I helgen kom mamma och hälsade på en snabbis! Vi hann med Prins Eugens Waldemarsudde, IKEA-häng och hade det allmänt gött. Waldemarsudde var verkligen en heldagsaktivitet om man ser till ta sig dit, gå runt och sedan hemåt igen. Mamma gillar konst och jag brås nog lite på henne, vi kan stå ett bra tag och ta in allt. Jag gillade verkligen utställningarna! Alla var väldigt olika, det var stimulerande för sinnet om man säger så haha.

Jag passade såklart på åka och handla på stormarknad när man hade tillgång till bil. Skiljer egentligen inte så mycket när det gäller pris från närbutikerna jag handlar på vanligtvis, men det skadar ju aldrig. Fick två månaders pant bortgjord också. Kolsyrat vatten är något av ett beroende jag har insåg jag när jag tittade igenom flaskorna, hehe..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

I helgen som var blev det en tur hemöver! Henny fyllde 18 och Olle hade barnkalas eftersom han fyller år i veckan, så det passade rätt bra med en visit hemma. Så himla härligt att komma hem till solsken, plusgrader och snö. Perfekt väder verkligen, det tog jag vara på så gott jag kunde. När jag anlände till Stockholm igår välkomnades jag med ett snöblandat regnrusk. Idag skiner solen dock!

Ska nu försöka ta tag i att skriva ett PM... det går lite trögt kan jag meddela. En vecka kvar tills det ska vara inne dock, så förhoppningsvis hinner man knåpa ihop något i alla fall!

Likes

Comments

När man sitter och tentapluggar är det rätt lätt att drömma sig iväg...

Likes

Comments

Jag ska på Gavin DeGraw!!!!!! Aaaaaahhh!!!! SÅ PEPPAD! När jag talar med EJ i telefonen idag så säger hon att hon bokat två biljetter till hans akustiska konsert i London i maj. Det är möjligt att det var det absolut sista jag trodde hon skulle säga. Är så himla peppad, han är en av mina absoluta favoritartister. Så bra överraskning.

Nu när EJ ska ha sin praktik i London hade jag tänkt åka och hälsa på henne, men nu känns det riktigt roligt att det är spikat och att vi ska gå på våran favoritartists spelning. Hans AKUSTISKA spelning. Sån jäkla dröm.

Likes

Comments

Jag har klippt mig! Rök lite mer än 2 decimeter. Kastade om benan när jag ändå var igång också. Känns riktigt, riktigt bra! Annars då? Ja, jag pluggar mest. Det är intressant dock, jag trivs med juridiken med så det är ju härligt.

Det som är härligt med att bo i den här staden är att alla vänner passerar här rätt ofta. Imorgon anländer t.ex. EJ till stan vilket jag är väldigt taggad på! Heja livet.

Nu är det dags att sova, imorgon har jag en härlig och lång dag full med plugg. Och en timme av EJ.

Likes

Comments

Jahaja, då var man Stockholmsbo då! Det känns bra, fyra månader i norr räckte gott och väl så nu är det skönt att bo i en större stad. Enda som känns lite tungt är att jag aldrig har varit ett så stort fan av den här staden. Förstår verkligen inte hur den är uppbyggd. Vem i hela friden planerade denna stad? Ser absolut ingen logik i någonting. Förhoppningsvis kommer den här staden växa i mina ögon, jag måste ju vara här i 4.5 år så vore ju kul om man trivdes haha.

Idag har jag varit in till city och köpt kurslitteratur av en tjej, så nu har jag bara ett par böcker kvar att köpa. Känns bra! Allt drar igång på måndag så det ska bli roligt, kul att ha något att göra om dagarna. Jag är så dålig på att göra ingenting. Igår sysselsatte jag mig därför med att göra cirka 12 matlådor.


Likes

Comments

Jahaja, sedan sist har jag hunnit vara ute på äventyr i Nederländerna och Belgien med en fin vän.

Sedan lämnade jag Göteborg för Umeå, så då blev jag sambo med samma vän. Hur bra? Jättebra. Här har jag haft grymma jobb, har på ena till och med fått jobba med Marianne. Få förunnat. Hon drog även ihop en jättebra fest på Halloween.

Jag var faktiskt ledig i en hel månad när jag flyttade hit, men sedan såg jag till att dränka mig i jobb som vanligt. Någon måtta får det ju ändå vara. Ändå lyckats hänga bra mycket med vänner, åka hem till familjen ett par svängar och sånt där. Jag är nöjd. Men! Nu bär det snart av igen. Till Stockholm. Jag ska bli jurist verkar det som. Kul ändå!

Likes

Comments

Senaste veckorna har jag hunnit vara hemma i Övik, hänga i Umeå, jobba, dra Liseberg och en liten weekend i Köpenhamn där man fick se Beyoncé uppträda. Kan inte klaga.

Likes

Comments

Jag är back in Norrland!! Yaaaas!! Så himla skönt att vara hemma. Mest flugit runt och träffat familj och vänner, riktigt härligt. Försöker även avverka mina favoritställen på sommaren, så igår var vi till Balestjärn och hängde med alla förbaskade myggor. Jag ser nu ut som ett enda stort myggbett, men det har sin charm det med.

Likes

Comments