Insåg precis hur snabbt dessa månaderna gått (aka hösten). Helt galet att det redan är jul, vilket betyder att min första termin på universitetet är avklarad. Helt GALET!!!

Likes

Comments

äntligen helg! 6h spenderades hos frisören, men det var det värt. Nu tar jag helg, och få se vart den leder.

Likes

Comments

Har insett hur lätt det är att komma in i vanor, vare sig det handlar om träning eller tvångstankar. nu är det dock inget så djupt jag tänkte på, utan det pluggandet. Har haft sån fokus på pluggandet de senaste 2 veckorna att det är helt galet. Jag har praktiskt tagit inte gjort något annat än att plugga och träna. Tiden har bara flugit förbi trots att jag suttit med matte och fysik 12h/ dag. Enformigt, var bara ordet. Men snart är tenta-p äntligen över för denna gången, finally! För imorrn är det sista tentan som gäller, laddade upp med ett extra gympass nu på kvällen, och nu blir det fläskfilé och ris, mums!

Likes

Comments

Äntligen helg...eller ja det är inget direkt pepp med det. Är bara plugg som gäller, sista helgen innan tentorna. Längtar bara tills det är över!
Men jag började helgen i vanlig ordning med dubbla konditions pass, känns så himla bra att jag är tillbaka med träningen igen.

Likes

Comments

Efter en vecka av uteslutande träning, skuttade jag nästan till gymmet i morse. 2h av ren glädje. Testade på ett lite annorlunda benpass, från min sida. Men jag lovar er att jag kunde knappt gå efteråt. Så ja, det fick helt klart mer än godkänt.
Började med 45min kondition+rörlighet, och avslutade passet med 20-10.

  • benböj 20*4
  • step-låda (box) 15/ben*3
  • Sumo squat+ kb (pulse) 15*4
  • sumo squat+ kb (full press) 10*4
  • rumplyft TRX 12*4
  • lunges m. hopp 20*4
  • benböj exposivitet 12*4

Likes

Comments

Har proteinpulvret tagit slut? spara burken och använd dem till bär istället, perfekt. Hur najs är det inte att ha fri tillgång på bär? Helt underbart kan ju göra hur mycket smoothies som helst nu ju. Hett tips!!

Likes

Comments

Idag måste jag säga att spotify slår allt och alla. Dem tar pris för sämsta listan någonsin. hata vinter?.. snälla tänk på alla oss som lever för vinter. Hahah bara för vårt samhälle är så skevt och inte kan klara ironi eller så, men detta är inte okej.. #dagensdiss

Likes

Comments

Har jobbat konstant hela tiden med skolan. Allt fokus ligger på tenta-p, men det tar luften ur en..(heter det så?!). Börjar plugga kl 8 och kör på fram till 22 på kvällen, sen är det dags att gå hem. Men visst händer det att pluggandet fortsätter efter det.. Igår vart allting kaos och dagen blev inte heller något annat än kaos. satt med uppgifter till halv tolv igår och gick upp vid 6 för att hinna göra klart de sista uppgifterna till inlämningen idag. Blev självklart sen till labben i morse så halva frukosten stod kvar på bordet hemma. 5h labben var sjukt energikrävande, så huvudvärken efteråt var maximal. Därefter vart det lunch möte, men självklart hann jag inte äta någon lunch, så energin gick inte upp nå. Drog direkt vidare på föreläsning i ytterligare 1,5 h. Jag kan säga att jag var rätt slut efter det, så något pluggande i skolan vart det inte för min del idag. Laddar nu upp inför träningen ikväll. Första träningen på en vecka, trotsar min sjukdom litegrann sådär.

Likes

Comments

Efter att jag peppar på med vitaminer och provat på alla huskurer för att försöka få förkylningen att dra över någorlunda snabbt. Tänk att det är någonting faktiskt har hjälpt, frågan är ju bara vad det är... Drog mig till skolan idag och drog på föreläsning och satt och pluggade några timmar. Men självklart kan man inte plugga all day long, för tro mig man blir knäpp i huvudet efter ett tag. Så det är lika bra att ta en paus. Plugg paus resulterar i blogg skrivande, känns bra.. Men självklart multitaskar jag, och käkar givetvis lunch samtidigt. Nu är det dock dags att försöka ladda om inför eftermiddags passet. Och nej jag är inte överlycklig över att spendera de kommande 6 timmarna med calculus boken. Bara till att bita ihop och jobba vidare! 

Likes

Comments