Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är de onsdag vilket betyder att jag har sovmorgon!! Igår kväll sov Tilde hos mig och vi lagade hemgjorda hamburgare som vart as goda! Slutade hyfsat tidigt idag och åkte hem till till Tilde. Just nu ligger jag i hennes säng och har världens mensvärk medans Tilde städar sitt rum haha. Annars mår jag rättså bra förutom att jag har en massa plugg som jag måste göra men har verkligen ingen ork, aja får väll bita i de sura äpplet o ta o plugga lite haha, puss

Likes

Comments

Usch, måndag igen och tillbaka till vanliga rutiner. Känns fruktansvärt, dock så är de endast 10 veckor kvar till sommarlovet! Det låter som en oändlighet men de går ju så jäkla fort! Slutade klockan 4 idag och gick hem för att få massa plugg gjort, har nämligen ett matteprov imorn. Fick dock inget plugg gjort haha la mig ner i sängen och har legat i den hela kvällen. Blir alltid så jäkla trött efter skolan att jag brukar somna ca en timme eller två. Nu ska jag titta vidare på serien modus innan jag hoppar i säng, kram!!

Likes

Comments

​Idag fyller grymma Håkan år och han släppte en låt som heter "Din tid kommer". Den var as bra! Lyssna på den!!

Likes

Comments

​Några utav låtarna jag lyssnar på för tillfället, vissa är fett gamla men hittade dom för typ någon dag sen xD

Likes

Comments

Tillbringat hela dagen hemma hos Tilde eftersom vi håller på att göra om hennes rum!! Vi har målat hela dagen och de ägde. Kom nyss hem och ska kolla på nån serie nu när min dator äntligen e tillbaka, yeey!! Fick hem ett paket också som jag har väntat på såå länge, de är en klocka som jag kan visa lite senare nån gång haha, tjadå

Likes

Comments

Likes

Comments

16:17 och ligger fortfarande i soffan med pyjamas på, har inte haft någon ork att hitta på något en regnig dag som denna. Har tittat på flera avsnitt från serien modus, riktigt bra faktiskt!! Nu ska jag dock röra mig in till Sickla pga att jag glömde min dator där i lägenheten, vill dock duscha och sminka mig innan men tidsoptimist som jag är så hinner jag ej de nu. Även fast jag haft hela dagen på mig?

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är tonåring och har redan åldersnoja. Jag vill inte bli gammal, inte alls. Ursäkta mitt språk men det verkar vara så fruktansvärt jävla trist. Om jag utgår från mina föräldrars liv så blir jag uttråkad av att ens tänka på det. Jag vill vara ung och dum hela livet. Jag vill göra misstag om och om igen för att fortfarande känna mig levande. Jag vill hinna vara med 100 olika män innan jag gifter mig och skaffar barn. Jag blir stressad av tanken att jag inte ens har ett jobb än? Jag måste skaffa ett jobb! Fast det är så jävla svårt nu för tiden. Ibland tror jag att man måste bli vuxen/gammal för att kunna ha tillgång till sådant. Fast det kanske är obviously, eller så handlar det bara om mognad, jag hatar mognad.

Med vänlig hälsning, vinterbarn

Likes

Comments