresserad.
Grattis på födelsedagen, u perfect little shit <3

Likes

Comments

Om en timme ska vi ta taxi till tågstationen och åker till Nha Trang. Mamma har köpt ett hel vagn med sängar och allt så det kommer att bli skönt. Igår gjorde jag även sommarens bästa köp: Samling av Bröderna Grimms berättelser!!!!

Likes

Comments

Osminkade, svettiga, iskaffe på trottoaren och selfiestick. Plus en stycke vän.

Likes

Comments

Åt på en italiensk restaurang igårkväll och till min förvåning så smakade detta äkta italienskt.
Hejdå

Likes

Comments

Det är svårt att uppdatera varje dag eftersom jag bara har wifi hemma blööö.
Idag har vi åkt runt i Saigon på mopeden och druckit iskaffe på ett gatufik.

Likes

Comments

avslutar en svettig utekväll med fik i centrala Sai Gon

Likes

Comments

Lever på frukt nuförtiden

Likes

Comments