Kan inte förstå att det är ett helt år sedan papprena skrevs på för den här lilla läggan. Bästa lilla läggan. Trivs så himla bra och det är sjukt vad hemma det känns att vara här.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Onsdagstraditionen lever vidare!

Likes

Comments

​Grå, kall och tråkig morgon idag. Vad passar bättre då än en throwback till helgen som var både roligare och mer färggrann? Här får ni två bilder när vi leker modeller, givetvis står vi likadant. Så går det när man är en person i två kroppar (i någon annan galax MÅSTE vi verkligen vara tvillingar)! 

Likes

Comments

Några sminkfavoriter för tillfället. Allra vassast är Estée Lauders foundation Double Wear Stay-in-Place (som just nu är på kampanj hos Kicks) och MACs highlighter i färgen Soft & Gentle. Titta bara så fint den skimrar!

Likes

Comments

Alltså detta väder! Man blir ju glad och lycklig. Spenderade lunchen på favoriten Haymarket under ett parasoll för att det var alldeles för varmt (!) i solen. Sitta i värmen och spana ut på torget ger ju helt klart utomlands-feeling, Love it!

Likes

Comments

​Hur nice att komma hem till det här i brevlådan? Tack Clarinssverige! Livet känns ju bra härligt när man kammar hem en vinsten i en instagramtävling med fina produkter. 

Likes

Comments