Jag förstår dig som står i spegeln och klämmer på dig själv, eller dömer hur breda dina axlar är eller att ditt hår inte är lika långt eller att din kropp inte är som ¨ Normen¨ säger att den ska vara. Jag förstår dig som står i omklädnings rummet och vill så gärna köpa en tröja du provat som du inte riktigt visste skulle passa dig eller var annorlunda jämnfört med dem andra, Jag förstår dig som inte vågar ta på dig en tajt tröja eller croptop för du tror att din kropp inte är menad för det. Jag förstår dig som kanske inte vågar gå i annat än pösiga kläder för det täcker din kropp.

JAG förstår alla dessa saker, Men DU är alltid vacker som du är, Om du vill ha din crop-top så HA den, INGEN ska döma dig för den du är, du är perfekt som du är, DU ska inte stå och kalla dig själv fet eller ful eller att du inte passar in.

DU ÄR DU, DU ÄR BRA, DU ÄR UNIK.

Mitt VECKO-TIPS till er där ute med dessa problem.

1. Varje morgon eller kväll, ställ dig vid spegeln och säg till dig själv ' DU är stark, DU är perfekt som du är'

2, Sätt upp lappar på spegeln och dörren som påminner dig om hur fin du är, hur bra du är och vad stark du är.

3. Skriv upp 5 positiva saker om dig själv, eller 5 positiva saker du gjort under veckan eller kanske under månaden.

4. STÅ på dig, OM någon kallar dig något försök stå på dig, tänk att du är perfekt, du är unik. Dem människorna som kränker dig är endast ute efter att förstöra för andra eftersom dem kanske inte heller mår så bra. Dem kommer aldrig bestämma över dig. För du har något ingen annan har, som ingen annan kommer kunna får.

5. Beröm dig själv när du gjort något bra, du kanske klarade ett prov? Lyckades sprina 5km eller kanske lyckades ta dig igenom en dag utan ångest, Kom ihåg beröm dig själv. För du är bara helt perfekt.

6. LE

Likes

Comments

Hej,

Va kul att du kommer in och läser detta.

Jag förstår din tanke, en tjej skapar denna sida för att folk ska få prata av sig, finns det verkligen?

Är hon psykolog?

Kurator?

Lärare?

Förälder?

Och nej, Jag är en vanlig tonåring, en tonåring som gått igen en massa saker. Jag bor på ett fosterhem, jag har tagit droger, jag har gjort allt man kanske skulle kunna tro om en tonåring, men det jag inte gjorde i tid va att prata,skriva av mig. lyssna på den hjälp jag kunde fått. Men jag ville inte, jag va rädd, orolig, ledsen. Jag visste inte riktigt vem jag skulle prata med, Jag kände att vissa saker behövde jag få hjälp med, men inte av någon som jobbar med det eller känner mig. Utan någon helt anonym.

Därför öppnade jag denna sida, för att kunna hjälpa andra tjejer och killar. Med olika saker och låta dem få berätta deras historier, låta dem få prata eller skriva av sig. Visa dem att dem visste syns och hörs. att deras röst är viktig. Hur jobbigt det än är, kanske det är enklare att skriva av sig än att prata. Att få skriva sina tankar och veta att INGEN kommer döma dem.

Att kunna prata om sin sexuella läggning, eller kanske om sin styvmamma man ej gillar eller bara om sin största crush i skolan? Eller ja kanske tilloch med vilken foundation som är bäst. Jag är öppen för alla förslag att prata om.

Så snälla släng iväg ett mail och följ med mig på denna resa, denna resa att förbättra dig själv och andra.

Och viktigast av allt, förändra ditt mående och allt till något bättre.

Mail- viserdigdusyns@gmail.comLikes

Comments