Header

Är 25-års kris en grej? Har lite panik över hur snabbt tiden går och hur lite jag har hunnit göra som jag kanske borde gjort vid 25 strecket. Anyway... Blev firad av min älskade familj idag som jag kommer sakna enormt mycket! Det bjöds på god mat och det viktigaste av allt när det är kalas - tårta! Jag ÄLSKAR tårta, det är det godaste som finns i hela världen! Punkt slut. ​
Imorgon blir det ut och äta med vännerna, så för att inte vara en party-pooper som sitter och halvsover vid bordet ska jag försöka hänga med John Blund några timmar. ZzzZz....Min underbara familj ❤

Så. Jävla. God.

Min födelsedagspresent! Perfekt inför resan! 😊

Likes

Comments

Alltså, det där med att packa för fyra månader... Oh, the horror! Hur lyckas man ens med det?! Mitt bagage får dessutom bara väga fjuttiga 23 (!!!) kilo. När jag har packat allt jag behöver vill ha med mig kommer de vara precis att jag inte överstiger maxvikten 😳 Och som den sanna shopaholic man är så är det heelt omöjlligt att inte shoppa på fyra månader. Jag tror jag kommer dö beslutsångest-döden. 

Likes

Comments

Nu är det ca 130 timmar kvar tills jag sitter på planet på väg till USA. Herregud. Jag kommer dö. Detta kommer vara något av det bästa jag har gjort i hela mitt liv och jag är såå taggad! Har lite overklighetskänsla över det hela och det är löjligt hur fort tiden har gått sedan det blev klart att jag skulle åka. Kommer sakna alla här hemma sjukt mycket, även att jag bara ska vara iväg i fyra månader. 
​Har en del kvar att göra som jag ska klämma in på mina 130 timmar innan jag är good-to-go men det viktigaste är fixat (typ be doktorn om knark till flygresan, samt hämta ut knarket på apoteket). 

​Imorgon ska jag fortsätta jobba på att bli frisk vilket vi alla vet innebär att ligga på soffan, äta glass med Alvedon som strössel och kolla på serier all day long! Kanske kan beta av något på min lista om jag orkar vara produktiv. Men bara kanske. Läs: Förmodligen inte.


Likes

Comments