Just nu renoverar och bygger vi ut vårat hus, så helger och vardagar går åt att spackla, måla och försöka städa av m.m. Därav hinner jag inte alltid med att skriva så mycket, men snart så är det färdigt och då ska jag lägga ut lite bilder. Annars är det högt tryck på jobbet och vi kör övertid. Idag har jag beställt lite inredningsdetaljer från H&M Home. Längtar tills det kommer hem. Nähä, nu måste jag fortsätta med mitt. Hej svejs!

Likes

Comments

Den här söta lilla gjutjärnsgrytan fick jag från jobbet i julklapp. Den är ju då på 2l och märket är skandinavian design. Jag blev jätte glad, för jag behöver verkligen en ny gryta som jag kan ha min små söta köttbullar i, för min sambo tog dessvärre sönder min förra som var i porslin. Nu är det strax jobb, så see you later!

Likes

Comments

Då man inte har en jävla aning om vad man ska skriva.....

Jag får väl börja med att säga hej allihop. Tänkte att i mitt första inlägg skulle jag försöka berätta lite om mig själv, så ni får någon slags bild utav vem jag är.

Jag är 35år och bor på landet med min underbara sambo och min lille tusseluring (katt) Dennis. Har bott här lite mer än sju år och trivs som fisken i vattnet. Älskar landet, för man kan göra precis vad man vill när man vill. Vill jag spela hög musik kan jag det, vill jag sola naken, så kan jag det med...

Dock älskar jag att bara sitta ute och lyssna på alla ljud i naturen. Alltså sådan avslappning and we love it! MEN detta sker dock bara på vår, sommar och höst om det är varmt, för jag tycker inte om kyla. Däremot älskar jag julen, så hatar inte allt med vintern. Ganska mysigt med vintern ändå om man bara får sitta och mysa inne under en filt med tända ljus och kanske en kopp varm choklad med marsmellows. Yummy, yummy for my tummy!

Känner att jag kanske spårade ur lite här nu, men blev ni ändå lite nyfikna på vad som komma skall i min blogg, så fortsätt gärna att följa mig framöver, så får vi se vart det här leder....

Puss och kram!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw