Nå er det snart jul og gutta har vinterferie, noe som forklarer at det har vært lite å skrive om for oss også. Dagen i dag er derimot ganske spesiell, trommis Herman har nemlig bursdag!

Takket være ham har vi faktisk fått oss en ny juletradisjon, det må jo spises semulegrøt på dagen hans når vi vet at han er så glad i det. Hehe. Nå har vi ved flere anledninger fått det nøye beskrevet av Herman hvordan grøten SKAL være, men vi tillater oss å gjøre det på vår egen måte. Istedenfor varm grøt liker vi den best kald, og istedenfor kanel, smør og sukker foretrekker vi frisk og god bærsaus. Vi har bestemt oss for å følge rådet hans om en halv liter hel- og en halv liter lettmelk i år da, så får vi se om det funker så bra som han påstår.

Uansett, semulegrøt til side. Gratulerer utrolig masse med dagen, og ikke minst god jul, til verdens beste trommis! Håper feiringa innebærer masse gøy og flotte gaver! Ingen tvil om at vi skal kose oss med både VR- og Northern Soul-musikk i jula og, skulle tatt seg ut om vi gikk særlig lenge uten.

God jul til alle andre også, og godt nyttår! :D

Øverst t.v.: Viktig med riktig porsjonering av melk.
Øverst t. h.: Grøten er ferdig, nå må den bare bli kald.

Nederst t.v.: Oss, Herman og semulegrynspakka han fikk for to år sida. Han var den første av dem som fikk gave av oss, og ble mildt sagt overraska.
Nederst t. h.: Herman på den siste VR-konserten vi så dem på i år. 

Fotograf på de to fine bildene: Bjørg Fossli 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments