Most read

Hej!
Lige nu nyder jeg solen i Amsterdam, og jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer gårsdagens outfit.
Kys herfra

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hej skønne piger !

Det her bliver bare et hurtigt lille hygge-indlæg med mit outfit og med den nyhed at jeg skal til Amsterdam!! Min mor og jeg skal være der i 4 dage. Og vi kommer til at bo midt i byen yay! 🌆 Jeg har glædet mig sådan til at komme til Amsterdam, da det er min første gang, og da det ser ud til at det bliver mega lækkert vejr. Så alt er bare lækkert haha. Jeg håber også i for nogle dejlige fridage<3

kyskys


BUKSER - ZARA // TRØJE - BIRGITTE HERSKIND // SKO - COMME DES GARCONS - KØBT I NØRGAARD PÅ STRØGET

Likes

Comments

Pink/nude hoodie - Asos, trøje med print - Stella McCartney

Hey yo! 🍔

Her er nogle billeder fra min lørdag - Som blev brugt sammen med min dejlige veninde Frida i det SKØNNE københavner vejr. Som by the way bliver nydt til fulde! Jeg håber i får en fortsat god weekend piger.

kyyys

Likes

Comments

GLIMMERSOKKER

Jeg har for en uge siden bestilt de her sokker fra Asos. Men de kom først i tirsdags, så jeg har ikke haft dem særligt længe, jeg er dog allerede meget glad for dem!! De er af ret god kvalitet i forhold til prisen, og de kan virkelig gøre en forskel når det kommer til dit outfit.

KØB DEM - HER


ANNI LU ARMBÅND

Idag købte jeg et mega fint armbånd i Another Nué som virkelig har nogle lækre smykker bla. et stort udvalg af Anni Lu armbånd, så jeg blev simpelthen nødt til at købe et armbånd! <3 Jeg har ikke kigget på dette armbånd før, men da jeg så det, faldt jeg bare for det haha. Og sådan et køb skal man have nogle gange.

KØB DET - HER


ARGAN OLIE

Jeg er også helt vild med denne økologiske olie som jeg både bruger til mit hår og i ansigtet. Jeg har ikke brugt denne olie særligt længe, men jeg har dog brugt en anden slags argan olie i flere år! Men det her er klart den bedste jeg nogensinde har prøvet <3 Som virkelig giver min hud fugt og mit hår glød ;) Så det er helt klar et produkt jeg vil anbefale!!

Likes

Comments

Golden hoops x2 - Jane Kønig, beaded neckless - Anni Lu, ring - Line og jo, golden bracelet - Pico, beaded bracelet - Anni Lu

heyy igen piger!

idag vil jeg lige fortælle om nogle af mine højeste smykkeønsker, jeg har både nogle guldsmykker og nogle VIRKELIG fine smykker med perler. Personligt elsker jeg Anni lu, når det kommer til smykker med perler!! Så det er de smykker jeg ville købe hvis jeg var jer ;).

kyskys Viola

Likes

Comments

Karma Sushi - Frederiksgade 83, 8000 Aarhus C

Hej!
Jeg håber I har en god weekend indtil videre <3
Lige nu sidder jeg i toget på vej hjem fra en konfirmation i Aarhus. Og jeg tænkte, at jeg lige ville lægge endnu et opslag om mad op, haha. Fordi jeg har nemlig lige her igår været på en vildt lækker sushi restaurant. De fleste som kender mig, ved hvor meget jeg ELSKER sushi. Af den grund er jeg også meget kritisk når det kommer til sushi, men jeg må sige at Karma Sushi imponerede mig meget ;) . Det er et vild hyggeligt sted med mega dejlig mad! Så jeg kan klart anbefale Karma Sushi hvis I er i Aarhus og leder efter et lækkert sted at spise.

Likes

Comments

Jakke- Designers Remix, smykker- Jane Kønig, sweater- By Malene Birger

Hej igen

Idag vil jeg lige fortælle lidt om min nye absolut yndlings bukser! <3 Det er selvfølgelig ikke alles smag, men jeg synes de er virkelig pæne.

De er købt i Message til 300 kr - Du kan kan købe dem HER . Det er virkelig nogle bukser, jeg vil få meget glæde af i fremtiden. Så selvom jeg ikke har haft disse bukser særlig længe, er det stadig mine yndlings ;). Og jeg vil helt klart anbefale dem for de er såå behagelige og er rigtig pæne til mange ting.
Likes

Comments

Halløjsa!!

Her i torsdags var min dejlige veninde Sofya og jeg på "Cafe Nummer 11" det er sådan et hyggeligt sted! Og det var sådan en hyggelig dag. Cafe Nummer 11 ligger på Sankt Annæ Plads, i hjertet af København. Det er så hyggeligt at sidde ud til pladsen, med en god kaffe ;)

Det er helt klart et sted jeg vil anbefale! Jeg håber i har nydt jeres ferie <3

-Viola

Likes

Comments

Instagram @violabayer

Nouw Magazine