I år bestämde jag mig för att ha klassiska paket. Först hade jag tänkt att blanda paketen med både det här omslagspappret och med naturpapper men jag vart så kär i illustrationerna så det fick bli så här. Jag använder mig även av vitt och helrött snöre i samma stuk. Nästa år vil jag testa att köra med lack och sigyll, det blir så himla julstämning.

Ni kanske inte tycker att det här alls är intressant att läsa om men jag själv älskar att det här. Att få dona och fixa. BRukar ni köra julrim också? Vi har aldrig gjort det i vår familj men jag ör lite sugen på att börja...

Likes

Comments

​Beställde precis hem lite nytt från H&M och det blev det här ovan. Jeansen testade jag i butik för någon vecka sen men de hade inte min storlek så passade på nu när de fanns på hemsidan. Sen måste jag köpa lite basic kläder för det är i slutändan ändå det jag mest använder så det fick bli två stycken mysiga tröjor som kommer passa perfekt nu till hösten. 

Likes

Comments

My social friend 

I helgen flyttade jag och Martin hemifrån. Yes, FINALLY! Vi hade superflax och ska hyra min kusins lägenhet i andra hand till årsskiftet och nu känns det äntligen som att man lever. Hoppas att jag kommer att uppdatera här mer nu, men här kommer ett litet inlägg med lite bilder jag tog i lägenheten idag.

Likes

Comments