View tracker

1. Gör så att det SNÖAR!

2. Hjälp mig hitta min sporttop

3. Gör att julgodis är super nyttigt och bra för hälsan

4. Gör att min nuvarande mattelärare slutar och att jag får tillbaka den bästa läraren på jorden, E.S </3

5. Gör att skolan brinner upp så jag slipper all plugg och att behöva äta grytor till lunch varje dag..

6. Ge mig den bamse stora nallen som jag såg på Harrods i London(den var större än min framtid, seriöst)

7. Ge mig oändligt med gratis chailatte(ar?) på EH

8. Gör att kullagatan får bättre och roligare butiker

9. Gör så att Smilla blir gravid med massor av små, söta kattungar

10. Gör så att jag kan flytande franska så A slutar gå på mig, samt flytande danska(till imorgon när vi åker till kph, fattar NOLL danska)


(OBS! Ta hänsyn till att detta är ett "skämtigt" inlägg. Jag är extremt tacksam över allt i mitt liv, tro mig. Såklart hade jag önskat en värld utan krig, att kvinnor och män ska vara jämlika och att Barack Obama kommer tillbaka som USA:s president ETC, men som sagt ville jag göra detta till ett lite roligare inlägg)

Au revoir!

Egentagen bild från Norrland förra året, såå fint. #winterwonderland

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Ni såg just några egen tagna bilder som jag tog i skogen för ett tag sedan. De är inte sådär jätte bra, men kände att jag ville dela med mig av dem iallafall. Jag älskar att fota, men just den dagen var jag nog inte riktigt i rätt "mood" för att ta bilder som blev bra.... Iallafall hoppas jag att ni tyckte dem var okej så får ni ha en super bra dag. Au revoir!

Likes

Comments

View tracker

I detta inlägg tänkte jag skriva om mina kläder/min stil.

Som liten så klädde jag mig alltid så sött och gulligt som jag bara kunde. Jag hade inget i mot det och dessutom var jag inte så medveten om olika stilar. När jag kom upp i åldern så började jag bli mer osäker, så jag ville klä mig som alla andra. Allt från Uggs och Hollister kläder till en bikbok tröja etc. Jag var rädd för att sticka ut, jag ville klä mig som alla andra för att känna att jag passade in ....

Bakom den stil som jag hade, så gömde sig ett intresse för "street aktiga"/tuffare kläder. Jag fick bland annat inspiration av bloggaren och Youtubern Keela. Jag älskade verkligen den stilen och ville se ut som henne i framtiden. Jag bestämde mig därför för att ändra min stil till den lite mer "tuff" stil när jag började gymnasiet eftersom jag var rädd över vad folk skulle säga ifall jag kom en dag i annorlunda kläder än vad jag brukar.

Allt började när jag gick på H&M med mamma. Där såg jag en klänning, en riktigt cool klänning som liknade något som Kela kunde ha på sig. Jag tyckte den var super cool och jag bra längtade till den dagen då jag kunde ha en så cool stil och bära en sådan klänning. Jag visade mamma den, hon tyckte jag skulle testa den, vilket jag gjorde. Jag älskade den.. Den såg perfekt ut. Jag berättade för mamma om min plan inför gymnasiet. Hon gav mig sedan en tankeställare. Varför ska jag göra det? Vad är det som är fel med att jag ska ha den stilen och sticka ut? Vad är det för fel med att vara annorlunda? Om jag tycker det är snyggt och jag trivs i det så är det klart jag ska kunna ha på mig det utan att vara rädd över vad andra tycker. Jag bestämde mig då, i den stunden i omklädningsrummet på H&M att jag skulle börja med den stilen och att jag ska skita i vad andra tycker. Ifall någon inte tycker om kläderna jag bär, då är det deras problem, det viktiga är jag jag gillar dem.

Nu när jag har kommit upp i åldern så försöker jag gå efter min "tuffa" stil, men jag köper också kläder som kanske inte är så tuffa med, jag köper det jag tycker är snyggt.

Så en slutsats, våga sticka ut, våga vara dig själv!

Au revoir!

Likes

Comments


1. vad inspirerar dig?

Konstverk/konstnärer och kloka människor.

2. vilket är ditt 1 favoritord, 2 favoritcitat, 3 favorituttryck?
1. Citron, hopp eller måne .2. "In a room full of art I'd still stare at you" "Life's too short to wear boring clothes." Typ

3. Fuck, shit, göörrlll.

3. vem är den coolaste personen du vet?
Beyonce och Klara.

