Header

Allmänt

I en och en halv timme var jag ute på gården och skottade snö. Det var superskönt väder och jag ska absolut promenera till träningen istället för att åka bil. Förutom att ploga gården pratade jag även med min granne ett tag. Grannen är en gubbe på 79 år som alltid pratar länge är han väl kommer fram. Som tur var var det inte så kallt ute att jag hann börja frysa medan vi pratade.

Lunchen är äten, jag har jättetråkigt och vet inte vad jag ska hitta på. Kanske städa, kanske läsa, kanske se på någon serie. Jag vill egentligen göra en massa grejer men orken finns inte där och musiken är jag less på, hur man nu kan vara less på musik...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Lycka

Vintern är här! Det har snöat i några dagar och nu snöar det igen. Det är massa snö ute och det gör mig bara sååå glad. Det är inte förrän nu jag fattar att det här verkligen är min favoritårstid. Efter frukosten ska jag leta fram mina utebyxor och sen ska jag ut i snön. Förhoppningsvis hinner det inte bli så mörkt innan jag kommer ut.

Likes

Comments

Allmänt

Solen lyser in genom fönstret här på universitetet och det känns superbra. Vädret kan verkligen göra mycket med humöret. Under morgonen hade vi redovisning, nu sitter jag och väntar på att vi ska ha seminarium och sen bär det av hemåt.

Ikväll ska jag göra mitt bästa för att gå och lägga mig i tid. Det har blivit alldeles försent två, tre dagar i rad nu och det känns verkligen i både kroppen och knoppen. Imorgon är det dessutom min tur att köra och då gäller det verkligen att vara utvilad så att vi inte hamnar i diket.🚗 💨

Nu: Jag ska äta mandarin och skriva upp allt som måste göras i skolan och hemma. Jag vill få bortgjort så mycket jag kan så snabbt jag kan för att kunna ta det lugnt och bara mysa under julen.

PS! Jag doppade mig i havet i söndags och fyyy vad kallt det var. Det gjorde så ont i fötterna av det kalla vattnet att jag inte visste var jag skulle ta vägen.😳 Filmbevis hittas på 👉 Min instagram👈

Likes

Comments

Allmänt

08:10 - Larmet ringde och jag steg upp för att hinna ta fram datorn innan lektionen började.

08:15 - Lektionen satte igång och jag började anteckna.

Klockan närmar sig nu 09:45 och då är det dags för rast. Under rasten ska jag plocka fram frukost för att kunna sitta och njuta av någon god macka under nästa del av lektionen. Mest troligt blir det en god tonfiskmacka, det är iallafall det jag är sugen på för tillfället.

Klockan 12 ungefär kommer jag att vara färdig med den här lektionen. Då har jag tänkt att jag ska äta lunch och sedan fortsätta med annat skolarbete till klockan två då det ska vara träff studiegruppen. Jag är både stressad och lugn när det gäller skolan. Det finns något arbete jag känner att jag verkligen måste ta tag i och det finns något arbete jag nästan är klar med. Det också i väldigt god tid, vilket är såå olikt mig. Jag är en sådan person som väntar och väntar och sedan måste stressa med arbeten. Jag är en tidsoptimist, jag vet det och ändå gör jag inget åt det. Jag har ju klarat mig såhär långt!😌

Likes

Comments

Allmänt, Lycka

Japp, så är det. Jag lämnar alltid allt till sista sekunden och får stressa med allt. Så har det varit så länge jag kan minnas och det är riktigt svårt att bara ändra sig. Jag ger upp lätt för jag tar åt mig när folk säger elaka saker åt mig. Det är onödigt det vet jag, ibland är det bara så svårt att trycka undan saker och ting. Tillslut tror jag själv på allt som sägs och jag är den som trycker ner mig mest. Jag tar allt på onödigt stort allvar och det som sägs fastnar i mitt minne. Speciellt de där dåliga sakerna som folk säger. När jag sen blir på dåligt humör, då är det plötsligt JAG som säger de där elaka sakerna åt mig själv. Inte någon annan utan jag själv. Det är så himla dumt och jag är less på det. Om det är någon som ska heja på mig så ska det väl ändå vara jag. Om inte jag själv hejar på mig, varför skulle någon annan då vilja göra det?!

Jag har bestämt mig för att bli starkare nu. Inte låta mig tryckas ner och inte låta det dumma fastna. Det är det bra som ska fastna från och med nu. Så är det bara. Idag är det den femte november 2017 och nu börjar jag om. Så det så!

Likes

Comments

Allmänt

Idag har jag stigit upp 06:20. Jag vet inte när jag stigit upp så tidigt senast... Anledningen till den tidiga uppstigningen var att jag skulle och simma med Simon. Vi träffades på badhuset kvart i sju och simmade i drygt 40 minuter. 52 längder simmade jag och det var superduperskönt.

