Nu har jag testat dessa kapsla. Fantastiskt glad över att dom kommit. Smakfulla på sitt sätt och ger en doft av härlig Nespresso bryggd kaffe med #lorespressobuzz #lorespressosverige #buzzador

Tack för ett fantastiskt koncept med bra intensiva smaker som ger en bra start på dagen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 6 Readers

Likes

Comments

Helt klart kan jag rekommendera denna fantastiska uppfinning. En massage kudde som är enkel att ta med i handväskan på ett lopp eller till jobbet.

Man laddar upp den så batteriet håller.
När man sprungit ett lopp kan musklerna vara rätt ansträngda. Då har jag tagit till mig denna lilla kudde . Den masserar med värme eller utan de bestäner du själv med ett klick på knappen .

Efter att jag skaffade denna kudde via #buzzador så har jag inte klarat mig utan den. Men till min fasa glömde jag den på bussen och. Att så ledsen. Men Flowlife Sverige gav mig en nu chans , jag kan ingen annat än att hålla med om att den fungerat perfekt till precis allt på kroppens onda platser .

  • 9 Readers

Likes

Comments

Har du testat stegen i denna serie ? Finns så många fina färger och hållbart nagellack. #I.O.P #nagellack stegen är ankla och torkar snabbt. Först filar man lite på självaste nageln för att sedan förbereda lacken ovanpå sedan så lackar man ovanpå med den svarta flaskan på färgen. Tack å lov att jag funnit mitt nagellack som fungerar ....

  • 10 Readers

Likes

Comments

Finns inget lättare och bättre att handskas med när barnen efter en solig lång dag kommer hem till stugan att fö öppna en caprisunse dricka. Favorit drickan i sommar. Lite svårt med sugröret tyckte sonen och jag lan hålla med om det att de är lätt att den åker ner i skälva drickan när man trycker till .:: annars lätt och smidig
#smartson #caprisunse #caprisummerberries #caprisun

  • 9 Readers

Likes

Comments

Jag har testat en hel del produkter från olika ställen och den jag fastnade för va denna från rituals.
Doften känns spa aktig och man känner sig ren och fräsch efter ett bad. Sedan smörja in sig i från samma serie.

Eukalyptus dofter ger spa känslan dom gör att man får ett lugn . Den ger värme och energi .

Rituals har många olika dofter beroende på vad man behöver . Så just denna är är spa lugn känsla
🙏🏻🌸

  • 13 Readers

Likes

Comments

Har genom åren testat en hel del hörlurar. Den senaste tiden har jag fått letat efter trådlösa hörlurar och jag har förköpt mig på dessa ute i marknaden.
Antingen har dom varit för stora för mina öron eller för små, eller låtit konstigt under mina löp rundor och varit allt för klumpiga .
Så kom dessa :) Fantastisk på alla sätt och vis. Själva ettuin som dom förvaras i är uppladdaren för hörlurarna, dom är lätta att ha med sig och har fantastiska egenskaper.

Jag är så otroligt nöjd med dom på alla sätt så är du osäker på hörlurar KÖP DESSA från #apple #appleearpods #netonnet

  • 13 Readers

Likes

Comments

Då har jag fått testa denna variant av att boosta sig själv.
En liten hutt varje dag med gurkmeja ingefära så får vi se om jag får energi av den eller om den enbart rensar eller inte gör något alls. Återstår att se//

  • 13 Readers

Likes

Comments

Nu har vi fått äran att testa #sfkidsplay genom #smartson och barnen fullkomligt älskar den. Enkel att hitta bland filmer och man kan som ägare begränsa tittandet . Den hör appen är definitivt önskvärd och väl påskostad för att fungera så att barnen själva kan styra sitt tittande på ex bilfärden . Många filmer att välja på och roliga . Kan verkligen rekommendera den här appen

  • 13 Readers

Likes

Comments

Prövar produkten i olika sammanhang, att göra små shorts av dom gör att man får känna friskare smak. Lägg i krossad is i ett glad med Proviva tropisk smak så toppar du med kokos flingor .... av 5 ⭐️ så får den ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Allt beror på ville. Sammanhang man använder den av och i :)
#provivatropiskbuzz #proviva #buzzador

  • 23 Readers

Likes

Comments

Jag testar en hel del produkter, just nu går jag igenom mig själv och gör en hälsoresa. Jag har en hälso coatch vid min sida och valt att pröva dessa.

Wow den här smaken är fantastisk god å dessutom innehåller den enbart 150kcal wow liksom

Den måste vara kall för att få IT den god effekten .... pröva du med #naturdiet #friggs #hälsoresa2017

  • 28 Readers

Likes

Comments