Til vår store overraskelse og glede var det duket for vinfestival på Vestlia Resort forrige helg. På lørdag kveld serverte Domaine Gresser, Ørjan Johannessen og Terje Næss en fantastisk vin meny og 4-retters middag.

Både Ørjan Johannessen og Terje Næss er tidligere vinnere av Bocuse d'Or - kokkenes verdensmesterskap, så det at de styrte kjøkkenet på Vestlia denne kvelden var utrolig morsomt.

Vinekspert og winemaker, Rémy Gresser, fra Domaine Gresser i Alsace tok også turen. Domaine Gresser har en historie tilbake fra 1520 og Rémy tok over gården fra sin far tidlig på 80- tallet. Jeg kan si at vinen vi fikk servert var helt fantastisk god og høst på fjellet, godt selskap og god vin er en veldig god kombinasjon - syntes jeg.

Til Aperitiff vi vi servert sprø laks "tataki" med green curry-majones og melonsalsa (Ørjan Johannessen)

Til forrett fikk vi en hunmersuppe med hummer-ravioli ( Terje Næss)

Middagen besto av kalv entrecôte med potet -og parmesankrem, løk -og sangiovesesjy (Ørjan Johannessen)


Til dessert som alltid er mitt høydepunkt fikk vi en deilig multekaramell og hjemmelaget vaniljeis. SÅ Godt!

Darling west spilte også og underholdt denne kvelden, og de var virkelig SÅ flinke!

God stemning.

Nå er det tilbake til frossen pizza og takeaway. Vi har fortsatt ikke kjøkken, så ordentlig mat smaker ekstra godt. Heeeldigvis er det ikke lenge igjen til innflytting, så vi skal nok holde ut litt til.

Flere innlegg fra vår weekend getaway kommer også denne uken. Jeg syntes det er så hyggelig å dele gode opplevelser med dere, og kan absolutt anbefale å ta turen til Vestlia Resort på Geilo. Om jeg hadde hatt mulighet skulle jeg gjerne blitt der i hele høstferien.

Vi skrives!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments