Just så känner 

En semester med 3. Fast 4. Jag kommer ingenvart oh kommer jag nånstans har jag alltid någon med mig. Min egentid är nu - När alla sover och då ska det plockas ur diskmaskin, sorteras tvätt (som jag gjorde tidigare idag för att vinna tid till söndag när vi har tvättstugan.

Jag skulle verkigen behöva ta en promenad för att röra på mig. Funderar starkt på om gravidmagen slagit till men så ser jag hur jag utfordras. Hur det handlas godis för att göda mig. Jag spyr på min kropp. Jag spyr på mig själv. Hur marginalerna på mig och mitt leverne bara går utför. Att få cykla till distination MÅL att få rå om mig själv är inget just nu som prioriteras. Förra året var min önskan att få ta en öl på den lokala pizzerian eller bara få se mänskliga varelser ute.

Just nu känner jag samma men utan öl. Jag kvävs härinne att bara få vara jag - en mamma som bara är mamma. Jag vill bara vara kvinna som får ta 5 minuter i en stol hos en frisörksa som pysslar om mig - bara mig.

Eller i en gymsal, eller på ett cafe med en latte............................................................................ ............  5 minter att få sätta mig i fotbad och fila tår och fötter och kanske pensla dem i någon häftig färg

Hur kommer det bli nästa år???????????????????

Vad är mina önskningar nästa år?????????????????????????

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagarna är räknade bara 2 1/2 dagar kvar. Som jag längtar. På många sätt - framför allt den resa vi ska ut på men också vara ifrån jobbet. Har nog aldrig känt så här förrut där jag inte vill vara på mitt jobb, Men nu känner jag så men snart vänder det. Vet inte dagarnas antal men först ska jag njuta av min ledighet och den kommande resan vi ska ut på. Och framför allt ta hand om mig och min kropp.


Det är nackdelen just nu att jag känner som jag gör men ingen på min arbetsplats har frågat mig hur jag mår eller framför allt vad vi ska ut på. Bara lyssna på dravel och deras minnen. Bara lägg mer på min axel just nu och hemma är det lika - bara höra en massa skit om vissa personer från en viss person. Det jag vill säga betyder inget men jag gör väl inget på mitt jobb!!!! bara sitter o pillar dator och söker efter folk på facebook och kollar in videoklipp. Ja det kan ju hända att så gör även jag men det gör jag när jag har möjlighet.

Ansvaret är lite för mycket på mig nu.........
Likes

Comments

​Åh det är så skönt. Jag får göra som jag vill, tyvärr är jag så trött att jag inte orkar just nånting.

Tacken för att man jobbat så mycket eller gjort så mycket men snartär det dags att vara ordentligt ledig. Något jag ser fram mot ned blandad förtjusning. 

Likes

Comments

Onsdagen var en jobbig dagömVi började redan på tisdageftermiddag då vi började vår resa till örnskölsvik.

Vi skulle bo hos svärmors syster L. W var så speddad och orolig. och så främmande för allt nytt så mycket nytt som skulle tas in och som skulle komma. Vi trodde vi gjort rätt. Men så här i slutändan kan man fråga sig????

Onsdagen kom. Jag hade förberett mig till tanden. Eller hade jag????

Begravningen skulle börja kl. 13. En stor eloge till Prästen som från första stund tog hand om W och deras frågar och det var många.

I efterhand fick vi beröm för deras uppförande -tack mamma...... = JAG.

Det var då jag bestämde mig hur min begravning ska vara.

T är återigen sjuk. denna gång litet magsår!!!! Jag blir inte klok på denna kvinna

magsår Jotjena gör något åt det?!

Likes

Comments

En dag som började med att det ringde från jobbet och gästerna hade rest sig upp och gått. Vad kan jag göra åt det???? Ta tag i moppen och sätt igång o städa...... Hon avslutade med att önska en trevlig dag. Jösses denna kvinna

Sedan piff i till ungar och iväg till skolavsluning.Sedan hem och göra mat för en sak kan jag säga - jag är trött och då efter matlagningen tuppade jag av tills T kom och talade om att det var kaffe.

När klockan var nästan 3 var det dags för avslutning 3. med detta

Behöver jag säga vem som gjort vilken?!

