bilder från i lördags.

Vilken helg. En ledig måndag var precis vad som behövdes idag. Både lördagen och söndagen bjöd på festligheter, vilket visade sig bli väldigt lyckat. Därav den dåliga uppdateringen, men har tagit en del bilder så ska försöka ta ikapp det. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är precis hemkommen från London, har inte uppdaterat så mycket för det har varit fullt ös varenda sekund. Kompenserar med några bilder istället, slänger upp några fler ikväll eller imorgon. Har hur som helst haft världens bästa helg med världens finaste vänner.

Likes

Comments

Dessa landade i brevlådan i veckan. Har använt Maria Nilas shampoo, balsam & inpackning ett bra tag nu och jag är fast. Tips till er som letar efter produkter som gynnar håret! Dock har jag tidigare använt produkter från serien "repair" så det återstår att se om dom här sätter ribban lika högt. Jag beställde mina från Lyko.

-

Så skönt med fredag, en effektiv sådan dessutom. Har checkat av både det ena och det andra idag: redovisning av vårat gymnasiearbete (så.skönt.), packat väskan till London och några ärenden på stan.. bland annat bokat tid till mitt hår. Det om något ser jag fram emot. Ikväll står tacokväll med Stina & Wilma på schemat och inatt bär det iväg mot London. Trevlig helg!


Likes

Comments

Igår fixade jag äntligen mina fransar igen. Har egentligen aldrig gjort fransar men testade för någon månad sen och nu kommer jag förmodligen inte sluta haha. Den här gången fick det blir lite längre, är jättenöjd. Så skönt att slippa ta mascara framför allt.

Likes

Comments

finaste födelsedagstjejen.

Är precis hemkommen från en fika med tjejerna, mysigt som vanligt. Resten av dagen (kvällen?) står just nu utan planer. Det kanske är nu man borde ta tag i den där omtalade plugghögen... Känns dock inte jättelockande. Vi får se vad som händer helt enkelt. Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Rubriken får säga sitt. En vecka fyllt av plugg är tanken iallafall.. Sen får vi se vad det blir av den tanken, men det är en annan femma. Har iallafall sjukt mycket som behöver tas tag i innan helgen för då bär det av till London. Nice? Ja.

Likes

Comments

bilder från summerburst 2016.

-

Att det inte är långt kvar tills vi ska uppleva den här helgen igen... Låt tiden bara gå snabbt tills Juni är här med summerburst, student och allt vad det innebär. Längtar så

Likes

Comments