Heyy bloggen!!!

Jeg ville lige fortælle om en den lækker cafe, Atelier September, jeg var på Idag<3 De har lidt af hvert af både mad og af drikkevare. Vi kom desvære lidt sent, så køkkenet var lukket (køkkenet lukker ca. Kl 16.30, på hverdage). Heldigvis fik vi noget meget lækkert at drikke. Det var alt for nu, vi ses snart.

Kyyys Viola


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

20/3

Hej skønne tøser<3

I forgårs var en dejlig dag! Fuldt med skønne piger og hygge. Vi fik helt ekstraordinært fri kl. 11.30, normalt får vi først fri kl. 15.30, så det gjorde en dårlig dag god. Yaay!
Da jeg fik fri tog jeg med mine dejlige veninder Amalie og Maja, hjem til mig for at snack'e lidt. Og så lidt tid efter tog vi på en hyggelig shoppetur, jeg bor midt i København så det er nemt at tage et smut på shopping. Malle skulle have købt en gave det gjorde hun i Acne. Efter vi havde købt gaven tullede vi lidt rundt i butikkerne i de hyggelige gader.


Da vi ikke alle havde vores frokost, besluttede vi os for at finde et sted at spise. Vi valgte at tage på Sticks N' Sushi i Borgergade, det er selfølgelig ikke hver mandag jeg tager spontant på restaurant, men det er mega hyggeligt når vi gør! Og man skal også forkæle sig selv engang imellem<3

Det var sådan en dejlig, spontan dag, derfor tænkte jeg at jeg ville dele den her på bloggen. Jeg synes det er fedt med lidt mere personlige opslag! Så det kommer der til at være lidt mere af her på bloggen .Håber i nød dette lidt mere personlige opslag!

Min veninde Maja har også en blog- HERE

xx Viola


Likes

Comments

Tørklæde // Givenchy, Sko // New Balance, Armbånd // Isabel Marant, Taske // Fendi, Taske // Gucci

----

Her er lidt mere inspiration til forårsgaderoben.
Kys-kys

Likes

Comments

Nu er solen endelig kommet til Danmark!!🌞
Når vejret bliver varmere skal gaderoben jo fornyes, her er lidt inspiration til nye forårs outfits.

Det har jeg på:

sko - Isabel Marant

Taske - Zadig et Voltaire

Nederdel - Zara

Sweater - Isabel Marant Étoile


Forårs items:
-Tassel earrings , det er meget in med nogle flotte frynse agtige øreringe. 

-FaRVer , alt i farver er meget in fortiden, så det er et klart noget du skal kigge efter  når du skal shoppe til forårs garderoben.

-Corsets , er virkeliget musthave for tiden! Man kan se dem hos- Isabel Marant , Cecilie Copenhagen , og mange flere.


Det var alt for denne gang 💋

Likes

Comments

Jeg elsker at rejse! Det har jeg altid gjordt og jeg rejser MEGET. Det gør vi bare i min familie. Nogle af mine yndlings steder som jeg har besøgt flere gange er Barcelona, NYC, Thailand, Grækenland Paris, Malmø og mange flere.

Idag vil jeg dog bare fortælle om top 3:


Grækendland-

I sommerferien 16' var jeg i smukke, smukke Kreta. Sammen med min mor og nogle familievenner. Det var fantastisk! og jeg vil tilbage.


Paris-

I påsken 16' var jeg i PARIS! Wow det var fantastisk, det var en mor datter tur og alt blev nydt. Jeg vil gerne besøge paris igen måske i Fashion week, eller bare i sommer tiden. Det er den fedeste shoppeby med masser af lækker mad.


Thailand-

Fra 2 måneder siden var jeg også i Thailand over julen. Helt klart også en af mine bedste! Der var verken første eller sidste gang.

det er alt for denne gang xx

Likes

Comments

Jerry Folk // To my soul

Pia Mia // We should be together

Destiny's Child // Soldier ft Lil Wayne

Full Crate x Mar // Man x woman

Bruno Mars // Chunky

Jon bellion // All time low

Omarion // Ice box

Bryson Tiller // Exchange

Beyoncé // 1+1

PARTYNEXTDOOR // Not nice

Barbara Moleko // Dum for dig

Destiny's Child // Cater 2 U


Det var mine musik favoriter for lige nu.

kys til næste gangLikes

Comments

For mig er det vigtigt at ende ugen på den bedste måde, så søndagshygge er meget vigtigt.

Jeg elsker personligt at bage, eller bare at hygge med nogle blade og the. Selvom jeg elsker søndage med mine veninder, er det også dejligt med noget alene tid, hvor man bare kan slappe af.

Denne søndag besluttede jeg mig også for at forsøge at lave nogle franske macarons, det gik rigtig godt og det var helt klart det værd. Så her er en opskrift:

Indgredienser-

100 g mandelmel
150 g flormelis
75 g æggehvider
1 knsp salt
50 g sukker

Chokoladecreme:
½ dl piskefløde
100 g chokolade
50 g smør

Sådan laver du dem-

Sigt mandelmel og flormelis sammen. Pisk æggehviderne stive med salt og pisk sukkeret i lidt ad gangen, til det bliver en tyk og glat marengsmasse. Vend forsigtigt mandelmel/ flormelis i.

Massen må ikke være så tyk, at den laver toppe, men heller ikke så tynd, at den løber ud. Prøv at sætte en klat med en teske; hvis den laver toppe, så vend lidt mere rundt i dejen og prøv igen. Fyld massen i en sprøjtepose med glat tyl og sprøjt den ud i ca. 40 små cirkler (ca. 2 cm) på bageplader med bagepapir.

Slå pladerne i bordet for at fjerne lufthuller, og lad kagerne „tørre” ved stuetemperatur ½-1 time. Varm ovnen op til 180 grader varmluft og sæt pladerne ind. Skru straks ned til 140 grader og bag kagerne 12 -15 min. Lad dem afkøle på pladerne og flyt dem over på en rist. Hvis de sidder fast, så læg bagepapiret på et fugtigt viskestykke, til de løsner sig.

Creme: Giv fløden et opkog og tag den af varmen. Rør den hakkede chokolade i fløden, til den smelter, og rør smørret i. Lad cremen afkøle. Vend halvdelen af dine macarons med bunden opad. Fyld cremen i en sprøjtepose og fordel den i toppe på bundene. Tryk de resterende makroner ovenpå, og voila! Opbevar dem i en kagedåse i køleskabet i op til 2 dage eller frys dem.Tak fordi i kiggede med! god søndag.

Likes

Comments

Instagram @violabayer