Usch jag spyr av allt socker men gott var det. Nu vankas mat men det lär dröja. Vill inte ens tänka på mat.

Likes

Comments

​Det börjar dra ihop sig till semester. och Jösses va jag längtar. inte för 4 veckor ledighet men mest för att det närmar sig slutet.

Helgen har varit helvetisk. Jag hade sett fram emot att tillbringa lördagen och fira nationaldagen men en förkylning för W men också för mig satte stopp för det. Tack och lov ställde mamma och pappa upp så W kunde vara med dem i boulognern.

T jobbade som vanligt. Vi har liksom stått på varandra och nött och exposionen var som vanligt ett faktum när T kom hem-

Allt inför sommarlunchen är iallafall klart genom mig!!!!  Hoppas mina chefer ser vad en annan gör som kanske ibland inte kommer fram.

Nu ska jag sussa för imorgon ska det förberedas inför onsdag för då ska det slutas skolan

Tack och gonatt <3

Likes

Comments

Tack till er alla som stått mig nära detta år, hjälpt mig och stöttat mig detta år. Detta år har varit det värsta i mitt liv och ni förstår nog varför.

Jag har fått så mycket skit - inte just något uppmuntrande ord eller någon klapp på axel av de som jag skulle behöva det från de berörda. Inte ens beslutsfattare har kontaktat mig - inte ens en enda gång. Men att få ta emot skit det kan jag tydligen.

MEN

1/9 då släpper jag bomben - då kan jag inte hålla käften.!!!

Jag är och tänker inte vara den bitterfittan - jag tänker inte och är inte negativ alls.

Nej jag är nu inte den jag varit. jag har nu levt detta år som i ett fängelse. Men kom inte och kritisera mig mer. Jag eller min kropp orkar inte det.

Jag har ett liv utanför det jag har haft nu detta år, jag har en familj som ni vet har haft stora svårigheter och livspusslet som saknar bitar.
Jag har ett hem som saknar omvårdnad. Jag jobbar heltid, kommer hem och jobbar mer än heltid. vad mer krävs. Dygnet har 24 timmar, jag önskar iallafall 5 timmar till och med tanke på att jag sover väldigt dåligt, börjar känna av ångestmagen och stressmagen. Räcker inte till!


Så åter igen tack till er som vet vad jag gått igenom och vet hur det varit och som bara frågat hur det varit och för en gångs skull frågat hur JAG mår.

Jag har inte mått bra men jag har klarat det.

Likes

Comments

Nu kör vi

Jobbat sen 4. Hem och skifta så mannen får iväg och jobba. Gjorde värsta frukosten till ungarna tills de vaknade och nu börjar huvud och kropp säga Jäsp. 


Nu gäller det att ladda inför kvällen för ikväll tar Måns hem det här.....​

Likes

Comments

Dagarna närmar sig.

Skolavslutning

födelsedag x 2

Semester

Resa

Som jag längtar just nu. I 1 år har jag nu gradvis insett hur mycket jag vantrivs på mitt jobb. Som jag egentligen älskar. Känner mig som en fånge. Inte nog som jag känner i mitt hem så börjar jag känna likadant på mitt jobb. Att inte få släppa ut den jag är utan få hålla tillbaka. Jag vill vara den lilla galna glada lilla tokiga tokan. Men det är jag inte nu.


Var dessutom nu i veckan på utvecklingssamtal för W. Också det så nedtryckande. Att vi misslyckats så totalt fatalt. Men vi har sånt stöd från lärare och det går framåt ..... sakta.


Nu ska denna lilla bittra - Ja det är den jag blivit, man blir som den man umgås med gå och sussa. Imorgon ska jag upp och jobba kl. 4. Allt för att T ska upp och jobba Sen blir det tvättstugan, och mellon.


Gunatt

Likes

Comments

​Jag har sån ångest

Över ett par skor.Eller egentligen 2.

Behöver ett par som jag kan gå skönt i, långt i och se bra ut. 

Nu har jag hittat

Rieker sv grovsport


eller:

Moheda Ally


Vilka ska jag välja? Stora problem i världsklass.....


Jag och W har varit och spanat idag (igen) och jag har verkligen beslutsångest för detta! Priset är lika och med mina fötter behöver jag Breda över tån och något för min hålfot.


Snälla hjälp mig

Likes

Comments