View tracker

Hej alla!

Idag kommer den fjärde december-utmaningen; Mitt största guilty pleasure.

Och vad är det då? Om jag ska vara ärlig så är det att sitta i soffan och titta på dåliga youtube-videos. Typ väldigt dåliga dag-serier som Judge Judy, Dr Phil eller till och med Steve Wilkos-show. Jag tittar också på Australias border security och mycket WatchMojo- videos. Jag har dem oftast bara på i bakgrunden utan att egentligen titta på dem medan jag gör annat på datorn men jag vet inte egentligen inte varför jag gillar att titta på dem.


​XOXO

Mia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Tredje december-utnamingen; 10 egenskaper som jag gillar hos mig själv (och 10 som jag inte är superförtjust i).

1. Tålmodig. Jag tror det i alla fall. Jag tror att jag har ganska mycket tålamod och försöker alltid hålla mig lugn i jobbiga situationer. Detta är något jag tackar förskolan för, då man får träna mycket på det med förskolebarnen och något jag märker nu när jag själv har barn. Förvånad över hur bra jag kan hålla tålamodet nu på nätterna när Mattis bara skriker, sparkar och inte alls samarbetar.

2. Nördig. Något jag faktist är väldigt stolt över! Jag vet antagligen mycket mer om Harry Potter och Star Wars än vad jag kan om typ sport (kan egentligen ingenting om sport) och jag ser det som något otroligt positivt. Har en prtner som är lika nördig och flera nörd-relaterade prylar hemma, som Star Wars-lego och en Tardis-kakburk.

3. Kreativ. Jag älskar att vara kreativ! Pyssla, måla, sticka, sy eller baka. Spelar ingen roll vad., jag älskar att arbeta med händerna och skapa. Jag har minst 5 projekt jag börjat på.

4. Bra på att organisera. Kanske inte något man alltid tror när man kommer hem till mig men när det gäller är jag väldigt duktig på att städa och organisera saker, som garderobn tex. Och jag hatar stök och vill ha snyggt ovh städat omkring mig.

5. En drömmare. Jag har en massa drömmar som jag hoppas kommer att bli uppfyllda. Gör listor på de drömmarna och jobbar mot dem, de är mina mål i livet.

6. Dömmer inte. Jag försöker aldrig döma någon innan jag har fått en chans att lära känna dem. Jag tror att det alltid finns underliggande orsaker till hur folk beter sig och försöker ge dem en andra chans men står absolut inte ut med arroganta människor.

7. Rak och säger vad jag tycker. Jag har inge problem med att säga vad jag tycker och har jag ett problem så uttrycker jag det. Något som inte alltid uppskattas dock av alla.

8. Bra på att lyssna. Har du ett problem eller behöver prata så lyssnar jag gärna och försöker att hjälpa till om jag kan. Något jag tycker är självklart om du är en bra kompis.

9. Nyfiken. Jag är väldigt nyfiken och gillar att lära mig nya saker och det kan vara allt från något nytt pyssel till ett nytt språk.

10. Snäll. Jag försöker alltid vara snäll och tillmötesgående, även mot människor jag inte direkt gillar. Tycker själv att man blir på så dåligt humör när någon annan är tråkig och sur så försöker vara snäll mot alla.


Några saker jag inte gillar med mig själv...

1. Dålig på att komma till skott. Jag är väldigt bra på att skjuta upp saker och väldigt dålig på att ta mig själv i kragen ibland och komma till skott och göra saker.

2. Lat. Ibland är jag väldigt lat. Jag kan bara ligga hemma och göra ingeting bara för att jag inte orkar även om jag har en massa saker jag skulle behöva göra. Ibland ställer jag också in saker bara för att jag inte orkar.

3. Dålig på att ta hand om mig själv. Jag prioriterar ofta andra saker än mig själv och ibland kan jag till och med komma på mig själv att jag glömt att äta, vilket är otroligt korkat.

4. Självkritisk och gillar inte alls hur jag ser ut. Jag är otroligt självkritisk och hittar alltid fel i mig själv, speciellt i mitt utseende. Har stor noja över min hud och känner ofta att det finns saker jag skulle vilja ändra på.

5. Jämför mig själv för mycket med andra. Jag jämför mig mycket med andra och ibland kan det vara riktigt självdestruktivt eftersom det får mig att känna mig rätt oattraktiv ibland. Det kan också göra att jag blir rent av svartsjuk på personen.

6. Ord-spya. Ibland så säger jag saker och tänker efteråt och jag frågar mig själv "vad sa jag egentligen?". Det får mig ofta att låta och känna mig som en total idiot och tyvärr kan det uppröra andra ibland bara för att jag inte tänker på vad jag säger.

7. Envis. Jag är förskräckligt envis och ger mig inte i första taget. Det kan vara i en diskussion eller något annat. Jag tror att jag har ärvt det från min pappa.

8. Dålig på att avsluta saker jag påbörjat. Som sagt älskar jag att börja olika projekt men jag är ganska dåligt på att avsluta dem. Tror att jag börjat på tio raggsockor som ligger i stickkorgen och en massa andra saker som jag skjuter upp för att fortsätta på "senare".

9. Oroar mig för mycket. Vet inte om det är mer nu när jag fått Mattis men jag oroar mig väldigt mycket och kan få för mig saker eller tänka mycket i banorna som "tänk om detta hände". Kan vara för att jag är en ny förälder men mycket oroade tankar i mitt huvud.

10. Dålig på att ta kontakt och hålla den. Jag är ibland väldigt dålig på att höra av mig till mina vänner och kan ibland bara sitta hemma och göra ingeting. Det är inte direkt att jag inte vill ringa någon är bara lite dålig på att hålla kontakten. Jag är också dålig på att ta kontakt med nya människor ibland.

XOXO

Mia

Likes

Comments

View tracker

Hej hej!

Idag är det 2 december och dags för den andra december-utmaningen av Emma Sundh. Och idag är den; Min internet-crush, berätta om en person som du beundrar på internet!


(Lånad bild från Emma Sundhs blogg)

1. Först och främst måste jag ju nämna personen i egen hög person som skapade den här utmaningen, Emma!

Emma, jag tycker att du är jättecool! Jag läser hennes blogg väldigt ofta och blir avundsjuk på fantastiska plagg, bilder, hennes söta barn och en massa inspiration. Så någon som jag helt klart beundrar! Jag har också fått chansen att träffa henne på evenst och i Vintagefabriken och hon är en super-gullig tjej!

2. Nästa person som jag nyligen började beundra på Instagram (och nu typ stalkar) är denna tjej, Rachel Maksy eller @racheldarling.

Fantastisk stil och en massa inspiration till de som vill se snyggt hår och snygga outfits, för att inte tala om hennes bröllopsbilder, en dröm! Om ni inte vet vem det är, kolla in henne på Instagram!


(Lånad bild från Instagram @racheldarling)

XOXO

Mia

Likes

Comments

Hej! 

Första utmaningen i Emma Sundhs december-utmaningar, årets bästa Instagram-bild!

Okej, jag måste erkänna att jag är verkligen är ur-dålig på det här med att lägga ut bilder på Instagram! (måste bli bättre på det) Men jag tror att av alla bilder jag har på Instagram är denna på Mattis på BB. En av de första bilderna på honom då han ser så liten och lugn ut. Min lilla knodd <3

XOXO

Mia

Likes

Comments

Hej alla!

Var nyligen ute och kikade lite på några av mina favoritbloggar, nu när jag fick 5 minuter ledig tid då Mattis sover lite. Och på Emma Sundhs fina blogg hittade jag denna roliga utnaming som hon gör i december och jag tänkte att det vore roligt att haka på. Hon har satt ihop en lista med 31st utmaningar för varje dag i december.

Vill ni också hänga på? Kolla in Emmas utmaning här! Hashtagga med #decut2016 om ni vill vara med på egen blogg eller instagram!

Här är listan på utmaningarna:

