INREDNING

Kaktusa är ju så snyggt och ha hemma och så enklsa att ta hand om. När jag köpte en av mina på plantagen frågade jag lite hur man skulle ta hand om den och det hon i kassan sa att det enda du typ kan göra för att en kaktus ska dö är att vattna den för mycket.

Vi hittade dessa när vi var på ÖoB för ett tag sen. Hur gulliga? De kostade 99:- för alla tre och krukorna köpte vi på Lagerhaus för runt 30:-. KAP!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

RECEPT

Idag var verkligen min inspration för mat på noll. Skithungig men kände att jag inte alls visste vad jag skull laga. Då kom jag på att jag såg ett recept på Pinterest härom dagen som bara såg för gott ut. Jag gjorde om det lite och la i krossade tomater och en mozzarellaboll istället för riven. Krossade tomater är nog min last i livet, det är ju så gott och jag har det verkligen i ALLT, så tråkig haha!

Ett tips dock är att inte snåla på spenaten för den kryper i pannan :)

Stek solisar med vitlök tills vitlöken fått en fin färg, sen ner med spenaten få den mjuk. I med resten och låt koka upp!

Jag hittade inte min mobil (vilket helt ärligt händer för ofta.) och jag kollade i soffan, soffbordet, sängen, garderoben... Sen tänkte jag "Kan jag verkligen ha lagt den i kylskåpet?" eftersom jag var in och ut där i och med att jag höll på laga mat. Mycket riktigt låg den där och hade gjort det i kanske 30 minuter. Herregud haha!

Upp på tallrik och TADAAA! Sjukt god & enkel lunch (och massor med matlådor! Så bra! :) )

Likes

Comments

FASHION, INSPOMitt nästa köp blir nog ett par snygga sneakers. Jag skulle vilja köpa ett par i antingen vit eller någon grå nyans, något som passar till allt!! Jag lever just nu i ett par pastell rosa från Din Sko men de har sett bättre dagar, även om det är något jag blundar lite för hehe.

Som ni ser på bilderna är det mycket adidas. De skorna är ju bara för balla men jag har lite svårt att se mig lägga ner så mycket pengar på ett par skor. Vad tycker ni, är dom värda det priset? :)
Bow Sneakers är också på önskelistan. Men jag känner att det blir ett par "tråkiga" basics just nu, men man kan ju alltid drömma iväg lite!

Likes

Comments

Okej. Vart ska jag börja? Vi kan väl börja med den stora frågan, eller förlåt, frågorna. Vad ska jag bli? Vem ska jag bli? Vad vill jag göra? Vem är jag? Alla dessa frågor frågar jag mig själv dagligen, ständigt, och jag kan inte hjälpa det. Det är ju inte så att jag inte vill veta, men hur ska jag kunna veta? Jag vill veta, och jag vill veta nu.

Jag är så desperat att bara komma någonstans, det spelar ingen roll vart, bara jag kommer härifrån. Innan kunde jag få ångest över att jag inte skulle bli någon. Att det var precis så som alla alltid trott i smyg, att jag inte klarade av att vara någon annat än medelmåttig. Att mitt liv aldrig skulle bli mer än det här och att alla skulle se det på mig, att jag aldrig vart någon.

Nu har min ångest tagit steget längre. Jag har inte samma drömmar om att slå mig fri, att vara någon extraordinär. Jag får en klump i magen och tänker tanken, tänk om jag inte blir någonting alls? Tänk om den här känslan aldrig kommer att gå över? Känslan av att bara vandra igenom livet, ständigt med en klump i magen och känna att jag aldrig har varit något överhuvudtaget.

Ibland känns det som att de här känslorna ska dränka mig, som idag, och då är det skönt att bara få skriva ut det, låta det lämna min kropp även om det bara är för en liten stund.

Jag kommer att bli någon. Jag måste bara hitta mig själv.


Likes

Comments

I år bestämde jag mig för att ha klassiska paket. Först hade jag tänkt att blanda paketen med både det här omslagspappret och med naturpapper men jag vart så kär i illustrationerna så det fick bli så här. Jag använder mig även av vitt och helrött snöre i samma stuk. Nästa år vil jag testa att köra med lack och sigyll, det blir så himla julstämning.

Ni kanske inte tycker att det här alls är intressant att läsa om men jag själv älskar att det här. Att få dona och fixa. BRukar ni köra julrim också? Vi har aldrig gjort det i vår familj men jag ör lite sugen på att börja...

Likes

Comments

Mest lästa