Text

Jag har precis påbörjat 30 hp Kreativ skrivning A på Södertörns högskola. Det är så fantastiskt kul. Jag är så glad att jag kunnat få möjlighet till detta. KOMMENTERA gärna!!

Detta är Skrivuppgift 2, version 1. Den ska vara 1 sida och handla om två ska övertyga en att göra något den inte vill. Denna ska lämnas in i morgon. Sedan ska referensgruppen säga sitt. Därefter så ska man skriva om texten efter referensgruppens kommentarer och lämna in version 2 för bedömning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Konst

Som en väldigt god, klok och fin vän sa till mig idag. Lägg ut och sälj dina alster. Jag har hört det förut från flera. Så 2017 är året då jag ska börja sälja det jag målar. Att prissätta sina egna produkter är inte lätt... Förslag på vad dessa är värda?! 2 st Akryl på Canvas. 30X40 Man ha dem i par eller var för sig.

Likes

Comments

Konst

Just nu jobbar jag med en ny litografi. Här har jag tecknat upp min lejonunge och krona med tusch och lito-krita Tydligen är det OK att kolorera med akvarellfärg på ett tryck, och att det fortfarande går under "Litografitryck" och inte "mixed media". Jag ska ändå försöka ge mig på att göra flerfärgstryck på den här bilden.

Jag bara ÄLSKAR att jobba i verkstaden. Dessa gamla pensionerade gubbar som är så otroligt talangfulla och trygga i sin konst. Fantastiska verk de skapar. Denna härliga atmosfär och vänlighet.

Jag mår så otroligt bra när jag är där. INGET annat cirkulerar i min hjärna under tiden jag jobbar där. Jag går bara all-in och njuter av skaparglädjen.

Likes

Comments

Konst

Så här blev storlommen när den blev klar! Mitt allra första Litografitryck. Det var inget man bara svängde ihop direkt. Trots mitt enkla motiv så tog detta lång tid och det är många processer som man ska ta sig igenom innan man får sitt färdiga resultat.
10 stycken blev det. Superglad och nöjd. Nu är jag medlem och får fortsätta jobba i litografiverkstan i Sundby, Huddinge.

Likes

Comments

Konst

Idag har jag kämpat med att få till denna flicka så jag blir nöjd. I mitt förra inlägg kan man se hur jag startade bygga upp motivet. Nu i slutet har jag jobbat med att få till det rätta uttrycket i ögonen. Se hur lite som behövs för att ändra hela uttrycket. Varje bild berättar sin egen historia. Det ser ut som tre systrar. Flickan till vänster är hur jag målade den först, flickan längst till höger är hur den ser ut nu.
Jag känner mig nöjd nu. Detta sista motiv tycker jag stämmer bäst överens med min vision.

Vilken av flickorna är din favorit?

Likes

Comments

Konst

Tar en paus från lejonungar och går på min stora canvas. Denna ska jag försöka hålla enkel... 😁

​klar?

​det här med att avsluta i tid! Det är alltid svårt. Jag borde ha slutat innan jag markerade ögon för att stilen skulle bli enhetlig med resten av målningen. Nu fortsatte jag jobba med ögonen, då borde jag även jobba vidare med mun och annat för att målningen ska bli enhetlig. Men jag tror att jag stannar här, så här får den bli. "flickan"

​kunde inte sluta där. Nu ser den ut så här.. 

Likes

Comments

Konst

Jag vill passa på att tipsa om en webbsida som heter Konstgalleri.se där man köpa verk till rimliga priser.

I helgen och nästa vecka vill jag kunna ägna mig åt att måla. Det var så galet länge sen nu. Har fått hem bladguldet till lejonkronan på de små tavlorna. 2 är utlottade till priser och resten hade jag tänkt sälja, så att jag kan köpa in mer material och få hjulet att snurra.

Lite tips på prisbilden på mina små " Lejonkronan" vad kan vara den rimliga summan?
20x20, akryl och blandteknik. Begränsad upplaga på 8 st, där ingen är den andra lik.

Likes

Comments