Hej igen bloggen! Jeg ville lige vise nogle få ting jeg har købt inden for de sidste 3 dage. Jeg har b.l.a fået et nyt Anni Lu armbånd fra Another Nué, så jeg har et der passer til det andet <33. Jeg fik også nogle nye bukser ind i fredags som jeg bestilte under en uge siden!(jeg elsker når fragten går hurtigt) Og så fik jeg også lige en ny hår olie, fra gun-britt, som jeg allerede elsker. Det var alt for dette lille hygge-afslapnings-søndags-chill-indlæg, håber i nød det.

kyskys

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen <3. Jeg ville lige fortælle jer lidt om min mega hyggelige fredag. Jeg fik desvære først fri klokken halv fire, men efter det mødtes jeg med min veninde og vi fik lige catched lidt op på sticks'n'sushi, senere var vi så inde og se ILLUMs modeshow! det var en exceptionel skøn dag, som I kan se på billederne ovenover.

kyskys

Likes

Comments

Grå strik nederdel - her

"Game over" sweatshirt - her

Milkmakeup sunshine skin tint - her

Fresh rose floral toner - her

Lysegrå casmere sweater - her

Guld hornørering - her

Likes

Comments

Jeg fandt for nylig ud af at lagkage-huset giver STUDIERABAT, sååå fedt! Så jeg har drukket latte på fuld skrue her for tiden.

Jeg har drømt mig tilbage til syd Frankrig.

Jeg har været på tradono-market med nogle veninder. Det var vildt fedt, jeg elsker loppemarkeder, især tradono-market, hvor jeg blandt andet købte en sweatshirt fra Stine Goya.

Likes

Comments

Hey jeg tænkte jeg ville starte på en ny serie her på bloggen! Så jeg vil prøve at uploade en collage hver søndag. Og det her er så denne søndags collage <3

kyskys

Likes

Comments

1 YNDLINGS BASIS ITEM?

DESIGNERS REMIX VELURTRØJE MED SLIS I RYGGEN

2 MEST BRUGTE ITEM?

DESIGNERS REMIX ORANGE VINTERJAKE

3 YNDLINGS ITEM LIGE NU?

GANNI HOODIE MED ORDENE "LOVE SOCIETY" PÅ

4 YNDLINGS TASKE?

JEROME DREYFUSS 30BOBICHS I SORT GEDESKIN

5 ÆLDSTE ITEM?

STELLA MCCARTNEY SWEATER I LYSERØD

6 YNDLINGS BUKSER?

DRDENIMJEANSMAKER BASIS SORTE JEANS

7 NYESTE KØB? -ikke indkludered hvad jeg har købt i nice da dette indlæg er skrævet fra nogle uger siden

LOVE STORIES BIKINITOP MED ORANGE KKORALER OG PERLER

COS NET I SORT

8 YNDLINGS SMYKKER?

ANNI LU ARMBÅND I ORANGE OG GULD

PALME ØRERINGE MED PERFE FRA UKENDT MÆRKE (KØBT I AMSTERDAM)

HALSKEDE MED PERLE SOM ER BLEVET LAVET TIL MIG AF Josefine Rønsholt Smith

9 YNDLINGS KOMFORTABLE ITEM?

AMERICAN VINTAGE LANGÆRMET LYSERØD SWEATSHIRT

(10) STØRSTE ØNSKE LIGE NU?

OLE LYNGGAARD LEAVES RING

hvis i er noget så lang i det her meeeeget lange indlæg så hej bloggen! ;) jeg har set de her "min gaderobe tag" og tænkte jeg også ville lave et. Jeg har fundet på nogle spørgsmål selv og brugt andres smpørgsmål, så ja jeg håber at i kune få noget ud af dette indlæg. vi ses snart igen.

kyskys

Likes

Comments

Hej bloggen

Jeg synes det er ret lang tid siden, jeg har lavet et af de her "Places to eat" indlæg, så jeg tænkte lige jeg ville fortælle jer om en lækker restaurant, jeg var på i tirsdags. Restauranten hedder Geist og ligger på Kongens Nytorv 8 - København K. Vi var så heldige at få et bord ude i deres baghave, så hyggeligt. Vi bestilte 7 retter (3 deserter og 4 for-/hovedretter) til 2 personer og det var simpelthen så lækker mad. Det kan anbefales!

Geist menukort - her

kyys Viola

Likes

Comments


Hej bloggen!<3

fra nogle dage siden var jeg på stranden med min veninde, for anden gang i den uge, haha. Det er lidt en tradition nu ;) Vi plejer at tage på Svanemøllestrand, da jeg synes det er den bedste strand med en badebro, "tæt" på mig. Vi valgte så faktisk også at cykle derhen, hvilket var såå hyggeligt! (selvom det var en lidt lang tur) Så det var en dejlig, lidt kold, dag at tage på stranden.

TRØJE - American Vintage, TASKE - Jérôme Dreyfuss, SHORTS - udgået (simelar = here), ELASTIK ARMBÅND - Pico

kyskys Viola

Likes

Comments

Instagram @violabayer

Nouw Magazine