jag & fina Stina när vi fixade oss förut.

Ikväll slår vi klackarna i taket för finaste tjejerna som fyllt 18. En perfekt start på helgen. Ha en bra kväll hörni!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Är medveten om hur dålig min uppdatering har varit. Jag drunknar i plugg just nu så har både varit ont om tid och något att blogga om. Men vet ni... idag var jag och fixade min nya kamera (wiiii.) Den är mycket mindre vilket gör att den är smidig och ta med sig här och var. Så nu slipper ni alla tråkiga mobilbilder, så mycket som möjligt iallafall. Kul va??

Likes

Comments

Dagens outfit, med en svart polo.
-

Idag har varit en seg dag, men det brukar väl måndagar vara. Sov fruktansvärt dålig inatt så dagen i skolan blev extra jobbig. Tanken var att ta tag i lite plugg efter skolan men så fort jag kom innanför dörren hemma så däckade jag på soffan. Nu är Madde här och det ser ut att bli en kväll framför idol. Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

Likes

Comments

Min lördag har spenderats i Skövde. Var inte meningen att jag skulle shoppa något men en grå basic tröja slank med hem ändå, perfekt till hösten. Ikväll ska vi ses alla tjejer för att laga mat och umgås. En bra lördag helt enkelt, trevlig helg på er!

Likes

Comments

Har letat efter en vit kavaj länge men dom flesta har blivit alldeles för långa eftersom jag själv är ganska kort. Därför passade den här bra eftersom den är lite "kortare" i modellen och figursydd. Kommer användas flitigt till både vardags och fest.

-

​Har precis kommit hem från en fika med Ida. Ska fixa mig lite för att sedan äta med tjejerna. Ikväll står innebandy och myskväll med Stina på schemat. Fullspäckad fredag, men jag gillar det.

Likes

Comments

Införskaffade mig denna polo idag. Verkar som att alla affärer har fått dille på volanger, me like.

Likes

Comments

Dags för en nystart. Välkomna!

Likes

Comments