Header

Under en av mina få lediga dagar i juli. Jäklar vad jag slet. Att vara ledig en gång i veckan, sova ut och sitta i solen var GULD. Att inte behöva tänka på beställningar och mat varenda vaken sekund, inte behöva springa konstant hela dagen och stå still och hämta andan i en minut runt middagstid för att trycka i sig en pizzabit och sen stressa vidare. Bränna sig på tallrikar och vara servieminded 12 timmar om dagen för att till slut ramla i säng vid 12 med ett ansikte som krampar efter att ha lett konstant hela dagen. Missförstå mig inte, det var så kul men så slitigt. Folk som jobbar som servitriser/servitörer på heltid, eller med service generellt, borde verkligen få mer cred!

Saga i somras när vi åt middag på Fridas jobb. Matkoma!!

Gulligt popcornstånd i Chania. Med tuta och allt! Gubben letar potentiella kunder.

När din kompis suger, alltså verkligen SUGER på att ta bilder men hon äger ett par överdimensionerade Gucci glajjor så du förlåter henne trots allt.

I min kompis pappas ateljé. