Header

Såg dessa godingar på Vero Moda och Gina!

Jag vill ha enkla varma, gosiga, sköna och tuffa kläder med en vardagslyxig touch,

Speciellt svarta kjolen och den mysiga stickade tröjan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Spanade in dessa godbitar till kommande hösten för nu går det fort, mörka kvällar och nätter, kortare dagar för varje dag, back to work, surströmming och kräftskiva, kursverksamhet och gym, bio och café besök, den annalkande hösten är för det flesta fulltäcknad och en nystart. Flest skilsmässor efter semestern. Många dejtar för fullt, går danskurs eller hänger på Tinder, krogen, festar med gemensamma vänner,

Svamp, kantareller, bär, safta och sylta, smoothie bowl mm

Älskar höstens starka färger och höga stövlar med snygga jackor, kappor i fusk, äkta och läder.

Jag är en riktig vårmänniska har väldigt svårt för mörker och kyla, men den mörkaste höstdag kan kännas som vår med den man tycker om så länge man har bra kläder, hud och hår man trivs med. Satsa gärna på spa, massage, besök hos hudterapeut, makeup rådgivning eller resa till solen ☀️ passa även på och förnya, renovera, köpa nya möbler hemma.

Jag suger på sommaren ett tag till och hoppas på bra ☀️väder, hela Augusti är en sommarmånad.

Kläderna ovan kommer från Gina Tricot utom den gröna kjolen som kommer från H&M.

Likes

Comments

Jag har blivit VIP Medlem hos JUSTFAB fick 2 par högklackade skor i välkomstgåva för 399 kr och en teracottafärgad spetsklänning för specialpriset 399 kr blir fint till hösten!  🍄🍁🍂

Bild på skor senare!

Skorna var bruna och rosa ena skon hade flera spännen.

Blev även så himla nöjd med mina vita Ikea galgar slängde ut alla trista tråkiga plastgalgar från Jysk och det kändes genast som jag fått en helt ny garderob, har även beställt ett flertal nya paketerade Ikea galgar till mina garderober och källarförråd.


Likes

Comments

Göteborgs Botaniska Trädgård

Detta var verklig sommarkänsla för mig att gå runt i den stora parken med exotiska blommor och träd både i och utanför växthuset, gå upp för lummigt berg och se fin utsikt, titta vattenfall, parken var grön med många vackra blommor, rosor i olika färger, blev även besök i intilliggande natur reservat.

Det fanns även ett mysigt fik och affär i närheten där jag åt glass.

En riktig grön oas och vädret var perfekt.

Så missa inte den gröna parken när Ni har vägarna förbi Spårvagnarnas mecka på Västkusten med getton, karga klippor, Feskekörka, Liseberg mm

Göteborg är stora staden!

Likes

Comments

Jag är mycket intresserad av allt från Calvin Klein just nu.

Likes

Comments

Nyss hemkommen från en vecka i Göteborg.

Dessa bilder är från Slottskogen där jag gick runt med vännen en hel eftermiddag.

Jag kollade bl.a. på sälar, getter, älgar, pingviner och andra djur, stället var vackert, grönt, fridfullt, det drog mest var såklart alla fina djur

Jag gick upp i Utkikstornet där det var fin utsikt åt även en Nutella våffla på ett högt beläget fik, såg även en gullig ekorre som jag tyvärr inte har bild på.

Skönt med semester och röra på sig, inte minst sovmorgon, i och med att jag bantar försöker jag vara ute och röra på mig så mycket som möjligt.

Efter det så blev det Djurfilm på Kunskapskanalen och lite godis som jag försöker äta av så lite som möjligt.

Likes

Comments

Designer som jag gillar är Ida Lanto, By Malina, Burberry, Ysl

  • 3 Readers

Likes

Comments

En av mina stora förebilder inom film Julia Roberts mest känd för filmerna Pretty Woman, Erin Brokovic. Filmen Erin Brokovic fick hon en Oscar för 2001 då hon även bar en Vintageklänning. Julia Roberts har ändrat hårfärg och frisyrer, haft olika klädstilar en klassisk filmstjärna och modern stilikon.

Julia Roberts har även synts i parfym reklam för märket Lancome.

Bilder på hennes olika klädstilar.

  • 4 Readers

Likes

Comments

  • 3 Readers

Likes

Comments