Header

Contains affiliate links
Godkväll!

Orsaken till att jag inte skrivit här så flitigt som innan är för att den där omtalande sömnen som man tydligen ska hantera varsamt, ja den vill inte riktigt samarbeta just nu. Sömnlösa nätter flera dagar i rad vilket även resulterat i att jag stannat hemma från dagvården för mitt huvud har snurrat och antagligen trott att det var i en berg och dalbana. Men hoppas att denna natten kan ge mig ro och att jag slipper Liseberg-känslan imorgon. Liseberg är dock roligt, men inte klockan 6 på morgonen 😜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag

Sprang in på MQ på vägen hem förut då jag hade ett presentkort där. Det blev att jag fick med mig världens mysigaste pyjamas. Vill typ bo i den, synd att man ska upp imorgon och måste byta om till vanliga kläder så att man ser mänsklig ut, det vill inte Vilma.

Men denna söndagskväll blir till att söka lite jobb (...), äta mer samt kolla på serier. Skriver också tidsinställda inlägg varje kväll så det alltid finns inlägg som postas även om jag inte har tid. Se, Vilma kan också vara smart, ibland.

Likes

Comments

Ursäktar för dålig bild 😅

Nu är jag Påväg hem efter en natt hos mitt hjärta. Som ni ser på bilden så blev det Add icecream till filmen och jisses vad god den var. Har inte smakat just den innan så rekommenderar verkligen!

14:30 ska jag jobba vilket känns roligt då det var ett tag sedan nu, saknar alla barnen
😎

Men denna veckan har gått bra. Jag har mått bra och allt känns stabilt. Så ja, kan inte direkt klaga på annat än vädret just nu.

Likes

Comments

Två digistive med philadelphiaost och ett päron.

Innan jag började på dagvården så kunde jag bokstavligen äta ett helt paket digistive. Bara äta, äta och äta. Nu kan jag begränsa mig vid två. Snacka lättnad.


Nya noccon är rätt så underbar också, kan jag säga med handen på hjärtat


Likes

Comments

Det är verkligen skillnad på att äta frukost hemma och att äta på dagvården. Inte minst tiden... Då äter vi kl 8, nu åt jag vid halv 11 hehe. Men men, helger har en tendens att bli så

Likes

CommentsRosor från hjärtat, skadar ju aldrig ;)

Likes

Comments

Jag

Godmorgon!
Massa sömn inatt jämfört med igår, najs.

Så då var det fredag igen ja, tröttnar aldrig på fredagskänslan
😍

Igår hade jag, Emma och Emma körkorts-plugg hemma hos mig. En kycklingsallad mättare och 1990kr mindre på körkortskontot så är vi nu igång!

Vad jag ska göra idag får jag se lite senare. Mamma, som varit i Stockholm och Malmö, kommer hem så det kanske blir en myskväll med henne. Men som sagt, jag får se. Hoppas att ni får en skön fredag och tack för alla fina mail jag fått. Värmer verkligen i mitt hjärta!

Likes

Comments

VATTUMANNEN

Vattumannen är en komplicerad person att förstå sig på. De är ofta självgoda, stolta och har starka åsikter i det mesta. Vattumannen är inte känslig för vad andra tycker och tänker utan går gärna sin egen väg. Det viktigaste för vattumannen är den egna friheten och oberoendet. Som tur väl är har vattumannen också en väl utvecklad känsla för vad som är rätt och fel. Denna komplexa personlighet gör vattumannen till den borne revolutionären. En vattuman drar sig inte för att följa sitt eget huvud och bekämpar gärna de orättvisor som kan tänkas dyka upp. Tyvärr kan det ibland gå snett om stoltheten tillåts agera ersättare för intelligensen. En vattuman kan lätt bli en vilsen rebell som slåss mot allt och alla. Viktigt är att det finns en god sak att kämpa för annars kan energin riktas på fel håll.

Samtidigt som vattumannen har en tendens att gå emot strömmen och inte räds en kamp finns det en fredsälskande, tolerant sida också. Vattumannen accepterar alla för vad eller vilka de är. I utbyte förväntar sig vattumannen att bli accepterad tillbaka. Han uppskattar fördomsfrihet, humanism och intellektualitet. Det kan vara svårt att inleda en relation med en vattuman. De får inte känna sig för bundna eller instängda. Samtidigt kan de vara otroligt lojala och stöttande om de hittar rätt person att leva livet med. Vattumannens partner måste vara redo att acceptera en del personliga egenheter och olika yttringar som syftar till att visa oberoende. Även i en relation håller vattumannen på sin integritet och självständighet. Försök inte dominera vattumannen utan tillåt istället en del friheter även om de kan vara påfrestande.

I grund och botten är vattumannen en idealist. Starka åsikter om olika saker tillsammans med en allmänt vänlig och utåtriktad person är väldigt tilltalande för omgivningen. Till nackdelarna hör en tendens till tjurskallighet, rastlöshet och överdriven impulsivitet.


Likes

Comments

Okej, tolka inte rubriken fel. Jag är inte frisk, inte helt. Men om ni bara visste hur bra det faktiskt går. Ska försöka sammanfatta läget som är just nu lite kort:
  • Jag är mer flexibel i mitt ätande. Äter nästan allting och har knappt någon ångest.
  • Jag har variation i mitt ätande.
  • Äter mackor och ost med måtta utan att förknippa det med ångest.
  • Jag har lärt känna mig själv och min kropp mycket bättre och vet exempelvis när ett träningspass är för kompensation eller tvång.
  • Jag är mer social.
  • Äter regelbundet 6 gånger om dagen.

Motivationen till att bli frisk är så enormt hög. Jag har så mycket jag vill kunna göra här i livet utan att må dåligt över det. Självklart att jag ibland kan känna att det inte är värt att äta sånt som klassas "onyttigt" men ur de andra aspekterna än ur min ätstörning så är det så mycket mer värt än allt det andra. 💙

Likes

Comments

God morgon!

Eller ja, jag har varit vaken sen typ 3 och kunde inte somna om så jag lyssnade på en podd en stund och kollade lite på serier. Kändes lite ovärt att somna om när klockan sen blev halv 5, när jag ska upp halv 6... Men känner mig ändå ganska pigg, då jag sover bra när jag väl sover.


Throwback till när man använde vanliga kläder, och inte bara träningkläder hehe.

​Idag blir det dagvård, som vanligt. äter dock inte frukost hemma. Lite jobbigt just idag när jag varit vaken så länge #hungrigtjej😂

​Men sen blir det gymmet och antagligen blir det axlar och biceps. Och förövrigt så är mina ben just nu ur funktion efter benpasset i söndags, helt galet 😝​

Likes

Comments