Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här är inte roligt längre. För varje dag som går så blir jag mer och mer nojig och otaggad på förlossning. Jag har som börjat känna rädsla inför den. Inte bra. Allt detta har varit för utdraget och jag önskar jag kunde ha fått föda när jag var redo och taggad.
Jag orkar inte längre hoppas eller tro att hon ska komma, så har som helt stängt av för att inte tappa allt.

Timmarna känns som dagar och dagar som veckor. Helt sjukt ändå.
Är så glad att Robin jobbar sitt sista pass idag. Han valde att ta semester fram till ungen nu kommer, vilket blir någon av dagarna nästa vecka.
På läkarbesöket på måndag så ska jag begära igångsättning så snabbt de bara går, vill inte dra ut på de här ännu längre.

Deprimerande inlägg detta blev.. men det är riktigt jobbigt nu.. nästa gång de skrivs här får vi hoppas att hon är ute ur magen! Håll tummarna med oss 💖

Likes

Comments

Ingen bebbe ännu.. suck..
nu börjar de bli riktigt jobbigt. Jag orkar inte hoppas längre, utan nu tar jag de när de kommer. Känns som att man går och hoppas på att vinna på lotto varje dag men dag efter dag så blir man besviken för man inte vinner. Tillslut så slutar man ju tro att man ska vinna..
svårt att beskriva känslan för de som aldrig gått över.
Denna månad när jag trott/hoppats hon ska komma har varit jobbigare än alla de andra månaderna tillsammans. Varje dag känns som en evighet.

Men nu är de en vecka kvar till läkarbesöket (känns som en månad). Så snart är allt detta över, önskar bara jag med säkerhet kunde veta var när och hur hon ska komma. Men komma ut till oss ska hon i alla fall! 💖

Likes

Comments

Det känns som att jag bara inbillar mig att jag har en unge i magen som ska ut när som. För varje dag som går tappar jag mer och mer hopp om att det ska komma någon bebbe till oss. Det är inte extremt jobbigt ännu, utan jag tar mig genom dagarna bra ändå. Men tror att nästa vecka så kommer de börja bli för jobbigt.
Den 23 okt så har vi nästa besök på BVC. Då beslutas det om de blir igångsättning eller inte.
Men tycker vi alla håller tummarna att hon är ute innan dess! 😅
Jag håller tummarna för att hon kommer på lördag eller söndag. Men de återstår att se!

Likes

Comments

​I morgon är bebben beräknad. Datumet vi har väntat på sen i Januari är äntligen här då.  Men var är ungen?

Jag har inte stirrat mig blind på just datumet 10 oktober, utan jag har varit inställd på att hon kan komma hela oktober. Dock börjar jag vara lite less nu. Varje kväll denna månad har jag intalat mig (även andra) att i natt kommer hon ut. Tror jag gjort det för att själv vara förberedd på en möjlig förlossning den natten. Sen har ju möjligheten funnits, så varje dag och natt är just nu är väldigt spännande.

Jag är både taggad och nervös. Jag vill bara ha förlossningen bortgjord och få påbörja det nya livet. Så nog blir jag taggad allt när jag vet att det kan ske precis när som. Men sen blir jag ett nervvrak då jag inser att (förhoppningsvis) den värsta smärtan jag kommer att känna i mitt liv är otroligt nära. Är ett litet kontrollfreak och  att inte kunna planera förlossningen eller veta vad jag har att vänta mig är väldigt jobbigt.

Jag har den senaste veckan börjat få en hel del sammandragningar, ilningar neråt och i går började de smärta lite då och då i svanken. Så det känns verkligen som att något är på gång och kan starta snart. Frågan är ju bara hur snart. Är så spänd och längtar så mycket! Så nu håller vi alla tummarna för att hon kommer i veckan!!


Likes

Comments

Ohhshit!
Om 6 dagar är lillan beräknad!
Jag har dock alltid trott på 3/4 okt.. men verkar inte hända så mycket.. om hon inte skulle komma nu så tror jag att jag går över till 17/18 okt istället.. inte för det är något jag vill.. men är inställd på de.

Jag har börjat få ganska mycket sammandragningar och ilningar neråt, så något är ju verkligen på gång. Frågan är ju om kroppen förbereder sig på förlossning i morgon eller om två veckor.. men alltså, två veckor är ju inte så länge ändå 🙈 vi blir föräldrar i oktober det är en sak som är säkert iallafall.

Jag börjar få lite saker att göra på dagarna nu och börjar bli mer och mer uttråkad på dagarna. Men ändå är jag för slut för att fara runt och flänga.

Här är magen nu i vecka 40, snacka om jag känner mig sprickfärdig..

Likes

Comments

Nu väger fostret ca 3,2 kg, är ca 50cm lång och är nu förberedd för sin födelse. Vilken både jag och Robin också är.

Senaste veckan så har allt blivit mycket tyngre och jobbigare än tidigare. Jag är väldigt trött och sover en hel del, även om det är ganska ytlig sömn nu. Magen har växt en hel del och det är nu jobbigt att röra sig, vilket också skapar en del halsbränna om jag är för aktiv.
Nu börjar jag vara less och är så redo för bebbens ankomst! Tror jag att vi alla är.
Men bara för det så kommer hon säkert stanna i magen till i slutet av oktober istället.. 😰

11 dagar kvar till BF Idag! Så sjukt ändå. Datumet man längtat efter sen i januari är snart här! Yey!!


Likes

Comments

Nu innan bebben bestämmer sig för att komma ut till oss så måste jag ha något att underhålla mig med.

Detta är en lisa på saker som jag gärna vill ha gjort innan bebben kommer. Men kommer hon innan allt är klart så gör det faktiskt inget, så länge vi inte har massa disk framme! För då kommer jag behöva diska de första jag gör när jag känner värkarna starta.. haha ..

 • Köpa en skrivare
 • ​Måla de hålen som är spacklade. 
 • Borra upp hyllor i Bebbens rum
 • ​Gå igenom BB-väskan och se om något mer ska packas
 • Rensa nere i förrådet
 • Köpa sittakydd tull bilen (där bilbarnstolen ska vara) 
 • Hålla de städat och snyggt hemma 
 • Lagra upp med matlådor
 • ​Tvätta
 • Byta sängkläder i början av Okt
 • Ta upp badbaljan
 • ​Rensa klart kläder och skor från flytten


Det finns på listan än så länge. När jag avklarat något så stryker jag det här. Då kör vi!

Likes

Comments

Då har jag jobbat klart för detta år och går på föräldraledighet från och med idag! Så sjukt!
Känns typ lite tragiskt.. men samtidigt skönt.
Nu är bebben välkommen när den än vill, för all fokus är på den nu. ❤️

Vi sitter nu i bilen påväg till Piteå för lite födelsedagsfirande

Likes

Comments