Header

​Hej!

Sommarkvällar med filmmusik i lurarna, min kamera och naturen är något av det bästa jag vet. Barfota i fuktigt gräs. Behaglig kyla. Vinden som blåst under dagen har gett vika. Solen har just gått ned bakom kullen. Allt är stilla. Jag fotar de här bilderna.

Om omgivningen känns harmonisk är det lättare för mig att också känna mig harmonisk. Både inne och ute. Just nu vill jag bara vara ute. Nu kanske det låter som att jag är knöpp (vilket jag kanske är), men när jag är ute på landet på somrarna sover jag alltid utomhus på altanen, under tak, men luften är frisk och sval. Varje andetag av naturen, alla förnimmelser, dofter och ljud blir så mycket starkare. Jag har aldrig svårt att somna utomhus. Det är så fridfullt. När jag är i stan har jag alltid fönstren på vid gavel (bor några våningar upp, så känns lugnt). Frisk luft. Det är lyx för mig.

Ha en fin sommardag! Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fotografering, Resor

Hej denna regniga lördag. För en vecka sedan var jag på ett lite mer soligt ställe, nämligen Mallorca. Jag hade med mig kameran och fotade förstås. Ljuset i solnedgångar är bäst enligt mig. Det är ju så varmt och mjukt. Mmmm. Här är i alla fall några sådana mjuka bilder från en by, Banyalbufar, som var så mysig. Ligger på västra sidan av ön i Serra de Tramuntana. Perfekt för vandring, yoga och eftertanke. Passade mig utmärkt! Nu ska jag ha sällskapsspelkväll med vänner. Kram

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Om ni har möjlighet, så kom och lyssna på mig och alla andra i Örebro kammarstråkar som har konsert på söndag! Vi spelar i Nikolaikyrkan i Örebro kl 18! Här ovan är min fiol och noterna vi spelar. Jag sitter i andra fiol. Blev ett stilleben av det ikväll :)

Ha det fint! Kram

Likes

Comments

Fotografering, Personligt

Hej alla!

Jag har inte bloggat på ca 5 år. Då var jag på en annan plattform. Nu finns den bloggen kvar bara för minnenas skull. Jag heter Isabella och är 26 år, boende i Örebro. Tänkte nu att jag skulle börja på en ny blogg. Kändes trevligare att låta den gamla få ha levt sitt liv och nu får denna ta vid. Också denna är huvudsakligen en fotoblogg, kul tycker jag! Kul att få dela med mig av mina bilder. Hoppas att ni också tycker det. Då kör vi! KRAM


Likes

Comments