Header

Allmänt, Friidrott

Äntligen är den här säsongen över. Det har varit en riktigt dålig säsong för min del. INGENTING har gått bra. Iallafall ingenting som räknas för mig. Det är stav jag gillar och det är stav jag vill bli bättre på. Det är dock jättesvårt att komma vidare och lära sig mer när man har spöken i huvudet. För det är det jag har. Det spelar ingen roll att jag tänker "nu ska jag hoppa, nu ska jag klara det" för när jag sen kommer närmare gropen med staven så avslutar jag innan jag själv hinner reagera. Det är jättetråkigt när det inte funkar. Jag har rest långt för att tävla och den enda gren jag bryr mig om klarar jag inte av. Det suger verkligen. Jag är så glad att tävlingssäsongen är över så att jag kan få vila ett tag och sen börja om från början. Ärligt talat, jag har tappat lusten nu, det är inte roligt längre.

Bilder från sommarens tävlingar:

Skelleftespelen 29-30 juli.

JSM i Gävle 11 - 13 augusti.

Norrlandsmästerskapen i Söderhamn 9-10 september.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt, På resande fot

Det regnar ute, därav den vattentäckta rutan.

Hello! Jag sitter i bussen påväg till Söderhamn och säsongens absolut sista tävling. Som jag nämnde i förra inlägget är min form och kondition i botten. Med tanke på det känner jag mig inte supertaggad på att tävla. Samtidigt ska det bli roligt att se vad det blir för resultat.

Vi stannade för att äta lunch för ett tag sedan och nu är vi på vägen igen. Under resans gång ska jag passa på att beställa några böcker som behövs till min kurs samt kolla på adlibris.se för att se vilka böcker jag ska önska mig i födelsedagspresent. Jag har också lovat pappa att vi ska se på Game of Thrones så jag måste se ikapp, han är ett avsnitt före mig.

Likes

Comments

Friidrott

Min kondition är allt annat än på topp just nu. Jag tror inte att jag någonsin varit i så dålig form som jag är nu. Det är trist men samtidigt är det helt förståeligt med tanke på att sommaren för det mesta bestod utav jobb och motivationen för träningen inte alls funnits. Det är en tävling kvar nu och sen är det dags för uppbyggnad. Fy vad jag längtar. Det är så roligt att träna när man blir helt slut efter nästan varenda träning. Förhoppningsvis kommer motivationen med uppbyggnaden. Med tanke på att jag är så taggad på just uppbyggnaden är jag rätt säker på att motivationen är påväg tillbaka.

Likes

Comments

Allmänt

Idag har jag inte hunnit med mycket. Mellan 8 och 12 hade jag lektion, efter det har jag bara hunnit vara med Filip till Ica och bakat botten till en morotskaka. Simon fyller år imorgon så jag har lovat att baka åt honom. Nu blir det dock paus i bakandet ett tag då jag ska åka iväg och träna. Efter träningen ska jag göra färdigt morotskakan, baka mockarutor och baka Non-stop cookies. Jag har en helt ledig dag imorgon så det gör ingenting om jag måste vara uppe sent.

Förhoppningsvis kommer Filip och sover över här inatt. Om han gör det får jag försöka lura hit honom så pass tidigt att han hinner hjälpa mig att baka. Känner jag honom rätt så kommer han att hjälpa mig. Speciellt eftersom att det finns smet, deg och fika att mumsa på. 😉

Likes

Comments

Allmänt

Sådär jag, nu är skolan igång på riktigt. Idag har jag haft första internetmötet med min studiegrupp. Det gick lite sådär i början, hörlurar och mikrofoner ville inte riktigt samarbeta. Vi lyckades tillslut att fixa allt så det ska nog gå bra. Linnea kommer hem ikväll och då ska hon få hjälpa mig lite. Hon har gått första året redan, exakt samma kurs som jag, så hon vet hur alla program på datorn fungerar. Det känns tryggt att veta att jag har någon hemma som förstår och kan hjälpa mig med det tekniska.

Resten av dagen är ledig och då ska jag passa på att få saker här hemma gjorda. Det ska rensas i skåp och lådor, det ska städas och jag ska springa några ärenden. Förhoppningsvis får jag med mig Filip så jag slipper gå ensam på stan, det är roligare att ha med sig någon än att gå själv.

Vad jag hinner med idag är svårt att förutse. Jag har en tendens att skjuta upp saker och ting. Speciellt när jag blir trött och irriterad. Men-men, nu ska jag fixa mig och sen ska jag göra checka av dagens "att-göra-lista". Det är lika att börja direkt om jag ska hinna med allt.

Likes

Comments

Allmänt

Bild: Jag står på trappan redo för min första skoldag (universitet).

