Postad i: Sociala medier

Smink är min bästa vän. jag älskar allt som ingår i skönhet. På eleven så finns allt det. nu finns det julkalender till oss vuxna som innehåller skönhetsprodukter. Jag skulle vilja ha en men få se hur mycket pengar jag har kvar efter helgen. Men om ni vill ha en kalender under tusen lappen så ska ni gå in på eleven. Om min trycker Här så kommer ni direkt till eleven.se

Puss och kram 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Sociala medier

Jag har nyligen hittat River Island. Det finns kläder till alla killar, damer och barn. priserna var inte så farligt. Min dotter fyller 6 år nästa år och börjar skolan. Jag skulle tänka mig att köpa nya kläder till henne från River Island. Jag älskar kläder och det gör även min dotter. Om hon fick skulle hon välja ut alla sina kläder. Men hon skulle välja sommar kläder året runt det funkar ju inte. 😘

Om ni är nyfikna på River Island så trycker Här


Puss och kram 😘

Likes

Comments

Postad i: peronligt

Jag älskar djur. Jag har börjat tänka på hur djuren mår innan dem blir slaktade eller hur dem blir slaktade.

Jag kollar på Therese Lindegren hon är vegan hon äter massa saker som ser gott ut. Man kan äta det mesta men det är inte från djur. Jag kollade på hennes live på Youtube för några dagar sen. Hon sa att i andra länder så tar dem bort grisens svans för dem inte ska tugga på varandras svansar. Men här i Sverige gör dem inte det. Men då blir det så att dem tuggar på varandras svansar. Sen så får dem knappt komma ut från ladugård  eller vart nu dem förvara dem i.

Jag hade min praktik för några veckor sen. Då sa jag till min handledare att jag vill bli vegan för jag tycker det är så fel hur djuren behandlas innan slakten och hur det slaktas. Men min handlade sa att det ändras inte hur dem behandlas om bara du blir vegan då höll jag med henne. Men nu så tycker jag nä om jag blir vegan då är det en mindre som äter kött. Jag ska sakta men säkert bli vegan och skulle vilja göra en " serie" här och på Youtube hur det går för mig.


Min Föreblind är Therese Lindegren om hon kan så kan jag med 😁

Puss och kram 😘

Likes

Comments

Postad i: Sociala medier

Jag håller p med en Vlogg nu och hade tänkte att ha en dagen fråga i slutet men behöver hjälp med en fråga så ställ frågor som jag kan svara på Vloggen. :-)

Sen skulle det vara kul om ni kunde komma med idér som ni kanske vill se på Youtube.

kanske något jag ska testa t.ex :-)

Vloggen ska jag försöka redigera så det kommer upp i morgon :-)
Puss och kram 😘

Likes

Comments

Postad i: Sociala medier

Jag kör en veckans blogg i morgon men det börjar idag.

gilla denna inlägg

följa mig på Instagram Veronicavirrepalm ( skriv namnet så jag ser att ni följer mig )

kommentera att ni är med .

det avslutar på fredag vid 18

Puss och kram 😘

Likes

Comments