View tracker

Tack för ni är så fina

Först och främst, tack! Jag är så oerhört rörd och generad av alla samtal, ,sms, kramar och allt stöd ni givit mig senaste dagarna. Hur ska jag någonsin kunna visa min uppskattning? Många har brytt sig, fler än jag någonsin kunde tro. Det är allt från människor som inte har någon koppling till mig, chefer/kollegor, gamla klasskompisar och vänner jag inte pratat med på flera ord. Och alla säger upprepande saker som att jag är värd så mycket mer än att må dåligt. Att höra dessa ord från människor jag knappt pratat med, varit närvarande hos på flera år betyder så mycket för mig. Det bevisar att jag gjort något bra på denna planeten. Många har även berättat att de beundrar mig som vågar vara mänsklig, visa känslor och att vara ärlig. Vi är människor med verkliga känslor, att bli lämnad eller sårad är inget att skämmas för. Alla har sagt så värmande och stärkande ord och jag grät av lycka igår för jag kände mig så stöttad och kärleken flödade från er alla. Vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka er för att jag fortfarande kan stå på benen. Ingen, ingen någonsin förtjänar att må såhär. Det var ingen enkel resa för mig förra gången, men jag klarade det då och kommer klara det nu med. Nu väntar nya utmaningar i livet och spännande möten redan nästa vecka, håll tummarna. TACK TACK TACK! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Älska dig själv Viola

Sömnlös natt i mammas famn är återigen ett faktum. Vänner som springer fram och tillbaka för att inte låta mig vara själv för länge är också ett faktum. Igår hände det, det som aldrig skulle hända, hände igen.

Jag är besviken, sårad och ensam. Så otroligt besviken på att en person jag litade på och älskar, sådde frö i mina upprivna sår när dem precis hade läkt. Att jag fick förhoppningar och förväntningar om framtiden. Men tillslut så blev omvårdnaden, kärleken och vattningen inte lika viktigt. Sårad för att någon man älskar krossar sitt hjärta, inte bara en gång utan två gånger. Jag känner mig ensam då jag kom tillbaka och viskade till mig själv att detta är äkta, han skulle aldrig komma tillbaka annars. Även fast jag känner personen ut i fingerspetsarna så gjorde han det igen, sårade mig, djupare än någonsin. Jag som precis hade börjat må bra igen, men nu är den långa vägen där igen. Och jag ser slutet, men vet även att den vägen är fruktansvärt smärtsam och allt som hör därtill. Nu står jag här, besviken, sårad och ensam och orkar ärligt talat inte mer. Jag vill vara ärlig med er och därför berättar jag detta. Jag är djupt sårad och får se när jag kommer tillbaka. Tills dess, ta hand om varandra. Ingen förtjänar att må såhär dåligt eller bli behandlad såhär. Kram <3

Likes

Comments

View tracker

Hej! En liten välbehövlig paus behövdes från livet och bloggen så några dagar har spenderats nere i Malmö med min bästis. Såhär såg jag ut och idag är det helg. Vi ses snart! 

Likes

Comments

Hejdå jobbet, ses nästa vecka..

Hej, eller godmorgon! Äntligen är jag inne på sista timmen inför en veckas ledighet, och det kommer mer än lägligt. Varit sliten de två senaste dagarna, musklerna har värkt något fruktansvärt när jag ska sova och det tar på krafterna att inte kunna sova tillräckligt många timmar. I helgen har jag varit uppe hos mina föräldrar och hjälp pappa att bygga i köket. En sak ni kanske inte visste om mig, älska snickra, måla och framför allt montera Ikea möbler. Så när jag vaknar vid lunch tid så ska jag direkt upp och bygga. Jag lovar bättre uppdatering denna veckan, har så mycket att visa och berätta. Stay turned!

Likes

Comments

Brunett VS Blond

Nästa vecka är det äntligen dags för mig att färga håret igen, och jag längtar alltid lika mycket till det tillfället. För några månader sedan så hade jag färgat mitt hår så mycket så att det började gå av, valde då att pausa med allt färgande och har nu nyligen vågat mig på det igen. Har under 1 års tid varit brunett och trivts med det otroligt bra. Men känner ändå att jag saknar det blonda och det som är mer "mig". När man ställer ihop dessa bilder tillsammans så tycker jag att det är två helt olika personer, är det bara jag? Människor som inte sett mig blond har otroligt svårt att föreställa sig att jag egentligen är blond, och jag kan faktiskt hålla med. Men nu behöver jag verkligen er åsikt, ska jag fortsätta satsa på att bli ljusare och så småningom blond, eller hålla mig till det mörka och vara brunett? Snälla hjälp mig med att säga er åsikt. Tack fina ni!

Likes

Comments

Jag har ju i tidigare inlägg nämt att jag älskar julen. Det som tynger ner mitt hjärta lite extra mycket denna julen är att jag tyvärr behöver jobba. Då jag är väldigt traditionsenlig så svider det, men what to do! Man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Nu ska jag komma till saken. I onsdags så bjöd Blomstra By Emma in till inspirationskväll och jag har länge spanat in en rumsgran. Då jag har för liten lägenhet för en vanlig, tyvärr.. Har ett bra tag tyckt att det är lite väl mycket pengar på något man har i 1 månad, men sedan i onsdags så kände jag inte den känslan och slog därför till med passande kruka till. Så nu står den fint i min lägenhet och inväntar att julen ska komma. Dock ett minus att den inte luktar gran, för jag älskar nämligen den doften... Fick allt för 400kr! Vilket kap.

