En längre period har nu har det varit väldigt mycket att göra. Sambon jobbat mycket, jag jobbat mycket och dotra fått långa dagar på förskolan. Gör ont i mammahjärtat när jag ser min älskling så trött och vet att det kan bero på mig. Så denna veckan tog vi lite ledigt och valde att åka på semester ihop. Alla tre! ❤ Blir att besöka svärfar men även min pappa och syster med familj. Börja känna orken igen!

Snart är det också jul och dags att börja virka julsaker. Det är allt från jultomtar till kakor som dottern ska få i julklapp. Detta är en sak som får mig att må bra. Mysa ner mig kvällstid under en filt, tända ljus och virka är verkligen avkoppling.

Likes

Comments

Hej.

Jag har funderat länge på att dela med mig av min vardag och detta får då bli en blogg där jag gör det. Börjar därför med ett inlägg där min familj kommer fram väldigt mycket.

Min sambo och min dotter är de två personer som eventuellt för många fler står mig närmast. Dessa två får vara med om alla de perioder som tillkommer i mitt liv, glädje som sorg. Sorgen den kommer många gånger varje år speciellt under hösten. Det beror på att min mamma gick bort i denna hemska sjukdomen canser, 5 december 2012. Att ha denna dagen varje år som ett minne att hon inte finns mer, att hon inte får träffa sina barnbarn eller får vara vid min sida under många speciella saker i mitt liv är en hemsk dag.

Men denna händelse gjorde så att jag kom närmare min syster som är idag min allra bästa vän. Det skiljer 4 år mellan oss och vi har alltid haft svårt att prata med varandra men men när mamma gick bort så blev det som hon drog oss närmare varandra och nu pratar vi med varandra nästan varje dag. Iallafall flera dagar i veckan. Annars har jag väldigt bra relation med min pappa samt mor och far föräldrar.

Likes

Comments