Contains affiliate links

Något som uppskattas enormt är mina lediga torsdagar jag har, är så skönt att kunna vila inför jobbhelgen, dessutom när de är så fint väder ute idag??

Planen är att fixa det sista med ansökningarna till högskolan (så det är gjort) och sen dra till gymmet. Börjat med en ny rutin att försöka gymma varje dag, innan eller efter jobbet.. Vi får se hur comitted jag är till den! Än s länge har jag klarat mig bra tycker jag!


Lindex har nu lanserat den nya kollektionen, såå häftig? Älskar att jag får ta del av detta och klä mig i det på jobbet. Detta är vad jag ska ha på mig på jobbet imorgon!

Bilder från Lindex.com
http://www.lindex.com/se/campaign/urban-spirit/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag kan ibland bara känna spontant att människor är så otroligt löjliga och framför allt barnsliga. Skulle gärna vilja skriva om ett exempel, men helt ärligt så har jag bättre saker för mig om dagarna. Sjukt löjligt att man kör utfrysning mot en annan människa, går man i grundskolan kanske när man kör på den taktiken?

Byter ämne-


Sitter och planerar sommaren just nu, vi tjejer har ju bestämt oss för att vi ska dra till kroatien igen men därfter dra vidare till något annat land. Jag vill så gärna gå på ultra igen, and i miss the blue water.

Onsdag idag, betyder att jag jobbar och sen är jag ledig imorgon..
Kanske ska ut ikväll eller meet someone up och hänga, där kan man kanske lägga ned energin på ?


Likes

Comments

Lördag och jag är lyckligare än någonsin! Solen skiner och jag är på bra humör..
Jag har lite ont i huvudet och är täpp i näsan, men de gör inget eftersom de är lördag och jag är ledig.

I går hade jag det fett me kvalitetstid med en vän efter jobbet. Jag fixade naglarna och sen tog jag mig till henne, vi hängde lite hemme sen bestämde vi oss för att äta middag ute och sen kolla på bio. Filmen vi såg hette Moonlight. Den har vunnit 3 oscars och flera priser därefter. En jättebra film som beskriver hur det är i 3 olika tidsperioder i livet att växa upp med motgångar från olika håll.

Värd att se!

Planen idag är att tvätta, städa och kanske gymma (om jag mår bättre) sen så ska vi möta upp en vän och äta ute, ska bli så mysigt! Ikväll blir det förmodligen utgång, jag är ju ledig imorgon så kan ju passa på.


bio är sån lyx

Likes

Comments

Jag har lärt mig så mycket på så kort tid i detta liv, jag är riktigt chockad när jag tar två steg tillbaka och tittar på hur mitt liv har sett ut och ser ut i dag.      "Everything happens for a reason"      och de quotet lever jag för. Det är inte meningen att livet ska vara lätt, rättvist eller perfekt. Man måste helt enkelt göra det bästa av sin situation, att göra saker för sig själv. Hitta saker som gör en lycklig, materiella som abstrakta.
Detta är också något jag precis lärt mig, göra saker endast för mig själv. Jag har en tendens att tänka mycket på andra människor, deras känslor och hur de mår. Jag säger inte att man ska sluta bry sig om andra, absolut inte! men jag tror, i alla fall jag, måste tänka mer på mig själv just nu.


Även fast allt känns så falskt och fel, så kommer det bättre tider. Ljusare tider och starkare tider.
"Every cloud has a silver lining"

Det kan bara bli bättre!Likes

Comments

ouf vad denna vecka går segt! Ligger i sängen och drömmer mig bort till varma stränder och mindre drama.

I dag så tog jag mig upp tidigt för att dra till gymmet, ska nog göra samma imorgon.. Var på gymmet kl 8 och sen åkte jag till jobbet, jobbade till 20.. Med andra ord så kan man säga att jag är trött.

Har verkligen inte haft ork för något annat. Det är till en gräns att jag bara flippar allt upp och ned.

-->Dom här männen har mens.

Snart är det helg, jag ska nog ut i helgen.. är ledig imorgon så de ska bli super skönt att bara ta de lugnt. Behöver paus från världen ett tag!


Är det bara jag eller har veckan gått sjukt sakta??

yas gumman yas

Likes

Comments

Likes

Comments

Nouw Magazine