Header

På höstlovet åker jag till Barcelona tjiho! Är lite osäker på Spaniens klimat såhär års, men hoppas på en solstråle eller två!! Det är väl inte så mycket begärt? 

Likes

Comments

Likes

Comments

I torsdags besökte jag, Stina och Elin Kina Li (vilken fantastisk affär!!!) och sen åt vi på Falloumi. Det var himmelskt vill jag lova :´)

Jag har köpt min favorit målning av Himla af Klint som affisch, nöjd yas

Passade på att se Marie-Louise Ekmans utställning som tar slut i helgen.

Idag skiner solen. Jag började jobba vid 8:30 idag yeehaw, och nu måste jag verkligen plugga filosofi. Synd på dag som denna!!! :`(

Likes

Comments

Ytterligare en vecka har passerat sen jag kikade in här, mycket på grund av att skolan sakta men säkert drar igång igen (okej inte så sakta om jag ska vara riktigt ärlig) men även för att jag inte har känt för det. Känner mig redan ganska så stressad och då resulterar denna blogg i att bli ytterligare ett stressmoment som till skillnad från examinationer och uppsatser är möjligt att skala bort och glömma bort ett tag.

Har känt mig oerhört nostalgisk och en gnutta vemodig på senaste tiden, saknar sommarlovet så in i bövelen mycket, saknar till och med mitt sommarjobb (som var väldigt stressigt), men främst mina kollegor/vänner där. Jag träffade så himla många fina människor i somras, människor vars liv skiljer sig från mitt på så många sätt. Det var verkligen kul att lära känna folk som inte rör sig i samma kretsar som jag, som inte bor i Stockholm och som jag med stor sannolikhet aldrig skulle lära känna om det inte vore för att vi jobbade med varandra 11 timmar om dagen, nästintill varje dag i en månad.

För övrigt då, vad har jag haft för mig? I fredags var jag och Tindra och provade kläder till en grej vi ska göra, på kvällen drack vi bubbel och åt god mat hos Frida som firade sina arton år fyllda med en rejäl tjejmiddag. Därifrån tog vi oss till Brillo, Stockholms ungdomsgård för folk 18+. Träffade en del gamla bekanta - vilket var kul - men kände mig mestadels trött och småsjuk så jag åkte hem i god tid, bra grej. I lördags traskade jag och Frida runt på Söder, gick in i affärer när vi kände för det men promenerade mest omkring, och köpte vi med oss thaimat och parkerade oss i Nytorgsparken. På kvällen åt jag middag med henne och Zoe, mycket mysigt! Jag lagade lunch till farmor och farfar som kom på besök i söndags och sen spelade vi i styrelsen in insparksfilmen, jag frös som bara den men det var roligt!

Det ligger en jävla förkylning och puttrar under ytan men jag vägrar förlora den här kampen, jag tänker banne mig inte bli sjuk! Har förnekat att den existerar ett tag nu, för det man inte låtsas om finns inte! Går för kallt klädd på dagarna och proppar i mig hälsokurer på kvällarna. It's called balance, dear friends!

HÄR har ni ett gäng bilder jag tog i helgen, dvs innan min mobil bestämde sig för att inte längre samarbeta - nu funkar touchen knappt och den lever sitt egna liv, den ringde alltså upp en tjej i min klass 8 gånger i lördags och jag kunde inte stoppa den!! Min mobil beter sig som en upprorisk tonåring som vägrar lyda sina föräldrar: :/ What to do.

Likes

Comments

Hei! Tänkte att vi skulle gå igenom min vecka lite!! Kan vara kul att scrolla igenom något annat än klädcollage och semesterbilder för en gångs skull, eller hur va? Inte för att ni har så mycket säga till om! Skoja, sämsta attityden mot mina fans, skärpning! Let's do this yaas

Förra lördagen hade Kajsa 18-års drink och det var minsann så himla trevligt! Hon hade fixat så otroligt fint och allt var så gott! Mikael Bindefeldt varning på den drinken, just saying. Framåt kvällskvisten drog vi ut och röjde, först på Brillo och senare på F12. På söndagen åt jag middag med Alice, Ebba och Frida.

I torsdags var vi ett gäng som hängde hos Minna på kvällen, det var jeeettemysigt. I fredags sken solen och jag var på fest hos Mathias.

Hängt på snickarbacken har jag också gjort. Här är en halvcharmig bild på mig och Filippa, varsågoda!

I lördags sov jag bort halva dagen och träffade sedan Tindra, Alice och Filippa i stan. Vi gick på en fotoutställning och vandrade runt i ett folktomt Stockholm. Skulle gått ut på kvällen men jag var verkligen helt sjukt trött så stannade hemma med thaimat och film, VÄRT.

Igår brunchade jag på Elfvik med Frida, Alice och Ebba. Så himla trevligt att ha kompisar som jobbar på nice ställen just för att de kan fixa en gratis brunch :') Kom till mitt jobb så kan ni få en halvtorr bar eller en energidryck om ni vill XD. 

Likes

Comments

Jag gillar verkligen rutiga grejer, så himla fint nu till hösten :')

Förresten, hur jäkla tråkig är inte den här bloggen :/ Har ingen inspiration, sry! Hoppas att ni mår bra iallafall, massa kramar <3 <3

Likes

Comments

Likes

Comments