Efter badet promenerade vi hem till Simon där han bjöd på risgrynsgröt och såg på nyhetsmorgon. Han hade inte mjölk och kanel hemma så jag gick förbi på affären och köpte det medan han började laga gröten.

Mellan klockan nio och klockan tre ungefär satt jag med skolarbete. Jag pluggade ända tills jag nästan fick migrän och var tvungen att lägga ifrån mig datorn och bara vila. När mamma och pappa kom hem från jobbet for hela familjen och fikade på Taavolagården. Jag tog en bulle och en cola (jag drack colan ur en kaffekopp för att leka lite vuxen) och det var verkligen mums!

Jag har precis kommit till stugan. Mamma och jag var och skjutsade Linnea till flygplatsen i Luleå, hon är i Stockholm nu. Tröttheten har smugit sig på och det är väl i och för sig inte så konstigt. Jag har ju varit vaken i 16 timmar nu.
Vi har främmande här i stugan så nu ska jag lägga undan datorn, sätta mig i soffan, umgås och äta godis.

Likes

Comments

Allmänt, Träning

Jag har haft ännu en lyckad träning! Det enda jag inte kunde göra idag var att "hoppa" ned för en backe. Det blev för stumt i benen så knäet klagade. Jag är glad att jag kan träna men samtidigt känns det dumt att det ska bli bättre nu när jag har tid hos läkaren nästa vecka. Problemet med mitt hjärta har ju ändå pågått till och från i snart två år. Om mitt hjärta inte tjorvar nästa vecka då kanske de inte kan ta reda på vad det är för fel? Pappa sa att det kan hända att jag får någon sorts mätare under några dagar som ska mäta mina hjärtslag. Då är det ju dumt om hjärtat inte tjorvar alls under de dagarna. Förstå mig rätt, jag vill inte att det ska tjorva alls. Problemet är bara att det faktiskt gör det rätt ofta och jag tänker att det kan bli svårt för läkarna att ta reda på vad det är när de inte får "se" det.

Nog om det för nu måste jag sova. Det blir tidig uppstigning imorgon. 06:20 ringer larmet.

Likes

Comments

Allmänt, Träning, Lycka

Jag håller på att bli tokig. Ena dagen kan jag träna som vanligt utan några problem alls, nästa dag klappar hjärtat snabbt bara för att jag joggar upp för trappan här hemma. Är det verkligen normalt?

I måndags kunde jag som sagt inte göra så mycket under träningen, jag stod mest på sidan eller joggade medan de andra i gruppen sprang. Igår (tisdag) däremot gick träningen hur bra som helst. Det var basket som uppvärmning och sen hade vi cirkelträning. Jag gav allt och jag klarade det utan några problem. Hjärtat sa inte emot överhuvudtaget och jag körde tills jag var slut. Svetten rann i pannan och det är verkligen lycka för mig.

Likes

Comments

Allmänt, Träning

Jag var så glad i torsdags när jag kunde träna som vanligt utan att få hjärtklappning. Det kändes så skönt att kunna träna på som vanligt utan att behöva oroa sig över något. Det blev minst sagt n kortvarig känsla. Igår var jag tillbaka på ruta ett. Jag joggade upp för halva trappan här hemma. 7 trappsteg, jag tog längre kliv så jag var uppe på fyra steg. Hjärtat klappade. Redan då visste jag att träningen inte skulle gå som jag ville. Jag är så less på det här nu, det är inte roligt. Jag vill kunna träna utan att behöva hålla tillbaka. Jag vill kunna träna tills jag är så slut att jag inte orkar ställa mig upp men det går inte. Det går inte att ta ut sig när man inte ens kan jogga utan att hjärtat dunkar snabbt och hårt. Usch, så jävla less.

Förhoppningsvis får jag svar på varför det är såhär nästa vecka. Jag har tid på vårdcentralen den 11:e och då ska vi kolla på mitt hjärta. Jag längtar till att kunna träna ordentligt, kunna ge 100%, kunna ta ut mig. Träningarna är inte roliga när jag måste stå på sidan och vila medan de andra tränar som vanligt.

Likes

Comments

Allmänt, Träning

Japp, träning nummer två är avklarad. Vi sprang för det mesta och det var kul. Idag var Filip med och det gjorde att jag vågade trycka på lite extra i löpningarna. Jag känner mig mer trygg när han springer med mig, ifall att mitt hjärta skulle rusa alltså. Det är så obehagligt när det händer att jag knappt vågar ta ut mig längre. Det stoppar mig i mitt tränande. Idag har jag, äntligen, bokat tid till vårdcentralen för att kolla upp mitt hjärta. Jag längtar verkligen till att få svar på vad det är för fel.

Nu ska jag gå och basta och sen lägga mig tidigt efter kvällsfikat. Det blir tidig uppstigning imorgon.

Likes

Comments