4. har du några syskon?
Tyvärr, ja...

5. vilket är ditt absoluta drömresemål?
Jultomtens verkstad

6. vad ska du göra i jul?

Jag ska njuta av att jag slipper helvettet dvs skolan. Och så ska jag gå i ide.

7. vad gör dig glad?

Vackra saker, färgen gult och Agge.

8. vilket är ditt favoritplagg?
T-shirts förutom att de är så sjukt kalla när man lever i en iglo, dvs Svenne land.

9. vad önskar du dig i julklapp?
En stor nallebjörn och en mermaidblanket

10. vad gör du när ingen ser på?

Jag sjunger/dansar så extremt jag kan till Beyonce låtar.

Au revoir!

Flawless bild på min drottning från Weheartit.

Likes

Comments

Hej vacker! Idag är det sorgligt vis måndag... Lyckligt vis så är detta sista veckan innan lovet. Min morgon började rätt segt, jag var så obeskrivligt trött. Duschade, fixade mig, åt snabb frukost och sen direkt till skolan. Jag saknar de tider då det inte var så hemskt att gå till skolan som det är nu. Då man kunde stå ut, men jag står knappt ut längre. Därför ska höstlovet bli min räddning. Ska ni göra något speciellt på höstlovet? Jag själv ska kanske åka på en liten resa, annars ska jag umgås med de jag älskar och göra det jag älskar. Glöm inte att vara lite "egoistisk" ibland och tänka på dig själv för en gångs skull, fråga dig själv "vad är bäst för mig?". Istället för att försöka lära känna alla andra, lär känna dig själv, för att det är ju trots allt du som kommer leva med dig själv hela livet ut.

Under de senaste dagarna har jag tänkt på hur mycket jag saknar livet som liten. Man var så omedveten om så mycket , man bara levde där och då. Jag saknar att känna mig fri från stress och oro. Jag saknar när ens största problem var att man tex inte fick äta godis mitt i veckan etc. Men på ett sätt är jag glad över att jag är tonåring. Detta är ju också en upplevelse och jag kommer säkert sakna vissa delar av min tid här och nu, i framtiden.

Just nu är mitt enda fokus att klara mig igenom denna veckan, sen får jag ta en paus från allt. Tack för att just du tog dig tiden att läsa detta inlägg. Jag ska försöka bli bättre på att blogga. Au revoir!

Likes

Comments

​Alla bilder är tagna från we heart it. Au revoir!

Likes

Comments

Hejsan! Klockan 2 idag åker jag tillsammans med mina närmsta vänner till Stockholm. Jag behöver åka iväg nu mer än någonsin, så att det ska bli så himla underbart. Vi kommer stanna där tills lördag och imorgon så ska vi gå på Justin Biebers konsert. Kan det bli bättre? Att jag verkligen ska dit har jag inte riktigt fattat än. Stockholm är absolut en favorit stad, så jag är helt sjukt glad.

Tyvär så började min morgon dåligt. Jag vaknade runt klockan 6 och kunde inte somna om. Jag försökte somna om ett flertal gånger men jag var lika pigg som är på dagen,
om inte mer pigg än så. Efter ett tag så började jag lyssna på Justin Biebers låtar som han kommer spela på konserten, samtidigt som jag kollade på mobilen.

För tillfället ligger fortfarande i sängen men jag ska snart sätta upp och ta frukost innan jag svälter ihjäl. Vi får hålla tummarna att resten av min morgon blir bra. Au revoir'

Ovan så ser du bilder på vårt senaste tillskott i familjen, min kattunge Mio. Kommer sakna honom så mycket!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Hejsan! Sitter just nu och kollar jag på idol med mammsi efter en relativt tuff dag i skolan. Som tur var så räddade barnalarmet mig lite grann från engelska lektionen, haha. 

Nu när jag vilar här i sängen så tänkte jag på hur skönt det är att lägga sig i en gosig säng efter att ha gått runt hela dagen. Sen fick jag en tankeställare. Tänk alla de personer som inte har någon säng att krypa ner i, som inte har någon värme eller familj, som inte har någon mat och knappt några kläder. Jag tar alla de sakerna för givet, det gör säkert du med och många andra i vår omgivning. Men det är inte en självklarhet för alla. Så jag tycker att alla bara ska ta en minut till att uppskatta allt ni har istället för att lägga tid på det ni inte har.


Au revoir! 

Likes

Comments