 1. Årets bästa Instagram-bild. Visa en bild från ditt flöde som du tycker extra mycket om.
 2. Min internet-crush. Berätta om en person som du beundrar på internetz …
 3. 10 egenskaper som jag gillar hos mig själv (och 10 som jag inte är superförtjust i). Gör en lista!
 4. Mitt största guilty pleasure. Vad gör du när ingen annan ser? Berätta/visa/youtuba om ditt ”guilty pleasure”.
 5. Jag i en HELT annan stil. Plåta dig själv i en helt annan stil än den du har. En annan frisyr, sminking eller outfit.
 6. Här bor jag! Visa hur du bor med en eller flera bilder.
 7. Mitt stökiga hem. Visa en stökig bild från ditt hem.
 8. Ta ett cheasy familjeportätt. Samla din familj, ta en unge i famnen eller ta en bild tillsammans med en vän.
 9. Julförberedelser. Hur har du julpyntat i år? Julpyssel, julbak/julgodis eller julgran?
 10. En bild från mitt hem som du aldrig tidigare sett.
 11. Min vardag i 5 bilder. Visa fem bilder som sammanfattar din vardag.
 12. 10 bloggar jag älskar.
 13. 13 hemligheter. Lista 13 saker som vi inte vet om dig.
 14. Årets knäppaste bild. En spontan sådan alltså, inte arrangerad.
 15. Slå in julens klappar. En bild på hur du slår in årets julklappar.
 16. Så firar jag jul i år. Berätta var du kommer att fira jul och med vem/vilka.
 17. En person jag saknar … Visa en bild på vem du saknar i jul?
 18. På min önskelista. Vad önskar du dig i julklapp?
 19. Mitt bästa plagg (och varför). Berätta om/visa ditt bästa plagg i din garderob och varför?
 20. Den dagen jag skriver en skönlitterär bok så skulle den handla om…
 21. Det bästa med december är …
 22. Jag enligt mina vänner. Intervjua en vän/några vänner om dig själv. Vad är typiskt dig, vad är det sjukaste ni gjort tillsammans och vad är hens/deras starkaste minne av dig/tillsammans med dig?
 23. Julaftons outfit. Vad ska du ha på dig på julafton?
 24. På min tallrik … Vad äter du på julbordet?
 25. Mina bästa julklappar 2016. Detta fick du av tomten i år …
 26. 5 bilder från min barndom. Kan vi inte få se några bilder på dig när du var liten?
 27. Mitt första blogginlägg – så såg det ut. Republicera och berätta om din första bloggpost.
 28. Platser jag aldrig varit dit jag skulle vilja åka.
 29. Hej 2017 jag önskar mig … Ett inlägg om vad du drömmer om att förverkliga 2017?
 30. Nyårslöften 2017. Vad är dina nyårslöften inför det nya året?
 31. Happy new year! Hur ska du fira nyår och vad ska du ha påig (gärna bild på din nyårsstass)?
XOXO
Mia

Likes

Comments

Hej alla fina!

Här kommer min förlossningsberättelse (om ni nu är intresserade av den).

Den 13:e november, på fars dag, ungefär kl 03 på natten började mina värkar. Då hade jag gått nästan 2 veckor över tiden och var så trött på att vara gravid. Så när jag kände de första värkarna var jag först lite osäker på om det var riktiga värkar (hade haft en del förvärkar också) men när kl var ungefär halv 5 så insåg jag att det var på gång. Då väckte jag Jakob och sa att jag trodde jag hade värkar.

Vi väntade en liten stund och försökte timea hur täta värkarna var. Sedan ringde vi förlossningen och barnmorskan tyckte att vi skulle vänta lite med att åka in till förlossningen eftersom värkarna inte var speciellt täta, ca 8 min i mellan. Men eftersom jag har epilepsi så kände jag att jag inte ville stanna hemma. Jag hade ingen aning vad som skulle hända eller hur lång tid det skulle ta och kände att jag hellre går runt på sjukhuset även om jag inte får ett rum än att vara hemma.

Nu hade klockan blivit 06 och vi ringde min Pappa som kom inom 5 minuter och skjutsade oss till förlossningen. Nu är värkarna ca 6 minuter i mellan och börjar bli ganska intensiva. När vi kommer fram till förlossningen blir vi mötta av en ganska surmulen barnmorska. Jag blir sedan undersökt och jag är bara öppen 1 cm. Samma sura barnmorska säger då att vi inte får stanna kvar på förlossningen och att hon tycker att vi ska åka hem igen. Något som sagt jag absolut inte ville, pga epilepsin. Detta försökte jag förklara för henne men fick då bara till svar; "på förlossningen kan man inte bo" och att vi skulle gå på en promenad och komma tillbaka om 2 timmar.

Så jag och Jakob gick och satte oss ute i foajén på KS och väntade på Jakobs mamma Birgitta. Under den tiden hade jag ganska regelbundna värkar och de började att kännas reält. En man kom till och med fram till oss och påpekade att det verkade som att jag hade ont och att vi kanske skulle gå och kolla det. Vi sa då att vi redan hade varit på förlossningen, haha! Efter en liten stund så kom Birgitta och vi satte oss ner, fikade lite och åt lite frukost, jag försökte i all fall mellan värkarna.

