SÅåå det snart! Jeg har nemlig arrangeret en halloween fest for alle mine veninder. Jeg har fået meget hjælp af pigerne, men ellers har jeg sørget for alt hvad der nu skal bruges. Jeg har desuden planlagt nogle sjove lege, som jeg håber sparker ekstra meget gang i stemningen. Jeg vil ikke afsløre så meget andet, da jeg ved, at nogle af pigerne læser med her, men jeg smider en masse billeder op her på bloggen af selve festen. YAY! Jeg vil ikke sige så meget andet, da jeg faktisk skal videre med planlægningen.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

1. HER 2. HER 3. HER

4. HER 5. HER 6. HER

7. HER 8. HER 9. HER

​December er lige om hjørnet, ”ved du hvad du ønsker dig???”

Jeg har nu valgt at lave lidt julegave ideer, både til ham og hende. Personligt ville jeg blive utrolig glad for, hvis disse gaver  lå under juletræet til mig, Anyway…. Håber i kan bruge det til noget

Likes

Comments

1. HER 2. HER 3. HER

3. HER 4. HER 5. HER

6. HER 7. HER 8. HER

Hej kære læsere. Åhh nej, det er samme problem hvert år - Af en eller anden grund så synes jeg ikke drenge er lige så gode til at skrive ønskesedler som piger. Jeg har altid selv super svært ved at finde på julegaver til drenge. Hver gang jeg spørg min far, storebror eller kæreste om julegaveønsker siger de altid det samme ”Puha, det ved jeg da ikke, ønsker mig ikke noget”. Men i år er jeg i god tid, jeg har faktisk købt næsten alle gaver. Jeg glæder mig især til at give min kæreste sin gave – den får i at se efter jul (så i må vente lidt, haha) Anyway… derfor har jeg samlet nogle ideer til hvad du MÅSKE kan købe til ham.

Jeg håber i kan bruge det til noget,

I kan finde links til det hele under billederne, så i hurtigt kan klikke jer ind på dem.

Likes

Comments

​Hi guys, mit første opslag er omkring min sommer2017. Personligt er sommer min yndlings tid på året. For nogen måneder siden, startede jeg min sommerferie ud med at tage på Roskilde festival - dette var mit fjerde år på ros, og hvis i ikke selv har været på Roskilde SKAL i simpelthen gøre det på et tidspunkt. Efter Roskilde var jeg i sommerhus i Tisvilde, hvor jeg tilbragte ugen med min familie og min kæreste, den uge stod på hygge og brætspil. Anywayyy... Nu skal i høre, i sidste del af min sommerferie bestilte min familie flybilletter til Mallorca på et super lækkert hotel (se HER ). Her var vi i 10 dage, og jeg var så heldig at få min kæreste med. Normalt er hele vores ferie planlagt på forhånd (men ikke denne gang), og det var faktisk rart. Vi tilbragte stort set alt tiden på hotellet da det lå lige til stranden, og om aftenen tog vi ind til byen "Palma" og spiste aftensmad.

Alt i alt havde jeg en super skøn sommerferie & det håber jeg også i havde <3 !!!

Likes

Comments