Most read


Hej bloggen!<3

fra nogle dage siden var jeg på stranden med min veninde, for anden gang i den uge, haha. Det er lidt en tradition nu ;) Vi plejer at tage på Svanemøllestrand, da jeg synes det er den bedste strand med en badebro, "tæt" på mig. Vi valgte så faktisk også at cykle derhen, hvilket var såå hyggeligt! (selvom det var en lidt lang tur) Så det var en dejlig, lidt kold, dag at tage på stranden.

TRØJE - American Vintage, TASKE - Jérôme Dreyfuss, SHORTS - udgået (simelar = here), ELASTIK ARMBÅND - Pico

kyskys Viola

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

TASKE - Jérôme Dreyfuss, SWEATER - Pieszak

Hey bloggen!

igår var en skøn dag, som startede ud med at sove længe, juhu! Selv efter jeg vågnede, lå jeg længe i min seng, inden jeg kom igang med dagen (hvilket man godt må når det er sommerferie). Efter en hurtig morgenmad tog vi så på den hyggeligste café "Sonny", hvor vi fik en latte på havremælk, hvilket er så dejligt, for jeg drikker ikke rigtig ko-mælk, og jeg fik også prøvet en af deres lemonader, med mynte og agurk - LÆKKERT.

Senere var vi så et smut på Streetfood, hvor jeg fik mad i min all time fave streetfood-bod, som er den marokkanske bod. Vi købte også mad i den vietnamesiske bod, hvor vi fik sweetpatato nudler med kylling.

kyskys Viola

Likes

Comments

Hej bloggen <3

Jeg syntes lige jeg ville lægge et lidt mere personligt indlæg op, hvor der også er mere tekst (ikke kun billeder). Selvom jeg dog selv elsker at læse andre bloggeres indlæg med massere af billeder, så synes jeg også det er spændende at lære ens yndlings bloggere lidt bedre at kende - Og det tror jeg man gør, når ens indlæg ikke kun indeholder billeder ;). Det var så en meget lang forklaring på hvorfor jeg ville skrive dette indlæg om mine sommerferieplaner.

Mine sommerferieplaner: Jeg fik sommerferie torsdag den 22. juni kl 12 og det blev fejret med nogle dejlige veninder på Sticks'n'Sushi - SKØNT. Dagen efter, fredag, var det jo Sankt Hans, så derfor tog vi op til nogle familievenner i Høsterkøb, som vi så overnattede hos til i går/lørdag <3 --- På mandag tager jeg så afsted til Anholt (som er en lille hyggelig, lidt kedelig dansk ø) med min kusine Elvira som jeg ikke ser så tit, fordi hun bor i Aarhus, så jeg savner hende. Jeg skal være på Anholt i en uge. Jeg kommer hjem mandagen efter som er den 3. juli, og den samme aften tager jeg så med min veninde i hendes sommerhus!☀Efter jeg har været i sommerhus i 5-6 dage har jeg ikke andre faste planer indtil Jeg skal til Nice i 10 dage sent i sommerferien. Jeg glæder mig så meget til alle mine planer!!! <3

Det var alt herfra - kyskys


Likes

Comments

Sort sweatshirt - Zara, lyseblå bluse - Ganni, bikiniunderdel med orange koraler - Love Stories, rødt undertøj - Love Stories, sølv hoops - Jane Kønig, halskæde - Pico

Likes

Comments

Hej bloggen ! <3

Jeg har desvære haft rigtig travl her for tiden, fordi vi i min klasse lige nu har termins prøver, øv! Igår havde vi prøver i matematik, med hjælpemidler og uden, og idag har vi haft terminsprøve i skriftlig fremstilling. Og så imorgen skal vi have en læseprøve og stave prøve yay!💀 Så det er hvad der sker i mit spændende liv<3 Her er også lige nogle flere billeder fra min tur til Amsterdam.

kyskys

Likes

Comments

Hej!
Lige nu nyder jeg solen i Amsterdam, og jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer gårsdagens outfit.
Kys herfra

  • 171 læsere

Likes

Comments

Hej skønne piger !

Det her bliver bare et hurtigt lille hygge-indlæg med mit outfit og med den nyhed at jeg skal til Amsterdam!! Min mor og jeg skal være der i 4 dage. Og vi kommer til at bo midt i byen yay! 🌆 Jeg har glædet mig sådan til at komme til Amsterdam, da det er min første gang, og da det ser ud til at det bliver mega lækkert vejr. Så alt er bare lækkert haha. Jeg håber også i for nogle dejlige fridage<3

kyskys


BUKSER - ZARA // TRØJE - BIRGITTE HERSKIND // SKO - COMME DES GARCONS - KØBT I NØRGAARD PÅ STRØGET

Likes

Comments

Pink/nude hoodie - Asos, trøje med print - Stella McCartney

Hey yo! 🍔

Her er nogle billeder fra min lørdag - Som blev brugt sammen med min dejlige veninde Frida i det SKØNNE københavner vejr. Som by the way bliver nydt til fulde! Jeg håber i får en fortsat god weekend piger.

kyyys

Likes

Comments

Instagram @violabayer

Nouw Magazine