I går fylte kosebamsen Hogne 40 år!! Det kunne vi jo selvfølgelig ikke la gli forbi, så denne posten er viet til ham og dagen han hadde i går!

Han ble feiret av fans, familie og venner online, og gutta i Violet Road la ut et langt og flott innlegg der de hedret ham, med et bilde fra dagen før der han fikk både kake og fest. I tillegg ble han feiret behørig på Steinkjerfestivalen der de spilte den kvelden, av både resten av bandet og publikummet som var så heldige å være der akkurat da. Vi skulle gjerne vært med på det selv, men gutta var så snille å poste oppdateringer iblant, så alle andre fans også fikk en lukt på stemningen.

Etter konserten sendte gutta masse snaper med innblikk i fering med kake, løsbarter, karsk og egen øl til bursdagsbarnet, samt en livesending, alle med nevnte løsbarter i ansiktene - om ikke nødvendigvis på leppa - og partyfløyter som de stadig blåste på. Her ble også kaka brakt inn, og de sang selvfølgelig en sang til ære for bassmannen som beskriver ham utrolig godt: "Forever Young".

Gratulerer med dagen Hogne <3

Bilde øverst: Hogne klemmer bassen som så ofte ellers.
Viser ved Kanalen, Lunde, 18.06.2016
Fotograf: Nina Wiggen Skaret

Bilde nederst: Noen dager før bursdagen hans i fjor, der vi ga ham det som, ifølge visse samlekort, er hans favorittmat her i verden. Han ble glad og, som du sikkert ser her.
OverOslo, Oslo, 19.06.2015
Fotograf: Bjørg Fossli

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments