Det är här jag håller till om dagarna! I en butik i Borgholm.


-A

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Det här är nog den vackraste och mest mäktigaste kisse jag vet. Jag är kär i den här tavlan och ni hittar den på Desenio.se

Likes

Comments

Måste tipsa om två håroljor!  

Dessa oljor är naturliga och hjälper håret att behålla sin naturliga glans. Har man fett hår masserar man in oljan i hela håret låter det verka i 10-15 min sen tvättar man ur det. Har man slitet och torrt hår ska man ha i det efter man har tvättat det i torrt hår. 

Just nu använder jag den gula oljan till mitt hår eftersom att jag är ljushårig och den mörka oljan ska man använda på mörkare hår. 

Dessa är köpte utomlands, men finns att köpa online för en billig slant! 

Likes

Comments

Ni har väl inte missat att Madlady.se har 20 % på ALLA produkter från Gerard cosmetics, skynda in och fynda!

Likes

Comments

Jag har glömt att visa er mina två lipgloss från kylies kollektion. En matt fin färg som doftar vanilj och sitter på läpparna en hel dag utan kladd, den färgar inte av sig på dricksglas och dylikt en väldigt bra investering. Men jag skulle personligen säga att nyx eller Anastasia håller kvalitén bättre och finns dessutom att köpa i svenska butiker med större utbud.

Likes

Comments

​bondelid tröja- MQ & skor - dinsko

Likes

Comments

Makeup

För dig som föredrar det naturliga så är det här kitet perfekt för dig. Du hittar det inne istan på bland annat kicks.

Likes

Comments

Tips

Jag tänkte att vi skulle dela med oss utav ett litet husmorstips för vitare tänder som du kan göra hemma,. Allt på bilden som är publicerad här under är allt som behövs. Kokosoljan hittar du på din närmaste matbutik för en billig peng och den kan även användas för att få mer glans på ditt hår även gurk mejan hittar du bland kryddorna i din matbutik och den är känd för att ha en kraftig del av antioxidanter som minskar plack och tandsten.

Ta en matsked med kokosolja och en tesked gurkmeja och blanda ihop i skål så det blir som en klump, sedan borstar du tänderna som vanligt så ska du upprepa varje dag så ska du få se att du får tillbaka din naturliga vita färg på tänderna.

Obs tänk på att Gurkmejan har lätt att färga av sig.

Likes

Comments