Header
Postad i: Nova, Personligt

Nu har sista termin börjat och den börjar med stress. Jag började i går och då får vi reda på att veck 4 så har vi praktik så om 2 veckor har jag det. Min mage vred sig blev nervös och blev stressade.


Nova blev sjuk igen. Hon spydde i går men det bara hon som spydde ingen annan har blivit sjuk. Så vet inte om det är magsjuka eller om det något hon fick i sig. Johan (@Montega) blir alltid smittade när barnen blir sjuka och han är inte sjuk så vi vet inte vad det är med henne. Hon åt lite idag.

Hon är trött och sov nästa 2 h i dag på dagen så hoppas hon mår bättre i morgon.

Puss och kram 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna dagen har varit den tråkigaste och jobbigast dagen. Nova har varit svår sövd dem senast dagarna.
Igår gick det bra. Jag fick klappa på ryggen  och sjunga för att hon skulle slappna av. Det tog cirka 20 min att söva henne.

Jag hade svårt att somna i natt så jag somna vid 1 . Men jag vaknar runt 3 av att nova står vid sidan av sängen. Hon ju lärt sig att komma ur sängen nu. Hon hade inga planer på att sova så jag gick ner och satt igång tv tänkt att hon kanske skulle somna. Nä det gjorde hon inte. Så när hon gick och la sig vid 19 så hade hon varit vaken i 18 h i sträck så hoppas att hon sover nu i natt.

Jag somna i små stunder i natt när nova var vaken. När min man vakna fick han tar barnen och jag gick och la mig sov i 2 h och kunde inte somna om. Jag är så trött och har ont i huvudet.

En vanlig dag som småbarns föräldrar

Puss och kram 😘

  • 52 Readers

Likes

Comments

Det är nytt år och nya möjligheter 🙌🏻
2017 var både bra och dåligt år. Jag ska sätta mål för i år sen får vi se om jag kan klara av dem.
Detta år är mitt år jag kommer tyvärr inte lika aktiv här men på Youtube kommer jag nog var mer aktiv på.

Hoppas ni hade en bra ny år i går.

Puss och kram 😘

  • 53 Readers

Likes

Comments

God natt.

För två veckor sen så hade nova feber till och ifrån hela helgen. sen när febern försvann då sluta hon äta som vanligt ( hon är den som trycker in maten annars) För varje dag så äter hon mer.


När hon är trött och hungrig då gråter så dant hon ska var på mig eller så ska jag bära på henne. Ella var aldrig så här eller hur man ska förklara. Hon skrik aldrig hon somnade direkt.

Nova hon ska bråka om allt nu.


Nova måste sluta sova middag. Idag sov hon en timme och nu för natten så somnade hon 23:54. Hon är inte dum. Hon gör ju allt för att hålla sig vaken. verkligen allt hon sjunger, hon  sätter sig upp , hon dra mig i håret. Efter allt bråk så är jag inte trött  så få se när jag somnar.


Tycker ni ska gå in och läsa på min mans blogg @Montega han skrev om Ellas första gång på skridskor 😊

Puss och kram 😘

  • 55 Readers

Likes

Comments

Det har varit mycket nu. Jag har inte haft tid att skriva här eller haft ork så detta med länka blogga till jul sket sig. Jag skäms 😔

Jag pluggar distans nu på vårterminen så jag kan tänka mer på blogg och Youtube.  Har fixat så en kan ta kort till bloggen så det blir en ny head till blogg och Youtube.

  

Nova skulle låna mina skor tyckte hon haha

Puss och kram 😘

  • 55 Readers

Likes

Comments