Sedan efter 2 timmar så gick vi tillbaka igen och (en annan) barnmorskan undersökte mig igen och jag var nu öppen 2 cm. Jag lades då in på ett rum och jag fick börja med lustgas, något som var vääldigt skönt. Vi får träffa barnmorskan som kommer att förlösa mig mig, Ulrika, som var en ängel under hela tiden.

Spenderade de nästa timmarna med att studsa på bollen, gå lite i korridorerna och att varva med lustgasen. Jag gick från 2 cm till 3 cm, till 4 cm. Nu har min mamma också hunnit anlända och barnmorskan frågade mig om jag ville ha ryggmärgsbedövning, en EDA. JA! Jag kände nu att lustgasen inte längre funkade och att värkarna började bli så smärtsamma att det blev riktigt, riktigt jobbigt. Så en narkosläkare kommer och lägger EDAN och det är helt jäkla underbart!

Nästa gång barnmorskan kollar mig är jag öppen 8 cm och huvudet har börjat att komma ned. Jag fortsätter att promenera i korridorerna för att öppna mig lite mer och få ned huvudet mer. 9 cm till 10 cm och sedan krystvärkar. Barnmorskan undersöker mig igen och säger att nu kommer bebisen.

Ni får ursäkta franskan (som man brukar säga) men HELVETTE vad ont de värkarna gjorde! Jag tyckte att de tidigare värkarna var en fis i rymden mot dessa. Jag skriker, gråter, krystar. Skriker, gråter, säger om och om igen "det går inte, det går inte" och krystar. Jakob står bredvid och ser skräckslagen ut och säger hela tiden "du är så duktig, älskling" tills jag ryter åt honom att han ska sluta kalla mig duktig. För jag tycker inte att det händer någonting. Men snart säger barnmorskan att hon kan se ett huvud med en massa hår.

Jag har krystvärkar i mer än en timme tills de är tvungna att klippa mig. Vid nästa värk så känns det som att barnmorkan drar sönder mig där nere för att få ut huvudet. Åh gud vad det brände och gjorde fruktansvärt ont. Nästa värk skriker jag som en stucken gris men tillslut kommer han ut kl 20.14, världens finsate lilla pojke och läggs på mitt bröst. Känslan är total förvirring och glädje och lättnad. Jag tror att jag frågar "han kan väl inte vara min? Är han verkligen min?". Jo då! Sedan kom tårarna i floder.

Tyvärr så hjälpte det inte att de klippte mig, jag sprack ändå (min största rädsla), till grad 3 och det kräver operation och att bli sydd. Så jag får rullas upp till BB och vänta på att få komma till operation. Får komma dit vid ca halv 2 på natten eftersom de tydligen haft många prioriterade akut-fall.

Jag har väldigt ont efter att ha blivit sydd den första natten och ligger mest i sängen och vill inte röra mig. Jakob stannar kvar med mig på BB och får springa runt och göra allting. Men tiden på BB går förvånansvärt bra. Jag kan amma och Mattis sov, vaknade och ville ha mat ganska regelbundet.

Efter 3 dagar känner jag att jag har fått nog av BB. Alla barnmorskor, sjuksköterskor och annan personal har varit jättesnälla och hjälpsamma men jag vill bara komma hem till min egen säng och trygghet. Så på eftermiddagen åker vi hem, ger Mattis ett bad och bara sitter i en dimma av overklighet.

Men jag tycker att det gick bra i alla fall. Jag har fortfarande ont både lite här och där men förhoppningsvis blir det bättre också. Dock så är jag bombsäker på en sak iallfall, när det är dags för nästa unge ska jag ha kejsarsnitt. De säger att man glömmer bort smärtan men jag gör en mental not om att jag inte vill gå igenom det där igen, hur häftigt det än var. Har fått höra att gå igenom en förlossning ska få en att känna sig stark. Vem som nu sa det vet jag inte men så kände inte jag.


XOXO

Mia

Likes

Comments

Mattis!

Nu är han äntligen här!

Den här lilla krabaten valde att komma för exakt en vecka sedan, den 13 november, på fars dag. Värkarna började ca kl 3 på natten och kl 20.14 tittade han ut och sa hej. 3630 gr vägde han och 52 cm lång.

Känslan av att nu vara mamma är helt overklig. När han kom ut och de lade honom på mitt bröst så frågade jag tydligen "är han min, han kan inte vara min?". Den senaste tiden har varit ett moln av att bara stirra på vår perfekta lilla bebis. Jag är förvånad över hur bra allting har gott.

