Jobbat idag, varit på språng sen kl 11 hehe.
Hade en jättemysig fika med en kollega, kollade på lite saker och hade de bara super trevligt!

Planen va att gymma direkt efter jobbet men jag åkte till umo och kolla grejer, nu kom jag precis hem.


Denna tisdag känns som evigheter.. kl är bara 16.

Vad ska man göra?

Likes

Comments

Finner inga ord för att beskriva hur lång denna helg har känts? Tycker att tiden har gått otroligt sakta sen den 1 januari. Så mycket har hänt som lixom registreras nu. Jag känner mig helt förvirrad, inte ens en vanlig dag känns normalt i skallen, haha! Kanske dels för att jag känner mig febrig och trött... aja nya tag imorgon hörrni!
Jag längtar faktiskt till helgen som kommer, ska ut med jobbet på middag. Vi får se vad jag hittar på i veckan, men jag har en känsla att de kommer bli en bra vecka.

Från och med imorgon startar jag en del av mitt nya liv.

hade lite tråkigt

Likes

Comments

Så jag har varit ute idag och ätit middag med bae aka Melika <3 haha

Jobbet var som vanligt; ganska fullt upp med massa kunder och jobb.Verkligen älskar mitt jobb asså, så otroligt fina människor jag jobbar med, inte bara "kollegor" utan även mina vänner, ni är bäst!


Jag har dock verkligen behövt en sån här dag idag, träffas ute, äta middag och bara prata och lixom känna sig bättre. Jag har verkligen haft en bra dag idag, truly!
Dock de enda som stör mig är att varje låt idag som har spelats har typ varit "sad songs", men inte har de påverkat mig idag!

All i can hear is "happy songs"

Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter och kollar på M.F just nu, har faktiskt inte gjort så mycket idag. Gick till gymmet och tränade där en stund, försöker verkligen bara fokusera på mitt välmående. Gick till posten och hämtade mitt paket med mina klänningar som jag ska ha på min födelsedag och sen en i sommar! Att shoppa kan vara så otroligt fräsch och uppfriskande??

Gud vet inte vad jag ska planera inför min födelsedag.. kanske middag med några vänner och typ utgång? Det är ju i för sig en månad dit, men man vill ju va ute i god tid.

Jag kämpar med att skriva mitt inlägg just nu, mina gelénaglar har växt ut en bit nu, otroligt jobbigt att slå på tangenterna, haha!


Funderar verkligen på att lägga mig nu, ska upp tidigt. Eller, ja tidigt är det väl inte, börjar 9:50 imorgon.. Men de är tidigt för mig, haha. Man är så bortskämd med att få massa pass där man börjar kl 12 och ha sovmorgon ;) Jag är ju verkligen inte en morgonmänniska..Typ liknande tänkte jagfixa tills nästa gång... hmmm

Likes

Comments

Vill inte ens skriva något i detta inlägg, för har inget att skriva. Allt jag kan säga är att jag är sjuk, kommer typ vara det ett tag. Jag håller på att friskna till, men som sagt med tiden så kommer jag läka, det gör det mesta.

Mitt 2017 ska vara att jag ska ta hand om mig och försöka se över hur jag mår och får hjälp för det.


Likes

Comments

Nouw Magazine