Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är så otroligt tacksam över allt i mitt liv. Seriöst för denna lön som anländer till mig idag. Jag har verkligen jobbar rumpan av mig hela förra månaden för att få ihop bra pengar till min resa i december och för att spara till körkortet. Även till andra festligheter till tid den lilla tiden kvar av detta år!

Allt jag tänker är seriöst att jag är så otroligt tacksam för att jag är där jag är just nu och att jag ser vart jag är påväg. Haha inspo key to the sucsess, bless up ect. Känner mig nästan som dj Khaled när man skriver så här.

Bless u all, löning is here!

En härlig vild från nyåret förra året, 2016 va mitt år och är mitt år. 2017? Jag äger dej

Likes

Comments

Tiden flyger verkligen iväg! Veckorna går så snabbt och snart är det jul?? Eller ja, alla Helgona är före, men ändå...

Snart ska man börja köpa julklappar och planera nyår osv. Jag ska ju i december till Budapest, så de blir lite julmys där med tjejerna.

Jobbade igår och tog mig till fittja. Var hemma igår hos min killes mamma för att fira hans syster, de blev lite middag och sen en supergod glutenfri choklad kaka, kokosbollar till efterätt.


Just nu sitter jag på tåget påväg hem, och ska planera dagen hur jag ska göra..

Haha så roligt, jag fick värsta tycker och började diska hemma hos killes nya lägenhet, tog även ut soporna. Villa insikter man har när man vaknar upp?


Typ ett år sen, ska man kanske klippa sig så kort igen?

Likes

Comments

Jag kan knappt fatta att tiden går så fort, jag menar, man hinner knappt stanna upp och titta runt sig nu för tiden. Saker att göra, planer att planera - och allt är kul så klart!

Jag älskar att tiden går fort, jag älskar att bli äldre och jag älskar se mig själv utvecklas.

Det jag inte tycker om, är dagar som denna, när man sitter hemma och inte har några planer - Dessutom när helgerna som varit, inte har innehållit några aktiviteter än att bara sitta hemma och stirra in i väggen. Dessutom så är det övergången; sommar -> vår -> vintern. Det jag menar är att det är tråkigt, att se det mesta dö, vädret är grått och det är nästan för kallt för att ha sneakers.


Jag sitter och funderar på vad jag kan hitta på mer idag. Jag har redan gymmat, städat, tvättat och gått ut med soporna.. Dessutom så har jag kollat på min serie i flera timmar.

T står för en Trist Tisdag.

​En bild som lyser upp min vardag. Längtar tillbaka och längtar efter nya äventyr. 

Likes

Comments

Jaha, nu är jag helt uttråkad trots att jag har: gymmat, städat och kollat lite på min serie. Jag fick värsta rycket idag och sminkade mig lite extra typ, ingen aning varför eftersom jag ska stanna hemma...

Jag vill ju hitta på något men vad vet jag inte.. blir nog bara en enkel hemma kväll. Kanske tar någon promenad eller något i kväll.

hörde att man kunde bli sjuk av för mkt selfies?

Likes

Comments

Jag är seriöst helt utmattad i dag efter jobbet, vet inte varför, men jag har varit så himla trött i hela veckan.

Men! jag är ledig imorgon, vilket är sjukt najs. Jag ska gå upp tidigt och dra till gymmet. Sen ska jag nog städa hela huset tror jag... Hmm har inte planerat mer än så, får väl se vad som planeras under dagen.

På jobbet hör man samma låt om och om igen, de upprepas hela dagen. Det sjuka är att man lyssnar på samma låtar på vägen hem, eller hemma. En låt som jag fastnat för är Told Me av Bishat.

Grymt bra asså!


Likes

Comments

Nouw Magazine