Detta är rätt så sjukt, men hittade en funktion där jag kan IMPORTERA alla mina bloggar jag har haft, det innebär att jag har inlägg från 2009 (kanske till och med 2007/2008 om jag hittar). Det är ju helt sjukt, har kollat igenom massor, och herregud. Jag ville dö i var och vartannat inlägg, jag var lycklig som fan i vissa och i andra förstod jag inte ens själv vad jag pysslade med. Vissa inlägg stämmer än idag in på mitt liv, det är ju helt sjukt att jag efter 6-7 år inte lyckats ändra på mig ett skit. Jag måste ju vara sjuk..


Hur som helst: En jävla massa bilder från förr <3


Alltså <3

Likes

Comments

Försöker hitta något lärorikt spel till Freja, när jag var liten fanns det ju massvis med roliga spel, idag hittar jag knappt ett enda?

Så om någon vet ett roligt spel, tipsa gärna

Likes

Comments

Som vanligt har jag inte gjort någonting idag, har varit så himla trött och knappt orkat någonting alls. Det är som vanligt med andra ord, jag är inte ens chockad. Jag vet att jag inte bara kan sitta här och hoppas på att allting ska bli bättre, jag måste ju ta tag i det själv, men kommer aldrig riktigt till skott med någonting.

Hur som helst så ska jag skriva ut CV imorgon och ge till min moster som förhoppningsvis kan fixa ett jobb åt mig på hennes jobb. Förut var det jag som höll i ekonomin och det var under min kontroll, så är det inte längre och jag AVSKYR det. Jag vill ha mina egna pengar, dessutom vill jag spara massor av pengar. Planerar att dra till Thailand i November och då hade jag tänkt spara 30.000 och hur fan ska jag kunna göra det utan jobb? Dessutom har jag bestämt att tatuera en sleeve nästa år i februari. Hade tänkt spara ca 20.000 till det (Har ingen aning om vad det kostar så lika bra att spara massor av pengar, har jag några över efter så är ju det asbra :D )

Sen är det ju skulden till CSN som jag vill bli av med typ nu, och alla andra skulder på kronofogden och andra inkassobolag. Jag vill bara bli av med allt det där så slipper man ha onödig ångest för det lilla som det faktiskt är. Min moster är i alla fall snäll och ställer upp som borgare om jag behöver, vilket är väldigt snällt då jag hatar det här jävla skitstället som jag bor på nu. Så det blir att leta lägenhet lite här och där och hoppas på det bästa. Vi ska försöka få tag på ett radhus så att mina katter kan få vara ute lite och sen är det väldigt skönt att inte ha idiotgrannar över en.

Ja, det var väl inget mer jag ville skriva egentligen.
Hade.


Likes

Comments

Äntligen nytt år.
Jag skulle ju inte vara bakfull på nyårsdagen, men råkade bli det ändå. Hade ett väldigt mysigt nyår med familjen och morsans arbetskamrater på Spicy Hot. Stackarna fick dra efter 12-slaget till restaurangen för att sova där eftersom att dom alla ska jobba idag 😬

Idag kommer min trofast boi hem för alltid! (Hoppas vi ☺️) så idag ska vi äta ihop och ja, fira ett litet mini-nyår tillsammans på den lokala pizzerian haha #lyx

Imorgon är det måndag, ingen mer snacks, ingen mer snabbmat. Jag måste banta nu, på allvar. Är så ohälsosam så det finns inte 😁

Just ja! Slutar äta djur och slutar köpa produkter som innehåller djur imorgon ❤️ #vegan2017

GOTT NYTT ÅR 🍾

Likes

Comments

  • 18 readers

Likes

Comments

Med risk för att låta bitter igen, som alltid.
MEN FAN VAD LIVET ÄR TRÅKIGT?
Vad fan går livet ut på egentligen? Att städa.. göra andra nöjda, leva ett tråkigt pissliv, jobba, tjäna pengar, göra staten nöjd. pissliv.

Jag hatar verkligen att leva, nu ska jag städa, kanske är därför jag är så jävla bitter idag. Hail fittstädning.

Likes

Comments

Älskar denna bilden 👆🏼

Och för att prata om annat så undrar jag om det finns flera i världen som gråter till matlagningsprogram? Jag är ju helt beroende av matlagningsprogram. Just nu är jag inne på säsong 16 av Hell's Kitchen, och när väggen ramlade ner över Ramsey och typ deras familjer stod där i första avsnittet så började jag gråta som fan..

Alltid lila känslig när jag kollar på tv-program 😂 Speciellt matlagning av någon anledning.

På schemat idag står det städning 😒
Bara 4 stressande och ångestfyllda dagar kvar till Julafton, puss 😘

Likes

Comments

Så, ännu en gång är julen snart här igen.

Om fyra dagar för att vara mer exakt. Jag får alltid megaångest så fort julen närmar sig. Det är sån jävla hets hela tiden och man ska köpa julklappar till alla andra även om alla säger "Det behöver du inte". Man ska stressa över maten och det ska ätas, i mängder. Man ska julpynta, laga julmat, umgås med familj och släktingar (även dom man hatar).. Nae julafton för mig är enbart ångest, åtminstone innan allt stohej. Efteråt när allt är över så brukar det bli bättre och då ser man mer fram emot det nya året.

Alla töntiga löften man ska hålla men aldrig håller, och dät.

Jag är nog lite Grinchen.

Likes

Comments

Var ute med tjejerna igår, hade riktigt trevligt och fick se hur trofast jobbar. Jag förstår att hon trivs bra, väldigt trevligt ställe 👍🏼

Vi drog till 55:an och drack några öl, blev också två shots. Somnade direkt när jag kom hem och idag mår man verkligen som man förtjänar 😓

Men men imorgon är det ny vecka, nya tag! 💪🏼
Ska försöka hålla gång i träningen med, får inte ge upp igen. Jag hade/har ju gett mig fan på att klara det här.

Likes

Comments