Nu är äntligen plattan gjuten för garaget!! Och när dom murat väggarna så kan vi äntligen börja på med plattan för själva huset. Äntligen händer det grejer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som vi har flisat idag. Vi hade två stora högar med kvistar, pinnar och grenar som vi sågat ned för ett tag sen som bara har legat tills idag. Så smidigt med en flismaskin!

Och vilket väder vi har här på västkusten! Så varmt & skönt, nu är det sommar :)

Likes

Comments

Hejsan!

Här kommer lite bilder på tomten efter att vi sågat ned lite träd för ett tag sen. Det vankas fint väder till helgen så då ska vi försöka komma iväg till tomten och flisa alla stockar som ligger på marken.

Nu är det också på G med elledningen som ni ser på bilden, den ska grävas ner!!

Det går sakta men säkert fram, man får skynda långsamt!

Likes

Comments

Hejsan!

Som sagt, första inlägget för mig & min sambo här på vår nya blogg. Ska bli kul att dela med sig av vår resa under tiden vi bygger hus & även vår vardag tillsammans med vår franska bulldog, Bulten.
Bilder, funderingar, idéer, frustationer och tankar och massa annat kommer du får se!

Vi fick nys om tomten som ligger i Norranäs och kände att allt var perfekt. Vi har alltid viljat bo just i Norranäs, på en kulle, nära till "stan" & nära havet. Denna tomten har allt det!

Tomten blev vår & vi har redan röjt och sågat ner en massa träd men vi är långt ifrån klara. Arkitekten har varit på plats och efter att han kollat på vår egna skiss så ritade han upp ett helt fantastiskt hus som såg ut precis som vi vill ha det. Nu väntar vi bara på att få skicka in det så vi kan få bygglov..

..en början på en dröm - vi ska bygga vårt alldeles egna hus.

My & Mikael

Likes

Comments