Jag är så jävla trött på denna kroniska förkylning jag har. Jag nyser minst vid 5 tillfällen om dagen, och då nyser jag inre bara en gång utan 10-20 gånger på raken. Det är så jävla jobbigt. Ögonen svullnar, näsan rinner och man dreglar där man står. Inte nog med det så kliar min näsa så mycket att jag tillslut börjar blöda, och håller tydligen Patrik vaken på nätterna med att hosta och klia frenetiskt på näsan.

Jah har varit på Vc men dom är så jävla dumma i huvudet. Jag ringde för ca två månader sen och bokade tid för mitt eksem på benet jag fick av myggbettet från Thailand. Jag var extremt orolig ett tag eftersom att hela ankeln var bara ett stort varigt köttsår, inte nog med det så åkte jag på sjukt hög feber och fick åka till akuten. Det klart man är orolig och rädd att det ska vara någonting farligt jag dragit på mig.

Så jag ringde vc och bokade tid, samtidigt som jag bokade så berättade jag även om min förkylning som jag haft i snart två-tre år och berättade att jag ville komma och göra ett prick-test för att se om det är mina katter jag är allergisk emot. Tid fick jag den 17 oktober.

Så jag besökte VC på en fredag och fick betala 150 kronor för att dom kollade på det och frågade exakt samma saker som jag redan berättat i telefon. Fick återkomma på måndagen och betala ytterligare 150 spänn, för att få en salva utskriven på recept och penicillin 😒 Medicinen i sin tur kostade min ca 250 kronor ihop.

Sen den 17 oktober (då jag trodde att jag skulle få göra pricktest) så får jag komma dit för att ÅTERIGEN berätta om exakt samma sak jag sagt i telefon OCH på två tidigare möten. Fick betala 150 kronor igen.. men inget pricktest.

Vad fan pysslar vården med egentligen?
Ska man behöva betala pengar för att PRATA med vården? Utan att dom gör någonting?
Mitt ben är fortfarande inte bra trots penicillin och salva, men inte fan tänker jag gå dit i alla fall.
Och väntar fortfarande besked om pricktest. Jävla tomtar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har börjar läsa massor om religionen Wicca och det känns bara så himla mig på något vis. MEN jag tror verkligen inte alls på det gudomliga, nej jag tror inte att det finns någon form av Gud men allt det här med naturen och så känns väldigt hemma.

Ska läsa mer om det, ah ville bara säga det. Hejdååå

Likes

Comments

Igår blev det en "filmkväll" hos Lita! Vi kollade aldrig på någon film utan lyssnade på Eminem och pratade om allt möjligt. För 10 år sedan trodde man aldrig att vi skulle prata om såna hör seriösa saker, eller att man skulle vara så öppen. Det känns skönt att ha en bästa vän man kan dela allting med, även dom jobbiga delarna!

Älskar dig ❤️

Likes

Comments

Idag fyller min mamma år, grattis älskade mamma ❤️
Idag hatar jag inte heller mitt liv lika mycket som igår, det är så sjukt hur mitt humör går upp och ner. Ena dagen vill jag dö och andra dagen vill jag leva.

Idag har det varit hyfsat bra, träffade min hest Ida och fikade lite och handlade på Mirum, det behövdes så jag kunde tänka på andra saker än mitt liv.

Igår tappade jag allt.
Hjärtat kommer att flytta in hör hos mig officiellt, adressändring och allt, det innebär att hälften av min inkomst kommer försvinna, jag hatar att inte ha kontroll.
Men jag pratade med min underbara handläggare på UngKOMP så nu känner jag mig lugn igen.

Jag antar att jag måste lära mig att släpps kontrollen lite, jag kan inte alltid styra båten även om jag själv vill det.
Så nu ger jag över ratten till min sambo istället, hjälp 😬

Likes

Comments

Låt oss ta allt från varandra, låt oss ta allt från oss själva. Låt polerna verka och avge kall smuts, bestjäl mig den gudomliga gnistan, sparka det lyckliga flinet ur mitt vidriga anlete och låt stålet begravas i det böljande kött som på denna jord vandra i uselt intet.

