Hej igen!här kommer några jättebra videor som handlar om att t.ex att vara Goa mot sina medmänniskor och dem i fara!ta en titt!

Beyonce:i was here.
http://m.youtube.com/watch?v=i41qWJ6QjPI

Justin Bieber:pray.
http://m.youtube.com/watch?v=o9tJW9MDs2M

Ett antal kända artister:We are the world...
http://m.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI

Sean Kingston:change.
http://m.youtube.com/watch?v=KPuSQ9oz13I

Tack!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förlåt att vi inte har skrivit men vi har haft prao i 2 veckor + höstlov så vi har inte haft möjlighet.. Men men nu är det nya tag som gäller, nu starar både fotbollen och skolan osv. Och snart måste vi göra ett gymnasieval, det är sjukt svårt! Men i slutändan kommer allt lösa sig!
Nu längtar jag verkligen till att träffa mina 2 kompisar som oxå är med och gör denna bloggen har inte träffat dom på sjuukt länge :( så på såsätt är de lite kul att komma tillbaka till skolan och som sagt den här tiden får vi försöka göra det bästa av för det är inte alla som ens få gå i skola. Ha de bra!
Seees :)

Likes

Comments

Det är som vanligt, skola, skola och skola. Vi försöker så gott vi kan att publicera inlägg men det är inte alltid vi har tid. Det är ganska mycket i skolan nu med läxor, prov och gymnasie val!
Detta blir ett kort inlägg har inte just den tiden idag eftersom vi ska på träning!
Men vill bara säga att ni gärna kan följa oss på Twitter där heter vi @ViiTillsammans
Och vi skulle bli jätte tacksamma om ni vill följa oss och retweeta och tipsa vänner, vi vill verkligen att det här ska gå vägen och att vi kan hjälpa de utsatta!

Hörs! :)

Likes

Comments

Hej,vi ville bara skriva ett stort tack till alla som har varit inne här på bloggen och läst våra inlägg.Det betyder jättemycket för oss och vi blir så glada när vi ser att vi har fått ännu en till läsare.Tack.
Men nu till några nyttiga ord: idag så läste jag en bok,lite fakta om hur dom tror att världen kommer att se ut 2050. En sak jag inte visste var att vi har så mycket mat i världen att det skulle räcka till att alla fick 1,5kg mat om dagen OM vi delar upp det rättvist! Men det är långt ifrån rättvist! Jag läste också om barn som bor i slummen och deras ständiga oro om våld osv. Då tänkte jag att om man samlar ihop pengar och hjälper dom med livsmedel osv så att dom får det bättre,men sedan insåg jag att jag kommer inte klara det själv,så jag lade ner den tanken. Jag tror att jag är inte ensam om att göra så för det är klart att jag inte klarar det själv men med andras hjälp så skulle vi kunna ändra världen ganska mycket!
Tack för titten!

Likes

Comments

"Jag ger andra kärlek och får kärlek tillbaka"så stod det på mitt peppkort idag som jag har i en liten burk på mitt rum!Denna dag har jag alltså försökt älska mina medmänniskor extra mycket,det roliga var att det fungerade!Att bara ge ett leende eller säga: va fin du är idag!Det betyder jättemycket!
Jag och min familj har två fadderbarn i Kongo som vi ger cirka 300kr i månaden till.För något år sedan så fick jag ett brev av mitt fadderbarn där det stod:

Jag är sååå tacksam för er hjälp,nu kan jag gå i skolan,jag har mat för dagen,rena kläder,och bra sjukvård när jag är sjuk.
Snälla sluta inte att hjälpa mig,jag är så tacksam,Gud välsignelse dig och din familj!

Efter att jag hade läst det brevet visste jag nästan inte vad jag skulle säga eller hur jag skulle reagera,jag blev bara så glad inom bords!
Tänk att jag som liksom går i skolan,är frisk,har en familj,och en garderob som snart svämmar över,tänk att jag kan få hjälpa en tjej på andra sidan av denna jord att överleva dagen genom att bara skicka en liten del av något jag ändå bara skulle slösat bort på Godis eller något annat onödigt!Det är extremt!
På tv kommer det reklam hela tiden om att man kan ringa ett nummer o vipps så har man ett fadderbarn,men folk är för lata för att lyfta sin lilla bakdel från soffan,gå några meter o ringa ett litet samtal! Men på det lilla samtalet kan du förändra ett barns liv!Du kommer inte att ångra dig,det lovar jag!
Tack för titten o ha en fett go o härlig eftermiddag!:)

Likes

Comments

Det dör ca 19 000 barn varje dag. Av antingen törst, matbrist eller något liknande. Det är helt otroligt. Vi slösar både pengar, mat och vatten. Vi åker och shoppar för att vi tycker att vi behöver utöka garderoben som redan är full, vi köper mat på donken, Max och alla dessa matställen. Vi lägger pengar på elektronik saker och grejer som får oss att må bra. Medans folk på andra sidan jordklotet får kämpa för att överhuvudtaget överleva. Vi ungdomar klagar på skolan och att det är tråkigt, men det ska vi vara glada över för dessa fattiga barn får inte ens gå i skolan, de kan inte ens läsa. De får vara hemma och hjälpa till med boskapen och odlingarna för att få mat. Så innan ni klagar på något så ska man nog tänka efter på hur man egentligen har det. 

Visste ni att om man duschar 10 minuter går det åt 120 liter vatten
Står vi och borstar tänderna och har på rinnande vatten går det åt 6 liter/minut.
Tänk hur många liter vatten vi använder varje dag och så många liter som går till spillo.

Om du skulle få besök av ett fattigt barn i en vecka eller månad så tror jag att de kommer att tänka på bra vi faktiskt har det, de får inte ens sova i en säng, utan på golvet. Har de tur så kan det stackars barnet får sova på en liten filt. Vi skäms nästan över taken hur bra vi har det och ändå klagar.

Hoppas ni har fått en liten tankeställare, de fick nämligen vi när vi fick reda på denna faktan. Vi ska vara glada över det vi har och får.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hallojjjjjj 

Vi kände att vi ville göra något för denna världen och då kom vi på att: varför inte starta en blogg? Vi tre tjejer älskar att hjälpa andra människor och älskar att få glädjen tillbaka!:) Här kommer vi att skriva lite om våra åsikter och om hur "ViTillsammans" kan hjälpas åt att göra denna planet lite bättre! I framtiden hoppas kunna åka till ett land och hjälpa dom mest utsatta människorna! Hoppas att du tycker att detta verkar vara en intressant blogg,och tack för titten!:)

Likes

Comments