Jag hade förväntat mig att vi skulle vara vakna hela nätterna av att han skriker, att amningen kanske inte skulle funka och att allting skulle vara fruktansvärt nytt och läskigt. Det är nytt, och lite läskigt men allting verkar bara ha fallit på plats och det har gått väldigt bra hittills. Jag antar att vi fått en väldigt snäll liten kille.

xoxo

Mia

Fotnot: Jag var lite osäker på om jag verkligen skulle lägga ut någon bild på vårt barn. Jag anser att idag så delar vi alldeles för mycket av våra liv på sociala medier och internet (säger hon som har en blogg) och jag ser alldeles för många instagram-bebisar. Dessutom har man ju hört om sjuka historier där folk har fått bilder stulna av deras barn och blivit identitets-kapade. Men nu har jag ändå bestämt att lägga upp EN bild på Mattis på Intsagram och bloggen efter efterfrågan. Vad tycker ni? Är detta något som man bör tänka på?

Diskutera gärna och kommentera nedan!

Likes

Comments

Hej, hej alla fina!

Just nu sitter jag bara och väntar på att liten ska anlända. Försöker hålla mig sysselsatt men det är en lång väntan, väntan, väntan...

Jag sitter ofta och skrollar på Instragram för att få inspiration och det finns så många fantastiska instagram-konton som är SÅ värda att följa. Om man älskar vintage och vill ha inspiration så är några av dessa verkligen helt fantastiska och då menar jag så där "jag blir grön av avund" och "varför kan jag inte se ut sådär?" - fantastiska. De får i alla fall mig att verkligen vilja göra en större ansträngning när det kommer till mina kläder, hår och stil i allmänhet.


1. @Magdalena_regina'

Jag har skrivit om den här tjejen tidigare och haft faktist haft turen att få träffa henne också. Magdalena har en fantastisk känsla för stil (och de snyggaste ögonbrynen ever), inte bara vintage som hon klär sig i till vardags utan också historiska kläder. Och det fantastiska är att hon designar och syr dem själv! Drömska klänningar från olika epoker och absolut värt att följa om man gillar stil och design.


2. @Kirstiemydear

Gillar du pinup, 50-tals smink, kläder och stil? Då är det här kontot för dig! En advokatstudent med otrolig pinup-stil, som påminner mycket om Dita Von Teese, från Canada. Hon lägger upp mycket fantastiska bilder på snygga outfits och sminkbilder men har också en blog och en youtube-kanal där hon ger tips och toutorials på hur man fixar vintage-stilen.


3. @Valle_mortis

20-tal, 20-tal, 20-tal! Eleanor Ward-Thompson är en tjej från London som verkligen har lyckats att fånga stilen och själen av 1920/30-talet. Jag undrar alltid var hon hittar sina fantastiska kläder och accessoarer men hon har faktist en egen butik på Etsy där hon säljer vissa vintage-plagg. En toppen tjej att följa om man vill ha inspiration av 1920-tals stil.


4. @anneliesvanoverbeek

Herregud! Jag har totalt knarkat den här tjejens instagram på senaste tiden, för jag är helt fascinerad! Jag är också fruktansvärt avundsjuk eftersom hon skulle kunna vara en kopia av Vivian Leigh eller Audrey Hepburn. Annelies van Overbeeks instagram är full av bilder på när hon återskapar olika personer och karaktärer, från Scarlet O´hara i Gone with the wind till Harry Potter med en precision som är skrämmande likt.


Om ni inte har kollat in de här kontona på Insagram så gör de! De är verkligen värda en titt!

Xoxo

Mia

Likes

Comments

​Hej, hej, alla fina!

Jag fattar inte var tiden har tagit vägen någonstans! Nu är det vara några veckor kvar tills beräknat förlossningsdatum och jag börjar att bli riktigt nervös. Fast det är ju riktigt spännande också!

Jag har haft väldigt mycket att göra på senaste tiden och inte alls hunnit skriva någonting på bloggen. Men en kort uppdatering: den 30 september så var min sista dag i skolan och jag är nu mamma-ledig, Tjoho! Jag lämnade in min sista tenta, sa hejdå till alla mina klasskamrater (som tyvärr kommer vara klara innan jag hinner komma tillbaka) och gick på föräldraledighet. Sedan har jag spenderat mina lediga dagar med att packa ner saker i kartonger då vi flyttade den 1 oktober. 

