Från morgonens extremt tråkiga men så välbehövliga promenad runt Motala.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måndag morgon börjar med en promenad runt Råssnäs och frukost med min lata sambo som tog sovmorgon. Jag hatar egentligen promenader, det känns så onödigt på något sätt. Vill helst bara springa. Men man måste väl börja någonstans.

Likes

Comments

Jag klev upp imorse och lämnade kvar Billy med katterna sovandes i sängen för att baka. Så just nu luktar det underbart av dom nygräddade tekakorna här hemma. Och alldeles strax ska vi ge oss ut i det fina vädret på en promenad. Om det här inte är en bra söndag, vet jag inte vad som är.

Likes

Comments

Det är fredag och det äger. Sovmorgon till 08:30, för att sen fortsätta förmiddagen med fotvård. Helt galet skönt och fötterna är så fräscha nu!

Billy mötte upp mig för en lunch och det självklara valet blev sushi. Min förmiddag skojar man verkligen inte bort alltså.

Likes

Comments

När Anton och Lii berättade att jag skulle bli faster kändes det väldigt konstigt. Jag ville liksom inte. Jag bara ville inte. Det tog nog en månad, mer eller mindre, innan jag accepterade det och började längta efter att hon skulle komma.

Idag är jag såklart helt överlycklig att få vara faster åt just Lilly. Hon är så liten, men ger så mycket.

Och jag vill bli mer än bara Lillys faster. Jag vill vara det självklara valet att söka sig till, när livet kanske inte går som hon tänkt sig. Om hon har gjort något som hon kanske inte vågar berätta för mamma och pappa, utan behöver någon annan att prata med först. Jag vill vara en förebild när det gäller allt. Jag vill ge henne trygghet, kärlek, vägledning och så mycket mer.

Jag vill betyda lika mycket för Lilly, som mina älskade mostrar alltid har gjort och gör än idag, för mig.

Likes

Comments

00:46 inatt hemma hos familjen Nyberg/Kumlin möblerade vi om. Jag kunde inte sova och var helt säker på att det skulle hjälpa om vi vände på sängen. Sagt och gjort. Jag somnade direkt. Billy var kanske inte lika nöjd som mig just där och då, men båda kan ju inte alltid få som man vill. Eller, Billy kan inte alltid få som han vill.

Likes

Comments

Halv 8 på morgonen lämnade vi Mosjøen och Elin. Med blandade känslor. Man mådde liksom så bra där, förutom när man skulle handla och typ blev rånad. Men naturen, sällskapet och ledigheten. Man ville bara att det skulle fortsätta ett tag till.

Billy ville typ slänga av mig i ett dike efter bara en timme i bilen. Jag ville stanna och fota allt jag såg längs vägen. En av mina favoriter var ju lätt laksforsen. Älskar norska måste jag tillägga också!

Likes

Comments

Herrejävlar. Det är nog det ord jag använt mest idag. Och att jag är helt såld på Norge har nog alla redan förstått. Sverige är fint, absolut. Men Norge och just Mosjøen slår allt. Det går inte riktigt att förklara. Det går inte att visa helt heller, bilderna gör sig inte rättvisa. Även om dom är fina.

Vi har vandrat runt, det vill säga upp och ner, mesta dels av dagen. Systemkameran är proppad med bilder och huvudet lika så. Jag vill inte åka hem. Jag vill bara åka raka vägen till Vietnam.

Likes

Comments

Efter en välbehövlig sovmorgon och frukost ute i solen var det dags. Elin fick köra så långsamt hon bara kunde på vägen, det fanns så mycket jag ville se. Är så glad att jag tog med systemkameran, vi ska ut på tur och föreviga denna resa ordentligt innan vi åker hem.

I skogen kan man lugnt säga att allt gick uppför och jag kommer ha träningsvärk imorgon. Men så värt det.

Likes

Comments