Home Inspiration

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har börjat leta lapa att ha på mitt skriv bord, då ljuset inte alls är bra där. Bland annat hittade jag dessa fyra, och jag tycker om dem allihopa. Men jag ÄLSKAR den tredje.. men så kostar den 1500 oxå... haha den blir det ju inte, men man kan ju alltid kolla lite. 

1, 2, 3, 4

Likes

Comments

​Lovet har börjat och jag har sjuk mycket planerat, men även sjukt mycket gjort. Hela helgen har varit fullproppad med olika händelser. Jag har träffa massa vänner, åkt en hel del bil, städat ut min farmors lägenhet, träffat kusiner, varit hos min syster och ätit galet mycket pizza. Det sista om är kvar av denna dagen kommer i alla fall att gå till att lyssna på musik, dricka massa te och äta massa clementiner, och så ska jag nog ta fram en penna och målarblocket med. 

Likes

Comments

Denna hitta ni här.

Denna hittar ni här.

​Jag har ett tomrum i mitt liv som ja vill fylla upp med möjligtvis en av dessa "finare" pyjamasarna!! Har fallit ganska hår för dem på senaste tiden och sitter praktiskt taget och dreglar bara av att se på dem! 

Likes

Comments

Tänk dig den absolut gulaste trä färgen, alltså en skitful färg. Sen tänker du den färgen på detta stativ, för exakt så såg detta stativ ut, den var skitful. Men då åkte sprayburken fram och detta blev det grymma resultatet! Haft stativet sen jag va typ 10, jag har säkert inte använt det mer än 3 gånger... Men det är fint att ha som prydnad, speciellt nu när jag har fixat till det lite, nu ska jag bara leta efter den perfekta platsen för den!

Likes

Comments

Just för stunden sitter jag och dricker en stor kopp kaffe,  i hopp om att få tillbaka i alla fall lite energi efter denna sega skoldag. tyvärr måste jag även skriva på en försenad hemtenta, och helst allt annat jag ligger efter med, men vi får se hur det går med det. Annars ska jag klämma in nån timme till träning och det är allt. 

Likes

Comments

​Alldelesssss... för tråkig och lång lördag.  Men jag sätter på kaffekokare, ett avsnitt av sons och lägger mig i min varma säng. Inte det ultimata för en lördags kväll, men vad ska man göra liksom. Något som gör denna sega dag ännu värre är att jag endast har se så där 4 avsnitt kvar av den bästa serien jag har sett i hela mitt liv, och ångesten är stor inför att det ska ta slut. 

Likes

Comments

Igår fick jag mina nya denim, och idag jag in dem. Och jag fullständigt älskar dom!!!
Förutom detta så har jag haft segaste dagen... Det började med att jag försov mig och fortsatte med att jag åt alldeles för mycket godis och hade alldeles för långa lektioner och det slutade med att mobilen dog på vägen hem.. en helt underbart hemsk dag helt enkelt!

Ni hittar byxorna HÄR.

Likes

Comments

​Efter pw, pizza, glass och film mys med mina tjejer så satte jag mig nyss framför nya skrivbordet för att börja sketcha på något nytt. Alltså lejonet över som är in the making. Till detta dricker jag självklart kopp efter kopp av te och grinar inombords på tanken av att det är måndag och där med skola imorgon, och jag har inte ens lyft plugget på hela dagen. 

Likes

Comments

två bilder på mig själv med ansiktsmask i en smutsig spegel är det jag kan bjuda på idag. Idag har varit en sån där sova-hela-dagen dag, vilket jag förtjänade då jag har haft mycket i skolan denna vecka. Dock är jag lång ifrån klart, rättare sagt ligger jag fortfarande efter med ett par uppgifter som jag måste få tummen ur för att göra. Men det är ju en dag imorgon oxå.. 

Likes

Comments