Hej,

Jag har typ varit o aktiv i 2 månader nu, Men lathet tar över. Har dock inget att göra så bloggar nu :P

Jag har ett väldigt ointressant liv så kommer inte blogga om mycket men ändå, Just nu är jag bara social på snapchat å typ lyssnar på musik. Hade ett Biologiprov idag vilket sög, Hade inte pluggat supermycket men ajja. Hoppas på ett E alla fall, Nu ska jag snart laga mat, Känner nu lite spontant för att gå ut på en promenad, Så ska nog göra det typ nu.

Hejdå


Hade inga bilder, Tar en från då jag var i Stockholm.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej,

Lana släppte sit nya album igår och gud vad hon är bae. Min favorit atm är nog Religion, Köpte Premium så jag skulle kunna lyssna på hon utan reklam. YAY!

Ajja iallaf är det lördag å jag har la inte gjort på mycket, Städat lite och ny lyssnar jag bara på musik å är på Tumblr.Hon e ju typ Goals.

Likes

Comments

Hej,

Sjuk igen haha varit det typ hela veckan men stannade hemma idag. Ont i halsen och typ sjuk bara, förkyld men ska nu till skolan imrgn beroende på hur jag känner. ska se PH nu och sen sova 😴 GN❤

(Random Bild)

Likes

Comments

Hej,

Haha så seg på blogga men k, Hade skola idag. så hade bara lektioner hela dagen, Vi typ bakade sedan mentorstid, NO och Musik. Efter skolan stannade i Kalix efter skolan då mamma & pappa skulle typ kolla på något hus eller nå. så jag gick till momo och typ somnade..

Sedan for vi på Kina och åt sedan hem, Inte speciellt mycket att skriva om då det aldrig händer något spännande i mitt liv.Likes

Comments

Hej,

I går till idag sov jag Hos Ida, Det var roligt ås å sådär.

Nu är jag hemma och ska typ städa mitt rum, det är typ kaos. I alla fall skolan börjar på torsdag. Jag är inte taggad alls, Men vem är det egentligen.​Sjukt gammal bild från töre.

Likes

Comments

Lägger ut min spellista igen då det enda jag gör är lyssna på musik.


Likes

Comments

Hej,

Vet att det är augusti men det skiter jag i för jag räknar detta som höst, Kallt och regn.


Likes

Comments

Hej,

Under sommar har jag typ sett mycket serier, Alltså massor.

Några som jag börjat att se är tex, Grey's Anatomy & House

Jag vet inte vad det är med mig och sjukhus serier då jag typ är rädd för det men jaja, Sedan så har jag typ inte gjort mycket annat under sommaren förutom att sova.

HEJDÅ,


Likes

Comments

​Hej,

Ska försöka fixa en ny heather någon dag men just nu får ni helt enkelt överleva. Okej? 

Bra för ni har inget val! 

Hejdå :*

Likes

Comments

Hej,

Från onsdagen till lördag har jag varit hos Sissy, Vi har typ inte gjort något men det är jus om vanligt. Vi spelade sims, Åt Ben&Jerrys och såg Grey's.

Awesome iallafall då jag inte träffat henne något alls på typ en månad.

Hejdå ;*


Likes

Comments

Viola Karbin