Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har plöjt massa böcker, jobbat, planerat en resa och tagit det för lugnt (är fan rastlös nå) sen sist. Äntligen skiner solen, blir så satans stressad när det regnar mer än en dag i sträck på sommaren. Imorgon kommer Alice och Filippa ner till mig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej gullisar! Har suttit på ett tåg halva dagen och har så jävla tråkigt. Hade inte plats att packa ner böcker och det fanns inget wifi vilket jag hade räknat med, planerade att kolla prison break hela resan men nein. Har lekt med datorn på de sätt som går utan internet; raderat bilder, redigerat och strukturerat. Nu har varje fil och bild sin plats. Min dator är nästan läskigt strukturerad nu, har helt plötsligt ett dussin diffusa mappjävlar.

Jag har slagit alla möjliga rekord i google chrome spelet som är oroväckande pulshöjande. Vem visste att en dinosarie som hoppar över kaktusar och duckar för fåglar kunde vara så intressant?

Stämningen i kupén är så stel som den bara kan bli med ett gäng svenska främlingar. Hörlurarna är på och om man ens nuddar grannen bredvid viskas ett tyst ”förlåt” och stämningen blir - om möjligt - ännu stelare. Ögonkontakt är strängt förbjudet.

Jag trycker i mig gifflar och får så många idéer. Hjärnan blir produktiv som fan när inga andra sysselsättningar finns till hands. Det har gått så långt att jag sitter och fnular på möjliga ämnen till gymnasiearbetet. Blir nästan lite rädd för mig själv.

Utanför fönstret swishar Sveriges skogar och små städer förbi och jag längtar efter att komma fram, doppa fötterna i vattnet och sitta i trädgården bland rosorna och sola. Vill lyssna på sommar i P1 och äta solvarma jordgubbar.

Likes

Comments

Igår fyllde min bästa kompis 18 OCH det var midsommar, så det var en riktigt festlig dag!!!! Filippa bjöd in till fest på sitt landställe och jag hade så himla kuel <3 som alltid när jag umgås med mina bästa vänner!!!

Rebecca och Frida på båten påväg dit

Midsommarkransar in the making

Filippa och Adam som är så jävla fina

Rebecca!!!

Sen rullade folket in och det var snaps, midsommarmat och grejer. OCH sol (hur ofta är det sol på midsommar? I princip aldrig). Och regn också såklart.

Rullade hem från Timrarö en aning förstörd imorse. Sov inte många timmar inatt, på ett tunt liggunderlag dessutom, men jag klagar inte!!! Så mysigt dygn med fina vänner.

Likes

Comments

Likes

Comments