Halløjsa!!

Her i torsdags var min dejlige veninde Sofya og jeg på "Cafe Nummer 11" det er sådan et hyggeligt sted! Og det var sådan en hyggelig dag. Cafe Nummer 11 ligger på Sankt Annæ Plads, i hjertet af København. Det er så hyggeligt at sidde ud til pladsen, med en god kaffe ;)

Det er helt klart et sted jeg vil anbefale! Jeg håber i har nydt jeres ferie <3

-Viola

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

9/4

Shoes - New Balance // Pants - Zara // Sweater - PIESZAK // Scarf - Lala Berlin //Shades - CÉLINE

Heyy <3

Jeg ville lige vise jer mit outfit fra i forgårs. Det var en dejlig dag, hvor jeg blandt andet besøgte min morfar. Fordi min morfar bor ude ved Papirøen i København, besluttede vi os også for at tage et smut forbi Papirøen bagefter. Som i også kan se nedenunder. Det var rigtig hyggeligt, der skete dog ikke så meget mere end det haha. Men jeg håber I har haft en god ferie indtil videre.

kyys Viola

Likes

Comments

Natsæt - Her // lovetag - Her, Kæde - Her, kors - Her


heyy !

Det er meget lang tid siden jeg har postet noget her på bloggen og det er jeg virkelig ked af. Grunden er at jeg er ekstremt perfektionistisk med hvad jeg poster. Jeg har masser af billeder og sådan, som jeg har taget til et indlæg og planlagt at poste, men som jeg aldrig har brugt på bloggen, fordi de ikke blev perfekte. Det irritere mig faktisk rigtig meget for personligtjeg elsker blogs hvor der bliver postet mere ofte<3 Så af den grund vil jeg prøve endu hårdere på at få postet mere ofte.

Men nu er det påskeferie(for de fleste) og det skal fejres med morgen mad på sengen haha. Så det er hvad jeg startede min lørdag ud med.

Håber i får en fantastisk ferie

Kys-Kys

Likes

Comments

Heyy bloggen!!!

Jeg ville lige fortælle om en den lækker cafe, Atelier September, jeg var på Idag<3 De har lidt af hvert af både mad og af drikkevare. Vi kom desvære lidt sent, så køkkenet var lukket (køkkenet lukker ca. Kl 16.30, på hverdage). Heldigvis fik vi noget meget lækkert at drikke. Det var alt for nu, vi ses snart.

Kyyys Viola


Likes

Comments

20/3

Hej skønne tøser<3

I forgårs var en dejlig dag! Fuldt med skønne piger og hygge. Vi fik helt ekstraordinært fri kl. 11.30, normalt får vi først fri kl. 15.30, så det gjorde en dårlig dag god. Yaay!
Da jeg fik fri tog jeg med mine dejlige veninder Amalie og Maja, hjem til mig for at snack'e lidt. Og så lidt tid efter tog vi på en hyggelig shoppetur, jeg bor midt i København så det er nemt at tage et smut på shopping. Malle skulle have købt en gave det gjorde hun i Acne. Efter vi havde købt gaven tullede vi lidt rundt i butikkerne i de hyggelige gader.


Da vi ikke alle havde vores frokost, besluttede vi os for at finde et sted at spise. Vi valgte at tage på Sticks N' Sushi i Borgergade, det er selfølgelig ikke hver mandag jeg tager spontant på restaurant, men det er mega hyggeligt når vi gør! Og man skal også forkæle sig selv engang imellem<3

Det var sådan en dejlig, spontan dag, derfor tænkte jeg at jeg ville dele den her på bloggen. Jeg synes det er fedt med lidt mere personlige opslag! Så det kommer der til at være lidt mere af her på bloggen .Håber i nød dette lidt mere personlige opslag!

Min veninde Maja har også en blog- HERE

xx Viola


Likes

Comments

Tørklæde // Givenchy, Sko // New Balance, Armbånd // Isabel Marant, Taske // Fendi, Taske // Gucci

----

Her er lidt mere inspiration til forårsgaderoben.
Kys-kys

Likes

Comments

Nu er solen endelig kommet til Danmark!!🌞
Når vejret bliver varmere skal gaderoben jo fornyes, her er lidt inspiration til nye forårs outfits.

Det har jeg på:

sko - Isabel Marant

Taske - Zadig et Voltaire

Nederdel - Zara

Sweater - Isabel Marant Étoile


Forårs items:
-Tassel earrings , det er meget in med nogle flotte frynse agtige øreringe. 

-FaRVer , alt i farver er meget in fortiden, så det er et klart noget du skal kigge efter  når du skal shoppe til forårs garderoben.

-Corsets , er virkeliget musthave for tiden! Man kan se dem hos- Isabel Marant , Cecilie Copenhagen , og mange flere.


Det var alt for denne gang 💋

Likes

Comments

Jeg elsker at rejse! Det har jeg altid gjordt og jeg rejser MEGET. Det gør vi bare i min familie. Nogle af mine yndlings steder som jeg har besøgt flere gange er Barcelona, NYC, Thailand, Grækenland Paris, Malmø og mange flere.

Idag vil jeg dog bare fortælle om top 3:


Grækendland-

I sommerferien 16' var jeg i smukke, smukke Kreta. Sammen med min mor og nogle familievenner. Det var fantastisk! og jeg vil tilbage.


Paris-

I påsken 16' var jeg i PARIS! Wow det var fantastisk, det var en mor datter tur og alt blev nydt. Jeg vil gerne besøge paris igen måske i Fashion week, eller bare i sommer tiden. Det er den fedeste shoppeby med masser af lækker mad.


Thailand-

Fra 2 måneder siden var jeg også i Thailand over julen. Helt klart også en af mine bedste! Der var verken første eller sidste gang.

det er alt for denne gang xx

Likes

Comments

Instagram @violabayer