Vi sa hejdå till vår studentlägenhet i Akalla och sa hej, hej till vår nya studentlägenhet i Bredäng. Vilket jobb! Jag har sedan dess haft fullt upp att packa upp alla kartongerna och få alla saker på plats. Vi har också skruvat ihop spjälsägen till bebis och börjat att verkligen få i ordning för bebis ankomst. Nu börjar det äntligen se ut som en lägenhet som man kan bo i. 

Under hela den här perioden har jag haft väldigt ont i ryggen, något som jag trodde var normalt för en höggravid. Men under den senaste tiden har det varit så illa att jag inte har kunnat sova, trotts att jag ätit en hel del alvedon. Hur jag än låg så gjorde det ont och jag kanske fick sova två timmar totalt varje natt. Så en kväll hade jag feber och trodde att jag höll på bli sjuk. Mamma kom förbi för att ta mitt blodtryck och se efter mig och ringde förlossningen. De sa att om det blev värre skulle vi åka in. Så nästa morgon vaknar jag runt halv sju med konstant smärta i ryggen, gråter och väcker Jakob. Jag snyftar att jag inte står ut med smärtan längre och han ringer förlossningen. 

Jag får prata med en jättetrevlig barnmorska som frågar var smärtan sitter och jag säger uppe på höger sida i ryggen. Barnmorskan säger att det låter som njurarna och att vi måste åka in direkt. Så vi ringer en taxi och åker in till KS. Där får jag smärtstillande (tack gode gud) och röntgen av njurarna och det visar sig att jag har en akut infektion i högra njuren. Blir inlagd för att få antibiotika och ta en massa prover. Där ligger jag i fyra dagar tills jag kunde byta från antibiotika i dropp till tabletter och kunde äntligen åka hem. 

Har sedan dess fått ta en del fler prover och fortsätta ta antibiotika och läkaren har sjukskrivit mig i två veckor. Men jag är definitivt på bättringsvägen och det är så skönt att slippa att ha konstant ont i ryggen. Läkaren trodde att detta är något som jag har dragit runt med under flera veckor och inte vetat om det. Glad att det är över!

Så just nu så fixar jag lite med de sista detaljerna hemma och bara väntar på bebis! Får väl se när hen tänker komma! :)

xoxox

MiaLikes

Comments

​Hej hej!

För ett tag sedan (8 augusti) fyllde jag 25 år! Hurra, hurra!

Jag valde att ha en lugn liten middag ute på landet, bara med familjen. Det var alldeles lagom och jag fick en massa fina presenter och det var väldigt trevligt. 

Men innan min födelsedag beställde jag den här lilla födelsedagspresenten till mig själv, "Your beauty mark" av Dita Von Teese! Jag älskar Dita Von Teese! Tycker att hon är typ den vackraste och coolaste personen, ever!  Dessutom är jag verkligen intresserad av burlesque så hon har varit en av mina idoler under en lång tid. 

Jag har verkligen väntat otåligt på den här boken och den har inte gjort mig besviken. Dita tar upp en massa saker som man kan använda sig av, från kroppsvård, träning, hudvård, smink och hår, för att göra vardagen lite mer glamourös. Den innehåller inte bara tips om skönhet, utan också mycket intressant läsning om människor som har inspirerat henne (stjärnor från den gamla goda tiden som Rita Hayworth) och mycket annan intressant läsning. 

Jag har känt på senaste tiden, egentligen sedan jag blev gravid, att jag verkligen inte varit speciellt glamourös. Jag har verkligen känt att jag inte ar haft orken eller lusten att fixa håret, smink, naglar osv, vilket är synd. Dessutom har de varit väldigt svårt att hitta snygga kläder som passar min växande mage och man känner sig lagom glamorös när man springer omkring hela sommaren i linnen och mamma-jeans eller pös-byxor. Men jag hoppas kunna komma tillbaka lite till vintage-glamouren sen, eller iallfall försöka. Jag vägrar bli en sådan där mamma som totalt släpper taget om sitt utseende när de får barn och ser ut som de är en trött hemmafru som inte sovit på 2 veckor. Och jag tror att den här boken kan ge en massa bra tips för mig om hur.

Om du är som jag ett stort fan av Dita, glamour och burlesque så är den absolut värd en titt eller köp! 

Den kostar 348 kr på Adlibris och ni hittar den här: http://www.adlibris.com/se/bok/your-beauty-mark-9780060722715

Xoxo

Mia

Likes

Comments