Idag har jag och Filip varit i Luleå hela dagen. Jag har nämligen börjat studera på universitetet där idag. Medan jag var i skolan var Filip hos sin faster och pluggade. Efter skolan for jag med Filips syster (hon ska gå i samma klass som jag) hem till deras faster och åt middag innan Filip och jag började vår bilresa hemåt. Jag kom hem från Luleå för ungefär en halv timme sedan. Det har varit en lång dag och den kändes extra lång på grund av huvudvärken från helvetet. Huvudvärken satte in nästan direkt på morgonen och när klockan var kring fyra höll jag på att bli tokig. Som tur var hade Filips faster huvudvärkstabletter hemma hos sig. Värken har dock inte släppt så jag ska gå och lägga mig om en liten stund. Dels för att bli av med värken, dels för att jag måste stiga upp före klockan sex imorgon för att åka mot Luleå igen.

Min första skoldag är alltså avklarad och nu är det bara fyra år kvar till examen. Det kommer att vara fyra svåra år men så får det vara. Jag får helt enkelt göra mitt bästa och kämpa mig igenom skolan.

Likes

Comments

Allmänt

Imorgon börjar jag på universitetet i Luleå. Jag ska börja plugga till grundlärare (förskoleklass till årskurs tre). Det ska bli både roligt och spännande. Jag har velat bli lärare sedan jag var liten så det ska bli riktigt kul att äntligen få börja plugga till det. Det kommer att vara svårt men jag får kämpa. Kursen läses på distans så jag kommer att vara hemma för det mesta, vilket känns skönt.

Om ett tag ska jag gå upp till mammas jobb då jag lovat att hjälpa henne att måla (minns inte riktigt vad det var). Tills dess ska jag ta tag lite i mitt rum som är totalt kaos. Det blir lätt så när man inte bor hemma. Man går in snabbt och stökar för att hitta saker och sen lämnar man det i total kaos.

Städningen är inte något jag kommer att bli klar med idag utan det kommer ta några dagar. Att städa går snabbt men det är dags att rensa ut gamla saker som aldrig används. När allt är färdigt kommer det att vara fint men hur det kommer att se ut på vägen dit vet jag inte om jag vill veta...

Likes

Comments

Allmänt, På resande fot, Friidrott

Vi kom till Gävle igår och idag ska jag tävla på Junior SM. Jag hoppas verkligen att det ska gå att hoppa idag. Jag vill verkligen hoppa och jag är så less på mitt j*vla huvud för att det alltid säger emot när jag försöker göra mitt bästa. Det är bra väder idag, blåser lite, förhoppningsvis blir det medvind.😏 Jag ska göra mitt bästa trots att jag vet att jag inte alls är i form.😓

Vi har varit och ätit lunch nyss. Jag, mamma, pappa och Cecilia åt på Subway, de andra åt någon annanstans. Jag har gått omkring i shorts och t-shirt för det är så härligt väder. Eftersom att jag jobbat hela sommaren så är det här den bästa dagen (om man tänker på vädret) på hela sommaren för mig. Sol, sol och sol ska det vara. Att det blåser gör mig ingenting, det är bara skönt när man tävlar.

Likes

Comments

Yep. Sjuk är vad jag är. Vaknade med sprängande huvudvärk och ont i magen. Hela huvudet bara dunkade och det slutade inte. Jag försökte sova bort det men det gick inte. Efter att ha tagit treo (för snart tre timmar sedan) börjar det nu att släppa. Äntligen.

Det är bara fyra dagar kvar tills jag åker ner till Gävle för att vara med på friidrotts SM (för juniorer). Därför hoppas jag att huvudvärken släpper så att jag kan träna ikväll. Det behövs verkligen.

Nej, nu är det dags för mig att stiga upp ur sängen och fixa lunch. Tonfiskmacka får det bli. Mums!

Likes

Comments

Allmänt

Tjena tjena! Här är jag igen. Det var ett tag sedan sist, det brukar bli så... Nu är jag iallafall här igen och jag ska försöka stanna kvar en längre stund den här gången. I veckan bor jag i brosans lägenhet. Han bor i stugan just nu och jag jobbar hela veckan så det känns skönt att bo i stan ett litet tag.

Om ett tag kommer Filip hit. Då ska vi promenera en sväng till affären för att köpa snacks till kvällen. För tillfället är jag sugen på nötter men vi får se vad det blir. En bra film måste också hittas, sen är kvällen komplett.

Under helgen hoppade jag stav i Skellefteå. Det gick helt okej, både dåligt och bra. Dåligt för att hjärnspöket tog över och bra för att jag kunde hoppa (innan spöket kom fram).

Likes

Comments