Med lite halvdåliga bilder ska jag visa vad jag har på mig idag på nyår. Jag har prioriterat komfort och värme då vi firar nyår i en stuga mitt i en hage och det blåser jätte mycket.

Klänningen kommer från NA-KD men finns inte kvar på hemsidan, men jag har hittat en liknande https://na-kd.com/products/dresses/maxi-dresses/slice-of-heaven-knit-dress-black?___SID=U

Hoppas ni har en bra kväll och natt nu! Nytt år nya tag, eller? klyschor hit och klyschor dit, nu försöker vi i alla fall tänka lite mer positivt in i 2017!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Resor

Hola! Idag är andra dagen i stugan utanför Jönköping. Vi har idag varit på Ullared och inhandlat en del. Pussel, kläder och andra behövligheter kommer tas med hem. Just nu sitter vi i vardagsrummet och ser på Mamma Mia på tv och knäcker skämt.

Godiset är uppdukat och vi laddar inför morgondagen då vi åker till A6 en sväng se förbereder inför kvällen.

Godnatt!

  • Filed under: Resor

Likes

Comments

Det här är det bästa jag vet! Pinterest! När jag känner att energin är borta eller idéerna tagit slut så går jag alltid in här och söker på vad jag nu känner för. De mesta som finns i min lägenhet har jag fått inspiration fria pinterest och sen gjort om de lite. Äten mina bilder på min almanacka som jag gjort ett inlägg om tidigare är tagna här ifrån. Har du tappat motivationen ? gå till pinterest!

Likes

Comments

Så här ser det ut i mitt sovrum just nu. Som tur ska det snart tapetseras här inne. tapeterna är inte ett dug snygga och det är stora hål i väggen för att man behövt plugga så att man kan hänga upp tavlor och hyllor.

Är det någon som har önskemål på vad för blogginlägg som ska finnas här? DIY, bakning, hälsa, gym eller något annat? Kommentera då !

Likes

Comments

Tänk hur mycket man kan göra med lite papper och en sax! Personligen tycker jag att renen är super söt! Jag har gjort en massa julgrejer och börjar undra vart jag ska göra av allt sedan... Och hur tomt kommer det inte bli sen när allt ska bort.... Äh , jag kommer säkert på något annat pyssel att göra !

Likes

Comments

För ett par veckor sedan så köpte jag den här klänningen från HM. Den kan se tunn ut men är jätte varm och skön. Lagom lång också. Tips till er som söker efter en klänning med polo.

Likes

Comments