Med en steril blick på livet och allt däruti väntar vi andaktigt på den heliga bödeln, han som obönhörligen annalkas att utföra sitt signade värv.

Min dom föll tidigt och utan pardon och domen skall även falla på dig som är forutan tro (än mer obarmhärtig och vredgad) i detta finner mitt skuggjag tröst och sadistisk glädje att vi alla skall smekas utav flammornas ömma kärlek i evighet, amen ✋🏼 Låt honom ta allt ifrån dig. #shining

Likes

Comments

Fan vad jag inte har lust med ett jävla skit, fan vad jag avskyr att leva. När ska saker och ting egentligen vända? Folk fortsätter att säga: det kommer bli bättre, bla bla bla, vilket jävla skitsnack.

Är så himla trött på livet, tror folk i min närhet skulle må bättre av att inte ha mitt äckliga anlete i liv. Hatar allt (nästan).

Förlåt mig 😞
Jag vill inte känna såhär. Jag vill inte att allt ska kännas hopplöst. Det känns som om allting jag gör blir fel, alla val jag gör blir fel, allt jag försöker fixa brister.
Jag är så otroligt trött på att må dåligt, gråta och hata mig själv...

Likes

Comments

Hela min jävla kropp förfaller, vad är det som händer? 😩
Har världens eksem på benet efter ett myggbett, är täppt i näsan hela tiden, vilket har lätt till sår i näsborrarna, vilket gör asont. Det kliar runt ögonen hela tiden. Mina läppar har spruckit. Mina nagelband är torra trots att jag smörjer in dom. Det gnisslar när jag andas.

Jag orkar fan inte.
Jag borde ju åka till vårdcentralen, men ingen förstår den ångest jag har över att åka dit, tänk om jag har cancer eller någon annan sjukdom. Det är som om jag inte vill veta.
Och jag kommer säkert få amputera benet 😩😩😩😭😭😭

Likes

Comments

Hejsan hoppsan, fallerallera, snoret rinner ut från näsan varje jävla dag, hejsan hoppsan...

Det här är nästan snäppet värre än rethosta. Att få runt att snora precis överallt, vill inte ens veta hur ofräsch min kudde är just nu, eller mitt hår. För jag vaknar på nätterna och det rinner... Så ah, hoppas jag blir frisk snart innan jag kastar in handduken 😡

Dessutom ska vi fira min stora tjej på söndag, kan ju inte gå runt att snora då, som tur är dock, så är det inte jag som gör tårta 😁
Utan den gör min fina vän V till mig, har beställt en Hello Kitty med Dulce de Leche 😍
Smarrigt!

Nae upp och snyta sig och börja den här dagen, hejdå 🖕🏻

Likes

Comments

En del människor.
Vissa ljuger så jävla mycket att dom faktiskt tror på det själva, det är ju pinsamt till 100 procent, hur som helst så ger det mig och min bästa vän ett gott skratt, och ett gott skratt förlänger livet, så tack ljugpundare 👍🏻

Det här med att ge sig själv en diagnos? Aldrig förstått grejen med det. Jag förstår om man misstänker någonting, jag misstänker att jag har någon diagnos av något slag och ska därför eventuellt gå på utredning.
Men en del, dom bara: Jag har det här, det här, det här och lider lite av det där också.
Jo men tjena, glöm ej bort att du har folk som faktiskt vet vilken mytoman du egentligen är 😂

Det är inte coolt någonstans att ha psykisk ohälsa, det är inte coolt någonstans att vara knarkare heller. Varför skriver jag ena om det här? 😂

Likes

Comments

Mitt fina hjärta 💕
Jag älskar dig så himla mycket, och tänk att du om en vecka fyller fyra år. I fyra år har jag varit din mamma, det är ju helt stört!

Du är mitt allt 🐰

Likes

Comments