Jahaja, då var man Stockholmsbo då! Det känns bra, fyra månader i norr räckte gott och väl så nu är det skönt att bo i en större stad. Enda som känns lite tungt är att jag aldrig har varit ett så stort fan av den här staden. Förstår verkligen inte hur den är uppbyggd. Vem i hela friden planerade denna stad? Ser absolut ingen logik i någonting. Förhoppningsvis kommer den här staden växa i mina ögon, jag måste ju vara här i 4.5 år så vore ju kul om man trivdes haha.

Idag har jag varit in till city och köpt kurslitteratur av en tjej, så nu har jag bara ett par böcker kvar att köpa. Känns bra! Allt drar igång på måndag så det ska bli roligt, kul att ha något att göra om dagarna. Jag är så dålig på att göra ingenting. Igår sysselsatte jag mig därför med att göra cirka 12 matlådor.


Likes

Comments

Jahaja, sedan sist har jag hunnit vara ute på äventyr i Nederländerna och Belgien med en fin vän.

Sedan lämnade jag Göteborg för Umeå, så då blev jag sambo med samma vän. Hur bra? Jättebra. Här har jag haft grymma jobb, har på ena till och med fått jobba med Marianne. Få förunnat. Hon drog även ihop en jättebra fest på Halloween.

Jag var faktiskt ledig i en hel månad när jag flyttade hit, men sedan såg jag till att dränka mig i jobb som vanligt. Någon måtta får det ju ändå vara. Ändå lyckats hänga bra mycket med vänner, åka hem till familjen ett par svängar och sånt där. Jag är nöjd. Men! Nu bär det snart av igen. Till Stockholm. Jag ska bli jurist verkar det som. Kul ändå!

Likes

Comments

Senaste veckorna har jag hunnit vara hemma i Övik, hänga i Umeå, jobba, dra Liseberg och en liten weekend i Köpenhamn där man fick se Beyoncé uppträda. Kan inte klaga.

Likes

Comments

Jag är back in Norrland!! Yaaaas!! Så himla skönt att vara hemma. Mest flugit runt och träffat familj och vänner, riktigt härligt. Försöker även avverka mina favoritställen på sommaren, så igår var vi till Balestjärn och hängde med alla förbaskade myggor. Jag ser nu ut som ett enda stort myggbett, men det har sin charm det med.

Likes

Comments

Likes

Comments

I tisdags flög jag till Umeå. Hängde med Emfin och Marianne, sen blev det i onsdags en tågresa till Övik och dags för familjemys. Det har hunnits med pulkåkning och skoterkörning, så jag är nöjd nu när jag fått mig lite vinter. Just nu sitter jag och ska ta tag i packningen inför Kiruna, tåget går nämligen om ett par timmar. Där uppe blir det lite häng på stan och sen en tur till Ishotellet, en liten tradition vi har. På måndag ska jag vara tillbaka i Göteborg, då är det jobb som står på schemat. Ett väldigt späckat schema, men vad gör man inte.

Det är rätt mycket som har hunnit hända sedan sist jag skrev förresten! Jag har ÄNTLIGEN flyttat ut från rummet jag hyrde tidigare. Oskönare hyresvärd får man allt leta efter. Nu bor jag med fina, bästa Kandra. Glad är jag. Vi har hunnit med turer till både Ullared och Ikea så man skulle ju kunna tro att vi borde ha allt och lite därtill, men inte än. En del kvar att fixa men det kommer bli så bra!


Två toppentjejer.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag senast skrev ner vad jag har för mig här. Tiden går så himla snabbt och det har till och med hunnit bli ett nytt år!

Jag jobbar i princip hela tiden och viger min lediga tid åt vänner och netflix. I Göteborg trivs jag faktiskt otroligt bra, staden är härlig och jag trivs med min omgivning. Det enda som varit svårt här är att få till mina rutiner, vilket leder till att det blir alldeles för mycket sötsaker på jobbet. Nu är dock gymkort införskaffat, så ska försöka ta mig i kragen och bli lite fit igen, haha.

Och som det sig bör under dessa sena kvällar har jag blivit lite sentimental och kollat på gamla bilder från Österrike. Gud vad jag saknar alla hysteriska människor jag träffade och allt vi gjorde, allt vi såg.

Sverige är för litet för mig.


​Låter denna sista bild, som visar hur ens lår ser ut efter att Ninna fått för sig att kasta en kastanj på det ser ut, symbolisera hur mycket man önskar man kunde upptäcka en ny stad med henne igen. 

Bis bald.

Likes

Comments

Äntligen måndag! Gud vad tiden har gått snabbt. Senaste månaderna har verkligen varit händelserika och det ska bli så jäkla skönt att komma hem, träffa familj och vänner och bara njuta av att gå på gatorna man känner utan och innan.

Idag har jag mest skrivit listor (älskar listor) över saker jag ska ta med hemifrån och saker jag ska ta med hem. Behöver galgar och grejer, allt det större känns mest jobbigt att frakta hit ned. Ska nog köpa en ny spegel och påbörja jakten efter den perfekta fåtöljen.. Kanske borde sälja lite av mina saker hemma? Så mycket att fundera på. Fan, jag har ju en bil som bara står och ruttnar haha.. Livet som vuxen.


Likes

Comments