View tracker
Jag

Godmorgon! Redo för tisdag?

Jag har verkligen inte prioriterat att skriva här det senaste. Blir lätt så när livet kommer emellan.

Okej, låt oss prata om fitnessfestivalen...
Jag var som ett barn på julafton inne på mässan. Även fast jag inte ska tävla i framtiden så var detta så roligt. Jag ser upp till många atleter och att få se dem i verkligheten var så kul! Massor med goodiebags (hehehe) och lite spenderade pengar.
Sammanfattning: Det som var bra var jävligt bra.

Det blev dock för mycket för Vilma med allt. Så jag bokade en ny tågbiljett så jag åkte hem på lördagen istället för söndagen. Men så kan det bli när allt inte är stabilt i livet. (Tackar Elvira, Amanda och Richard för att de förstod 💙)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
Jag

Ja, ni läste rätt. Onsdag och sista dagen i skolan för mig, Elvira å Amanda denna vecka.
Planen har varit att åka upp till Stockholm på fredag, men vi drar redan idag 😃

Denna morgon har varit jättemysig. Började med att se på American Horror Story en halvtimme ungefär, i sängen. Sedan frulle med mamma 😍

Känner verkligen att det behövs lite miljöombyte några dagar. Så detta kommer bli bra!

Likes

Comments

View tracker
Träning, ätstörningen

Jag tipsar verkligen alla som har en ätstörning, har haft en ätstörning, känner på sig att man kanske har en ätstörning, vill veta mer om ätstörningar eller om du är en närstående till en som har en ätstörning att lyssna på denna podcast.

Den heter alltså "Anorlexia" och är helt enkelt en läxa om anorexia (och ätstörningar i allmänhet). Ett syfte de har är att bryta tabun kring ätstörningar och ångest.

Eftersom att jag inte har anorexia så blev jag ganska chockad och rent ut sagt
rädd när jag märkte hur mycket av de tjejerna pratar om stämmer in på mig. De sätter verkligen ord på så mycket kring ätstörningar. Lyssna och lär. Riktigt intressant!

Likes

Comments

Jag, Tankar

God morgon på er! Eller ja... 11:15, morgon?

Iallafall, idag stannade jag hemma från skolan. Ganska smart faktiskt, för gårdagens fokus fanns inte. (Desamma gäller nattens sömn..Det var som att försöka få en hund att laga en högklassig trerättersmiddag. Trots att jag vet att jag har mycket som måste göras, två inlämningar varav en är rätt stor (största i kursen...), och ett prov som jag missat så får jag liksom inte tummen ur.

Kände bara hela dagen att det fanns risk för panikångestattack, vilket jag inte ville ha i skolan (förståeligt) men körde ett benpass på Nordic Wellness Odinsgatan som gick så förbannat bra. Fick sån grym kontakt och träningsvärken kom redan när jag gick därifrån. Så ska det vara! :)

Så idag prioriterar jag plugg, plugg, plugg. Och att andas, viktigt att andas hörrni ;) Ska strax ta en paus i pluggandet och ta en lång promenad, medan det ändå är ljust liksom :)


💙

Likes

Comments

Jag


Låter bilderna tala. Har inte så mycket ord för hur det är just nu.

Sitter iallafall i skolan just nu och försöker klara dagen. Vill bara härifrån, träna och sen komma hem och varva ner. Sovit dåligt inatt så ska försöka ta det lugnt ikväll. Ska iallafall träna ben idag, vilket jag skulle gjort igår men tog en promenad istället för att få luft, vilket behövdes.

Gud, känner verkligen inte att inläggen blir speciellt roliga just nu haha, har ett inlägg på lager som ska slängas upp här snart.

Likes

Comments

​Man kan aldrig vara för tidig med julen...

​Måndagsmorgon, ​känns som natten och veckan har officiellt börjat. Vi rullar närmre julen och ett nytt år, hur underbart? Och dessutom så är det inte långt kvar tills vi drar till Stockholm och fitnessfestivalen. Najs!

Idag har jag en kort dag i skolan, sedan samtal med min psykolog och sen drar jag till gymmet. Snipp snapp slut, så var denna dagen slut. Typ. 

Jobbhelgen gick bra, många söta ungar som man ville stoppa i en ficka och ta med hem, eller inte. Har en jobbhelg kvar, alltså nästa helg, sen har jag skrapat ihop de pengar jag kan inför Stockholm haha. 

Nu ska jag kanske sätta på mig lite kläder, så man ser mänsklig ut. 

Hörs senare!

Likes

Comments

Tankar, ätstörningen, Dagens tänkvärda mening

Hej på er! Hoppas det är bra mer er. Jag mår helt okej, trött och helt slut haha.

Skrev ingenting till den bilden jag la ut igår, kände att bilden fick tala för sig själv.
Det var en så skön kväll. Min bror kom till oss, vi gick å köpte choklad (tvingade med honom till affären för annars hade jag inte köpt choklad) och satt och spelade. Han, jag och mamma. Avkopplande. Skrattar läskigt mycket (läskigt fult) när Carl e här.

Jobbat idag, jobbar imorrn #slösarmeränjagtjänar.
Typ så helgen kommer se, å träning. Såklart..

Dagens tänkvärda mening:
"You must do the things you think you cannot do"

Likes

Comments

Dagens tänkvärda mening, Jag, Tankar

Det har varit en bra dag idag. Men ändå vill jag bara skrika. Skrika tills kroppen är tömd på känslor och tankar. Skrika tills jag kan börja om. Skrika tills jag känner mig fri.

Wow, idag snackar vi humörsvängningar. Sötsugen, arg, glad, ledsen, kär, trött, pigg. Asså hur ska man palla alla dessa dalar? Vet att årstiden samt just denna underbara vecka på månaden spelar in till svängningarna men jisses vad det tar energi.

Dagen idag började på gymmet med skolan så körde mitt pass då så slapp jag det nu ikväll. Sedan hade hi massage. Fattar ni eller? Flera timmar då vi bara masserar och får massage, välbehövligt.
Hoppas, hoppas, hoppas att Elviras styrka fick min ländrygg att bli normal igen. Vill inte ha ont :(

Nä, nu ska detta hormon-freak sova. Dessutom är det första natten utan sömntabletter, hoppas jag somnar🙄


DAGENS TÄNKVÄRDA MENING:

"Ett ord kan avsluta ett bråk.
En blick kan rädda en relation.
Ett leende kan inleda en vänskap.
En kram kan tina ett fruset hjärta.
En människa kan förändra hela ditt liv. "

Likes

Comments