Efter en lång dag på jobbet sitter jag nu i soffan och har avnjutit något så enkelt men gott som ugnspannkaka. 
Håller på att betalar lite räkningar och så och så ska jag kolla på idol innan det blir sängdags. 

Imorgon jobbar jag bara 5-10 så då har jag hela dagen på mig att göra annat. Så då ska jag städa och lite så och sen kommer pappa och ska hjälpa mig att sätta upp en hylla ovanför sängen, kommer bli SÅ fint! :)

Nu idol! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​1 liter kantareller
1 schalottenlök 
Smör
Ca 2 dl grädde
Kalvfond
Salt och peppar. 

​Kolla så kantarellerna är rensade, dela dom i så stora bitar du vill ha dom. Sen är det dags att förvälla kantarellerna vilket betyder att man lägger i kantarellerna i en torr, varm stekpanna och steker tills vatten försvunnit. Sen hällde jag ner finhackad schalottenlök och hällde på smör, stekte en liten stund innan jag hällde på grädde. Lät det stå och sjuda tills det mesta av grädden hade kokat bort. Hällde i en skvätt fond, en nypa salt och lite peppar. 

Till det hade jag vanligt formbröd som jag rostade. 

Likes

Comments

​Hej!
Nu har jag kommit hem från stan, höstshoppade lite då det börjar bli så otroligt kallt på morgonen så var det dags för mössa och vantar och det fick även följa med en kofta. Allt är från H&M. 

Just nu håller jag på att tvätta och titta på I nöd eller lust. Sen ska jag bara städa lite och greja innan det är dags att laga kvällsmat och mysa framför idol. 

Likes

Comments

​Mitt första inlägg här på nouw, kan säga att jag är otroligt förvirrad än så länge. 
Idag firar jag och min fina 21 månader tillsammans. Det ska jag fira med en kebab på stan då han åker till Danmark idag för att jobba. 

Nu ska jag ta en tur på stan och sedan försöka lära mig hur den här bloggportalen fungerar. Bilder och sånt kommer senare. Tills dess, ha det bra! 

Likes

Comments