Likes

Comments

Löjligt vad jag saknar att gå klädd såhär..

Hallå såhär mitt i natten, det är ju såhär dags jag brukar uppdatera nu för tiden. Precis slängt i mig lite mat, macka och drickyoggi som alltid! Mina två dagar har passerat fort och mycket tid över till annat har inte funnits. I onsdags så hämtade jag mina jeans som hade blivit upplagda. Senare på kvällen bjöd mamma ut mig lite spontant på Växjös nya tillskott, Pinchos. Rolig upplevelse, även fast maten är av största möjliga halvfabrikat. MEN, det var ett roligt koncept så dit kommer jag nog tillbaka. Senare på kvällen var vi på inspirationskväll på Blomstra by Emma, sedan var det dags för jobb. Igår så vaknade jag av att min kära pojkvän ringde mig och frågade ifall jag ville komma över till honom en stund, och nyvaken som jag var kilade jag bort dit. Lånade hans bil senare på kvällen och åkte upp till mina föräldrar en runda, och sedan vidare för snabbkäk innan jobb. Och nu sitter jag här inne på småtimmarna och får sluta om 3 timmar. Ni har väl inte missat black friday? Jag har shoppat hela natten! Wops! 

Likes

Comments

Såhär såg det ut när jag vid 07 kröp ner i sängen för att sova. Hade bäddat med nya sängkläder innan jag gick till jobbet igår och det finns inget som får mig sova skönare. Vaknade upp vid fyra tiden och var överlycklig att jag sovit till mitt alarm gick igång, haft lite problem med sömnen senaste veckorna när jag jobbat. Så nu känner jag mig utvilad inför nattens pass. Ska strax fixa till mig lite för att sedan åka upp till Grand Samarkand och hämta mina jeans som blivit upplagda. Dessvärre fanns det ingen bil till hands så idag får det bli buss som transportmedel, vilket inte är en solklar favorit. Resten av kvällen blir lugn och jag funderar på att sätta på en film och bara mysa innan jobbet. 

Likes

Comments

När jag kollar tillbaka på bilder, för ett, två eller tre år sedan så förstår jag hur nöjd jag borde vara över hur långt jag kommit med mig själv. Personen jag blivit och att alla motgångar och hinder har format mig. Självklart med för och nackdelar men det finns ingenting som gör mig mer stolt än att kolla tillbaka på min egna utveckling. Jag kämpar fortfarande med ångest och dåligt självförtroende dagligen, men jag kan lättare lära mig leva med det nu än då. På bilden ser vi mig, arton år. Jag hade precis gått ur skolan och visste att efter sommaren så skulle jag stå på egna ben, egen lägenhet och anställning på Växjös finaste hotell. Ingen mamma och pappa som skulle säga åt mig att städa rummet, sätta in disken i maskinen eller hänga ut tvätten. Utan nu skulle det bli jag och alla vardagsproblem, själva. Jag har alltid varit rädd för förändringar och nya äventyr, då jag är en trygg människa. Finner jag en otrygg känsla så spårar allt ur. När jobbiga dagar dyker upp brukar jag tänka tillbaka på mina senaste år och sakta men säkert känna ett leende bildas på mina läppar. Va stolta över er själva och er utveckling, för den sker även fast den inte alltid är så tydlig. Oavsett hur jobbigt/ledsamt allt känns så kommer du en dag kolla tillbaka på alla motgångar och se dem som erfarenhet. För utan dem så hade iaf jag aldrig stått med den erfarenheten som jag har nu som tjugoåring. Livets alla utmaningar finns där ute, men nu skrämmer det inte mig. Jag är nyfiken på hur mitt liv kommer se ut om fem år. Skrämmande men lockande känsla.

Likes

Comments

Långärmad Gant tröja - 599:-
Levi´s tröja - 249:-

Visar stolt upp två av mina senaste inköp som jag gjorde i helgen. Jag och mamma var inne på Levi´s store och kämpade oss igenom 7 par jeans. Tog ca 1 timme och svetten rann kan jag meddela er. Att det ska vara så förfärligt jobbigt att prova jeans? Då jag aldrig lyxar till mig ett par riktiga jeans så kände jag nu att det var dags, så därför blev det TVÅ par. Dock är dem kvar i butiken då justeringar behövdes göras, då mina 1,62cm inte är så mycket att skryta med när det gäller längd på byxor. Alltid så är dem 10-15cm för långa, men skönt att få det fixat. Men två tröjor fick jag iallafall med mig hem på direkten, en som jag efterlängtat länge och Gant tröjan fick hänga med som en bonus. Det är en långärmad tröja som är så basic men ändå helt sinnessjukt snygg. Jag är nöjd, otroligt nöjd!

Likes

Comments