Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade kräftskiva igår med hela familjen, super mysigt! Väntar påtat tiden ska gå fortare för jag ska nämligen på J. Cole ikväll med pojkvännen, sjukt taggad !!

Likes

Comments

Så himla snyggt, skulle vilja skaffa sån färg, men tror inte jag skulle passa i det.. Har typ tröttnat på mitt superblonda hår... har gjort en liten förändring på mitt hår.

Likes

Comments

Torsdag idag och ja, skolveckan är nu avslutad. Så skönt att va ledig på fredagar! Imorgon ska jag till frisören och fixa utväxten, sen ska jag in till stan och träffa några vänner på lunch och/eller fika. Kom hem för mer än en timme sedan, har inte ens börjat plugga.
Först som står på schemat är matematik, sen blir det den andra kursen.. Tagga tenta om 1 månad...

Här är lite bilder från förra helgen då jag och min kille firade 4 månaders dag, tänk vad tiden går fort när man har de underbart!

Likes

Comments

Pustar ut ikväll för nu har jag helg! Vilken intensiv vecka det har varit, även fast det har varit 4 skoldagar. Många uppgifter och uppgifter att ta igen och förberedda sig med tills nästa vecka. Jag gör helt ärligt inte mer än att plugga nu om dagarna, träffar knappt någon förutom konduktörerna på upptåget haha!

I morgon ska jag ta en paus på kvällen, blir nog bio med A och middag på det. Träffar honom 1 gång i veckan typ, ganska jobbigt med distansen.
Funderar på om vi ska se filmen "IT"? Någon som sett den?

Ska göra klart de sista uppgifterna i matten sen (om några timmar igen) blir det ännu mer matte!

Dagens!

Likes

Comments

Lördagkväll och jag sitter med hela familjen och firar att jag kom in på ingenjörslinjen i Gävle. Fick blommor och lotter samt en härlig middag med alla! Har redan börjat kolla på matten som jag ska ha nu på första terminen. Även fixat en bok som jag ska ha i en annan kurs, känns riktigt bra med böckerna jag har. Alla kurser som kommer verkar jätteintressanta. Sugen på att träffa alla i min klass, får se hur allt blir med lägenheten och så!

Nu ska jag bara va med familjen och njuta av kvällen.

Ha det bäst!😘

Likes

Comments

Nu bär det av för mig, dags att göra något annat roligt en stund i livet. Snart kommer ja bara uppdatera från Gävle, där jag ska börja studera.
Sista dagen igår på jobbet, fick dessa fina örhängen av kollegorna! Fina ord från fina människor!

Snart ska jag hoppa in i en bil och åka till Campus. Ett bra avslut på en hektiskt vecka.

Så som jag väntatLikes

Comments

Nouw Magazine