Igår byggde vi en avlastningsbänk i garaget. Och gjorde klart det sista med listerna. Det är så mycket smått som finns kvar att göra hela tiden.. Men nu är det bara hängrännor kvar sen är garaget helt klart!!✔

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är så himla fint på kvällarna när belysningen tänds!

Likes

Comments

Hej på er!

Efter inspiration från andra husbyggare startar vi nu upp en egen hus blogg för att dokumentera och inspirera lite om vårt husbygge.

Vi kommer att bygga 1 1/2 plans villa med inspiration New England. Vi har varit väldigt överens om det från början, det är en stil som vi båda gillar.

Vi har hittat mycket inspo hos flera olika hus tillverkare.. Men känner att vi vill plocka lite från flera håll och göra det till vårt egna. Därför kommer vi att bygga vårt hus i lösvirke. Kanske inte bara därför men det kändes väldigt rätt att göra det eftersom B är snickare och har mycket kunskap själv.

Vi har redan byggt 2/3 hus. Vi valde att bygga garaget och värmecentralen innan huset. Idag bor vi i vårt garage som vi började med förra sommaren. Vi storm trivs i vår takvåning som vi kallar den. Det kommer mer bilder från vårt garage i senare inlägg.

Hoppas ni vill följa vår resa!

Kram/E

Likes

Comments