När mamsen kom ner till Sydafrika hade hon med sig detta överlack, och jag måste säga att det är det bästa jag testat helt klart. Jag brukar knappt måla naglarna om
jag inte har förlängning eftersom det ändå försvinner efter en dag, speciellt Essie för mig. Jag brukar kunna dra av det i ett drag, så tillfredställande, förutom att det ser förjävligt ut.

Två lager valfri essie lack + detta = grymt!
Har hållt i över en vecka på mig, inte ens en överdrift

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter ett ben/rumppass på gymmet i morse blev det en frukost med overnight oats, äggmacka med kaviar, råsaft och espresso med ikaffe från Oatly, favorit-havremjölken.

Overnight oats är livet, verkligen. Nyttigt, lätt att förbereda men framförallt otroligt gott! Och inte sådär gott som när folk ska försöka sälja in något nyttigt, utan verkligen gott på riktigt.

Jag använder mig av det här receptet, ungefär, men brukar höfta en del för att få den konsistensen jag vill ha, tycker inte om när gröt är för fast. http://minimalistbaker.com/peanut-butter-overnight-oats/

Likes

Comments

Och så var man tillbaka i Stockholm.

Vädret är ju allt annat än fantastiskt, men något jag saknat är att ha ett vardagsliv. Att kunna göra sin egna mat, och att ha allt man behöver hemma (tack mamma), att kunna gå på gymmet när man vill, även om det är snorkallt på vägen dit.

Till frulle blev det havregrynsgröt med hallon och kanel, kokt ägg med kaviar, gud vad jag saknat kaviar, och espresso macchiato. 5/5 toasters.  

Likes

Comments

Igår surfade jag för första gången, kan knappt lyfta armarna idag. Jag var riktigt kass, men det var så himla kul så ska surfa igen på lördag! Hoppas det går bättre då

Likes

Comments

Så idag åkte min allra finaste, bästa roomie hem till Tyskland. Är så himla ledsen just nu och jag saknar henne redan, vi har inte vart ifrån varandra mer än 24h i över två månader,  så jag tror att det kommer bli tufft. Ska försöka åka till Tyskland snarast, kan inte vara utan denna gäri för länge!

Love you Angy, hope your Swedish is OK

Likes

Comments

Braai @ Ashanti, bästa hostelet någonsin

Så många härliga människor och vänner

Likes

Comments

Tatuerade mig förra veckan, min första. Har ju alltid sagt att jag aldrig ska tatuera mig,  har alltid tänkt att det är fint att vara helt clean och att det är mer unikt att inte vara tatuerad nuförtiden. Men sen insåg jag att jag är den mest mainstream bitchen jag vet,  så varför förneka den jag är?

Angy berättade att hon ville ha en outline av Table Mountain och jag tyckte att det var en fin idé,  även om det är så gjort av många människor som vart här. Under står det umbulelo som är xhosa för tacksamhet,  vilket är något som jag insett vikten av under min tid här.

Är så nöjd!!

Likes

Comments

Ligger i sängen med Sibusiso och kollar på I'll Spit On Your Grave, riktigt vidrig film.

Idag har jag varit extremt lat och inte gjort mer än att kolla ikapp Skam säsong 3, älskar Skam så mycket. Tack Norge.

Ser fram emot fredag och helg och att tjejerna kommer tillbaka från projekten!

Likes

Comments

Idag har jag och Sibusiso hikeat Lion's Head, har aldrig varit där förut faktiskt, men det var det värt. Är faktiskt lite slut nu,  säger kanske en del om min form just nu.

Satt och kollade på utsikten och fann så mycket inner peace, insåg hur lyckligt lottad jag är över att få vara här i tre månader, fast än jag vill vara här i ett år, minst.

I kväll ska jag nog ut och dricka  lite drinkar med vänner, för det är så jobbigt mitt vardagsliv är just nu

Likes

Comments

Kom precis hem från Bap nu,  var där över dagen med några vänner,  alltid lika härligt att se barnen. Även rolig att ha med sig Sibusiso,  eftersom att ungarna inte förstod att han pratar xhosa,  så de blev rejält förvånade,  haha.

Allt är bra,  förutom att jag har bränt sönder min rygg på stranden igår,  så jag ser verkligen ut som en kokt kräfta,  reppar Sverige. 

Likes

Comments