Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänk vad fort tiden går när man har roligt! Nu är de äntligen dags att packa till min långhelg i Amsterdam!


Jag har haft lite otur denna dag med min "extrema smidighet". Såg till att min mobil behövde mer än en spricka i glaset, tyckte att displayen skulle rubbas på mobilen också :)

Inte ska man gråta över spilld mjölk, skärmen funkar ju och dessutom så har jag en 6a som jag kan ta med mig till Amsterdam i fall min mobil sviker mig.

Har så många planer i sommar och många resor, är sjukt taggad på livet!

Inget stoppar mig nu

Vilken va godast egentligen ?🤔

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag tog tiden att skriva något här.
"Haft fullt upp på jobbet och försökt fokusera på mig själv och min hälsa" ...typ.

Alla som känner mig vet vilket helvete jag gått igenom sen januari och bearbetar än idag. Känner spontant att jag inte behöver blotta hela mig på bloggen för alla er som läser, vänner som bekanta till främlingar. Jag tror att många av er som läser tror att jag sitter hemma och deppar över mitt senaste förhållande som avslutades. Men sanningen är att de var det bästa som hände mig. "När du har nått botten så finns de bara en väg upp". Känner att de finns inget att säga om det, för de är verkligen första gången som jag idag tänker på det ens.

Jag är inte kallhjärtad, jag har bara inget värt att minnas om. Det fanns inget kvar för mig där, jag tog hand om min del och sen var det dags att gå vidare med livet.


Helt ärligt, folk är så desperata efter sanningen att de hittar på lögner som tillfredsställer deras fantasi.

Jag har aldrig brytt mig om vad de snackar om.


Likes

Comments

Fick vakna upp till detta i morse! Eller i morse och i morse, jag vaknade för 30 min sen, haha.

Har sovit 12 timmar denna natt, helt otroligt vad bra jag mår, har verkligen haft en depp-veckan denna vecka. Så nu hoppas jag att det vänder för mig. Helt deppig har den ju inte varit, det har funnits ljusa stunder också.

Planen idag ör att ta mig till gymmet och sen träffa en vän för att planera sommaresan. Vi ska även kola vad vi har sökt in till hösten. I won't be here long i think.

Likes

Comments

Nouw Magazine