Header

Hej! Hippast att ni mår bra idag och att ni har haft en bra morgon hityls, eller ja klockan är ju snart tolv men asså nu när det är sommarlov kanske vissa sover lite längre, jag gör faktist det ibland. Nej men asså jag brukar nästan aldrig sova länge på helger osv . Går upp sju nästan vaja dag när man är ledig, alltså på helger och alla lov.. Eftersom att jag har djur osv och dom måste ha mat osv. Men nu har det hänt att man sover en stund till hehe.

Nej men idag så har jag typ inget inplanerat. Det ända är att jag ,åsfe börja ta fram och packa saker till Cypern eftersom att vi åker på måndag, och ja vill vara ute i ganska god tid. Men annars så tror jag att jag ska städa min garderob för att en ser verkligen ut som ett kaos. Men jag funderar på om jag ska skaffa en fin ganska stor byrå med lådor och ha där inne så jag kan få lite mer ordning på allt, om ni undrar så har jag en garderob som man går in i, walk in closet eller vad det nu heter, inte så noga men ja.

Så det är nog vad jag ska göra idag.

Och föresten så bloggade jag inget igår och det var för att jag typ inte had etyd, gjorde mycket saker igår som tog tid så aa. Men vi hörs säkert senare idag, kramis<33

​random bild från internet

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Halloj, hoppas att ni har haft en bra dag. Nu ska jag äta middag och sen gå och ta en dusch.

Har inte så mycket mer att berätta för er just idag men vi hörs imorrn igen, kramis <33

​förlåt för kort inlägg

Likes

Comments

Ni hästägare, eller ni som håller på med hästar nästan hela tiden, vad tycker ni man ska göra med sin häst på sommaren? Rider ni även fast det är sommar eller låter ni era hästar vila? Jag kan säga hur jag gör. Jag rider mina hästar på sommaren absolut, men inte när det är för varmt. För mina hästar blir inte roliga att rida när det är jättevarmt. Och nu har man ju olika gränser för hur varmt det ska bli /kallt men nu pratar ju jag om sommaren.

Jag har inte riktigt gått på hur graderna på termometern har visat, utan jag har läst av mina hästars allmänna beteende. Och det tycker jag ha funkat superbra. Sen denna sommaren så har det varit lite svajigt med ridningen, och jag vet faktist inte riktigt varför, men mina hästar har helt enkelt fått lite semester. Men nu när höstterminen drar igång och skolan börjar osv så ska jag rida regelbundet som jag brukar göra igen.

Men hur gör ni med era hästar, jag är nyfiken. Tell me...

Likes

Comments

Hej på er, mår ni bar idag? Jag mår bra, hoppas att ni också gör det. Idag är det tisdag för er som har missat det och jag har inte gjort så mycket hittills idag. Jag har typ bara städat och gjort sånna tråkiga saker. Men nu satte jag mig vid datorn en stund. Jag har inte så mycket inplanerat denna veckan så där av inte så mycket roligt att skriva om. Men en rolig sak är att vi åker till Cypern på måndag. Det ska bli såå himla skönt asså, älskar Cypern. Kommer försöka att blogga så mycket som det går när vi är där, iallafall ta mycket bilder oMen som sagt kommer jag uppdatera så mycket jag kan.

Nu ska jag fixa lite med bloggen och skriva några planerade inlägg tror jag, hörs sen! <33

​gammal bild, ska försöka att ta massor av nya bilder snart så jag har på "lager".

Likes

Comments

Halloj! Nu har jag precis kommit hem från att ha kollat på lamm och handlat lite. Det gick ganska snabbt faktist.
Men nu ska jag sätta mig ner och kolla lite på yt och bara ta det lite lugnt, kramis på er💜

Likes

Comments

Hej, hur mår ni? Själv mår jag bra. Har saknat att blogga nu ett tags så jag är tillbaka igen. Jag sa ju inte att jag skulle ta en "paus" från bloggandet till er, men det var för att det var inte planerat att jag skulle det heller. Men jag har ju sommarlov nu och jag har helt enkelt inte bloggat, och fråga mig inte varför för jag vet knappt själv. Men jag antar att sethar varit för att jag har velat ta det lugnt och njuta av sommarlovet. Jag har gjort massor av saker men asså jag har ändå inte bloggat. Men jag tycker att bloggandet ska vara roligt och att man inte ska få någon stress på sig, jag har bloggen för att jag tycker att det är kul att blogga, och då så vill jag kunna bestämma själv hur ofta jag ska uppdatera osv. Och det ska ju även dom som har bloggen för en annan anledning också kunna göra om dom vill såklart. Så tycker jag.


Men nog om det nu, jag tänkte som såhär att jag skulle börja uppdatera mer nu och hoppas att ni som har läst min blogg vill komma tillbaka till mer uppdatering och bättre inlägg.

Idag är det ju måndag och 1 augusti, helt sjukt så snabbt sommaren har gått, höstterminen börjar ju verkligen närma sig nu. Jag tycker att det ska bli skönt att få komma in i lite rutiner igen nu när skolan snart kickar igång igen. Men jag är vördigt nervös för att jag börjar på en ny skola och det blir helt nytt. Jag är även lite sådär nedstämd för jag kommer sakna alla på min gamla skola mycket, speciellt några personer. Lärarna som jag har haft där har varit så bra och några har varit dom bästa lärarna jag har haft. Så det kommer vara lite jobbigt men jag måste ju tänka att det kommer bli bra på nästa skola också, vilket det kommer bli.


Nu ska våran familj snart åka och titta på lite lamm som vi ska köpa och efter det så ska vi nog åka och handla tror jag. Men vi hörs säkert mer sen, krämis <33

​gammal bild

Likes

Comments