Inspiration

Efter ett tags avbrott tänker jag nu försöka hålla bloggandet uppe en längre tid. Det känns som att jag nu framöver kommer ha många saker att dela med mig av och med det så blir det genast roligare att läsa.

Jag är ingen "fashionista" som de övriga topploggarna i Sverige. Jag tycker om att pyssla, baka, inreda och fota bland annat. Hoppas ni vill följa med och dela gärna med er av tipps på saker som jag kan testa eller ge förslag på vad ni skulle vilja se!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Imorgon är det Måndag och jag går då in på min femte vecka på mitt sommar jobb. Jag jobbar Måndag, Tisdag och Onsdag sen åker jag iväg på en planeringshelg kan man säga. Summer Camp i Borås startar nämligen på Torsdag och jag ska dit.

Några barn från AMC ( Aqwamarins Cheerleading ) ska gå på lägret och vi som är tränare ska dit. Israel ska hålla i en kurs lördag - Söndag, men vi har ett helt A4 med saker som vi måste fixa den här helgen helst. Så planering och jobb kan man säga.

Jag kommer hem Söndag kväll sen på Onsdag morgon åar jag mot arlanda för en vecka i Cran Canaria! Jag är så redo ( jag har redan packat min resväska, hihi ) Jag känner verkligen att jag är redo att åka nu. Jag vill vara i solen, i värmen, i en pool och bara ta det lugnt.

Vi tre som ska åka har tänkt att Vlogga där nere, så vi får väl se hur det går. Förhoppningsvis blir det bra så att man kan publicera det.

Men först planering 4 dagar sen resa. När jag kommer hem sen så är det jobbsökande som fortsätter, jag är då officiellt arbetslös...

Likes

Comments

Resor, Foto

I helgen har jag varit i Kalmar för att fira min mormors man som bivit hela 80 år!

Festen var inne i en Loge kan man säga och jag gillar att kalla festen en lugn Logdans!

Det bjöds på levande musik från en väldigt duktig musiker/kantor som finns i släkten. Vi åt mat och lyssnade på många fina tal, där några tårar fäleds från flera kinder.

Jag agerade frivilligt som fotograf och jag ska skicka bilderna senare som jag tagit till mormor och hennes man som en lite present från mig. Det kan vara kul att ha bilder som är tagna med en lite bättre kamera än från mobilen eller en kompaktkamera. även fast jag vet att kamerorna i mobilerna blir allt bättre.Likes

Comments

Nu sista veckan försöker jag verkligen mysa till det lite extra innan jag ska börja jobba. Jag kör frukost i sängen, ligger ute och solar och har det allmänt mysigt.

Mitt så kallade sommarlov har precis börjat men ändå så känns det som att det nästan är slut. Anledningen är så klart att jag ska jobba i fem veckor, sen läger 4 dagar sen Gran Canaria!

Ser verkligen fram emot en utomlandsresa, och det är inte lång tid kvar även om det är 6 veckor dit.


Likes

Comments

​Min youtube favorit just nu är Jon Olsson! Jag kom över hans kanal genom Linn Ahborgs kanal och jag kan bara säga att det är så kul att de på deras vloggar. Mycket resor, blåa hav och vita stränder !!

Likes

Comments

Jag älskar mat. Mat är inte bara gott utan man kan göra så mycket med mat! Man kan göra konst av mat, man kan använda färgerna i maten och få något simpelt att se avancerat och super duper gott ut.

Men det roligast måste vara att få duka upp bordet och lägga till detaljer som blommor, glas, servetter och lägra snyggare tallrikar. Sådana saker är ju jätte roligt.

Hade jag kunnat skulle jag kunna köpa mig en lägestet och inreda den, åka på utfyller för att hitta just de speciella sakren åsöm kan få ett mätbörda att se så himla fint ut.

Men nu är det ju så att jag varken har en egen bostad eller pengar eller bil som kan ta mig till ställen.

Jag håller hoppet uppe och får jobba mig så att jag tillslut kan göra något av detta.


Likes

Comments

Inspiration

Efter att ha tappat lusten för att blogga och istället lagt tid på det plugg jag hade i skolan så försvann jag här ifrån.

Det var inget dåligt beslut att plugga mer istället, mer motsatssen. Jag har nu tagit studenten och förväntar mig inget. Jag förväntar mig inte att jag om 9 dagar ska komma in på det högskoleprogrammet jag vill gå. Jag har nog mer planer om att börja jobba istället och ta tag i plugget någon annan gång.

För låt mig bara konstatera, jag är 19 år, när jag är 30 så vill jag ha hus och barn och hund. Det är 10 år tills dess!!!

Plugga kommer jag göra i tre år ( cirka, kanske 5) Så jag har ingen panik över det alls, jag kan börja plugga när jag är 24 år.

Just nu så riktar jag mig in på fotografi och cheerleading. Jag och Isabell har under flera månader försökt komma fram till hur vi ska lägga upp programmen. Juniorernas är klart, miniorerna är nästan klart, där måste vi bara fixa till en räkning och ställa ut personer på platser som vi skulle vilja ha det.

Nu är klockan nästan fyra så jag ska iväg och hämta min systemkamera så att jag kan låta kreativiteten flöda.


Likes

Comments