Header

Allmänt, På resande fot

Idag steg jag upp kvart i sex på morgonen för att åka till Riksgränsen. Simon och jag åkte i en bil och mamma, pappa och Linnea åkte senare med en annan bil. Simon och jag turades om att köra då Simon var rätt trött efter en kort natts sömn.

Det blev lunchpaus när vi kom till Kiruna. Vi tankade då och åt på Burger King innan vi åkte vidare mot gränsen. När vi kom fram bar jag in alla väskor medan Simon tog ner skotern från släpet. Medan jag höll på där med väskorna så höll jag på att bli tokig. Dörren tjorvade så jävligt och vägrade öppnas även fast jag tryckte in rätt (ish) kod. Simon och jag tog sedan skotern till affären medan vi väntade på resten av familjen.

Nu ska jag nog sova. Jag är dock rädd att jag ska ramla ner från sängen. Det är en våningssäng och den är supersmal...😳 Nej, nu säger jag godnatt och så uppdaterar jag kanske imorgon igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är det bara 64 dagar kvar till studenten. Det känns både skönt och j*vligt stressigt. Idag var skoldagen kort för vi hade nationellt prov på morgonen och behövde inte ha någon lektion efter det. Efter skolan åt jag lunch medan jag kollade på Friends och sen var jag och hälsat på hos Filip ett tag.

Nu har jag börjat med min nyttiga period. Vi får se hu länge den varar.😜 Inget sug efter gotta än så länge och humöret har inte heller sjunkit. Jag får hålla mig sysselsatt så att jag helt enkelt inte tänker på det. Jag har ingen träning ikväll så jag vet inte vad jag ska göra. Känns som att jag kommer bli väldigt uttråkad om ett tag.

Likes

Comments

Allmänt

Idag hade jag veckans längsta skoldag. Den kändes dock inte så då jag var på bra humör.😊 Under kvällen har jag varit och tränat knattarna och nu ska jag duscha snabbt och sen antingen läsa bok, lösa korsord eller plugga. Inte för att jag skulle bli förvånad om jag skulle hamna framför datorn och någon serie...😁 Men det är ju skönt det också.

Imorgon ska jag försöka bli lite nyttigare. Vi får se hur det kommer att gå, det är nog mitt miljonte försök. Sad but true. Jag är alldeles för sockerberoende och det måste jag bli av med. Får ta och varna alla i min närhet att jag kan komma att vara en riktig surpuppa de närmsta dagarna. Om jag lyckas det vill säga. Filip är nog glad att han är sjuk så att han slipper mig.😝

Likes

Comments

Allmänt

Idag har jag planterat om min kaktus samt planterat äppelkärnor. De kärnor jag planterade sommaren 2016 har dött då jag glömde vattna dem... Det var nog en blandning av min glömska och den mörka vintern som tog kål på "träden" tillslut. Förhoppningsvis går det bättre för dessa tre kärnor, som (obviously) inte syns ännu.🍀

Likes

Comments

Allmänt

Idag började jag skolan först 11:45 😏 Hade tre lektioner och en håltimme som jag spenderade med mina friendos. Efter skolan for jag till Filip och där var jag i en dryg timme innan han skulle till jobbet och jag for hem. Vi låg i soffan och kollade på ett avsnitt av Chuck..

Jag gjorde ingenting under tiden som jag sedan var hemma innan det var dags för knatteträning. Det är skönt att göra ingenting ibland faktiskt. Ska jag vara helt ärlig så har jag ingen aning om vad jag gjorde under den tiden... Efter träningen har jag duschat, kollat på Friends och ätit ett päron. Roligare än så blev det inte.😜

Nu ska jag gå och lägga mig, annars kommer jag inte orka med skolan imorgon. Det är redan knappt att jag orkar med dagarna annars också.💤

Idag när Johanna, Evelina och jag försökte oss på det här med att plugga.

Mina nya gympaskor! Mamma köpte dem på REA medan jag vart bortrest och jag invigde dem med basket och cirkelträning igår.

Likes

Comments

Allmänt, Friidrott

Under helgen var jag i Ås och tävlade. Det var sista tävlingen för säsongen och det gick rätt bra ändå. Jag är nöjd med min prestation. Inget var direkt på topp men det förväntade jag mig inte att det skulle vara heller. Vi hade lång väg att åka så jag kom hem halv fem på morgonen igår (som tur var kunde jag sova på bussen) och under dagen låg jag i soffan och kollade på sista säsongen av Gilmore Girls med Linnea. På kvällen körde jag till Filips jobb och satt och pratade med honom ett tag innan jag for och hämtade upp Evelina och Johanna och åkte omkring och pratade med dem i någon timme.

Idag åt jag lunch på Zenzei med Evelina och Johanna och efter skolan var jag med Filip. Mitt körkort hade kommit till Ica så jag for och hämtade det. Rätt nöjd med bilden ändå. Bilden på mitt pass är så mycket sämre. Passet vill jag inte att någon ska se men när det gäller körkortet så spelar det ingen roll.

Svar: Ja, jag använder kaninfiltret på snapchat ofta.

Likes

Comments

Allmänt

Halloj! Sportlovet är slut och skolan har börjat igen. Som tur är så är det snart påsklov! Det kan absolut inte komma för tidigt. Skoldagen gick rätt snabbt idag, gjorde inte så mycket, pratade mest med Johanna. Efter skolan plockade Johanna och jag upp Evelina och sen drog vi och åt sushi. Mums vad gott det var.

Nu är det dags för mig att ta tag i lite skolarbeten. Det är på tiden känner jag. Risken att jag börjar göra något helt annat är dock väldigt stor. Jag har en tendens att göra allt annat utom det som borde bli gjort, hehe.

Likes

Comments

Allmänt, Jag rekommenderar

Läste precis klart en bok. Den var bara på 180 sidor och hälften läste jag idag. Författaren har varit väldigt skicklig när hon fått med så mycket på så få sidor. Boken fick en verkligen att tänka till och bra var den absolut. Boken heter "Jag är här" och handlar om en tjej som ligger i koma och en kille som råkar gå fel. Mer än så säger jag inte. Ni får läsa den själva.

Klockan är nu tjugo över tre och jag ska ta och plugga lite naturkunskap och filosofi. Det är prov på onsdag, båda ämnena. Jag ska även ta och koka lite te då jag känner mig konstig i halsen och absolut inte vill få ont i den eller bli sjuk på annat sätt heller.

Likes

Comments

Allmänt

Den här helgen har inte varit något annat än bra såhär långt. I torsdags fick jag helg, p.g.a. inställda lektioner, och på kvällen efter min träning var jag med Evelina och Johanna. Vi åkte bil och pratade om allt och ingenting. Igår var jag med Filip. Vi åt lunch på Leilani och sen gick vi en sväng till Ica och köpte godis. På kvällen kollade vi på film hos honom, åt gotta och sen sov jag över där.

Idag har jag legat i soffan hos Filip och kollat på serie och film. En riktigt skön och avslappnande morgon/förmiddag. Pappa hämtade hem mig för ett tag sedan och jag ska försöka plugga lite till två prov jag har till veckan. Ja, jag ska plugga på en lördag... Men-men, desto snabbare jag börjar, desto snabbare blir jag klar. Kvällen ska iallafall spenderas på roligare sätt.

Likes

Comments