Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Har nyss varit och handlat in lite saker inför båten som vi ska ut med om en stund. Köpte bland annat propud och nocco, men tjuvstartar på en redan nu. Vi ska även göra fröknäcke som ska med. Vi måste dock tanka båten först så det blir en sväng in mot hamnen innan vi åker ut i havet.

Solen skiner och det är relativt vindstilla idag så det är perfekt båtväder, får se om jag badar från båten om vi lägger ankare på ett bra ställe.

xx

Likes

Comments

Idag vaknade jag senare än vanligt så det fick bli brunch som består utav en raw smoothie bowl, avokado, vattenmelon och kaffe.

Smoothien består endast av ca en dl hallon och mango och en banan. Sedan har jag toppat med kokos, linfrö, hallon, banan, avokado och mango.

Såå gott!

Likes

Comments

Hej, är just nu ute på en promenad med farmor runt hamnen men tyvärr så blåser det för mycket för att åka ut med båten idag tycker vi.

Vi funderar på att åka till Smögen en sväng om en stund, men får se hur det blir annars tar vi det en annan dag, det ligger ändå bara en ca tio minuters bilresa bort.

Likes

Comments

Godmorgon my loves. Det vanliga till frukost idag, för man ändrar väl inte på ett vinnande koncept?

Likes

Comments

Godmorgon, sitter just nu i verandan och äter frukost som består av knäckebröd med mosad avokado, körsbärstomater och lite flingsalt.

Idag har jag inget planerat förutom att jag om en stund ska ut och springa, har inte bestämt mig riktigt vart men tror det blir runt strandpromenaden.

Likes

Comments