View tracker

Tänk hur mycket man kan göra med lite papper och en sax! Personligen tycker jag att renen är super söt! Jag har gjort en massa julgrejer och börjar undra vart jag ska göra av allt sedan... Och hur tomt kommer det inte bli sen när allt ska bort.... Äh , jag kommer säkert på något annat pyssel att göra !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

För ett par veckor sedan så köpte jag den här klänningen från HM. Den kan se tunn ut men är jätte varm och skön. Lagom lång också. Tips till er som söker efter en klänning med polo.

Likes

Comments

View tracker

Något som jag har sett väldigt länge är att posters av olika slag är en hitt. Vilket leder mig till ett julklapps tips som passar alla! Det här behöver inte ens vara dyrt. En ram på ikea kostar ca 30 kr beroende på hur den ser ut, och sen en poster som man kan beställa från internet. Man kan göra det ännu billigare om man sparar en bild och sedan skriver ut den på biblioteket. Biblioteket i köping tar 2 kr per papper och då blir det ännu billigare och fortfarande jätte fint.

Likes

Comments

Som ni alla vet är det nu december, och här känns det som höst. Men i November var det nästan snöstorm här....

Känner mig lite förvirrad och vill ha snö och kyla nu. Här är lite bilder från gårdagen då jag gick en sväng med kameran,

och prövade om mitt fokus fungerade bättre ute med min celsius som modell.


Likes

Comments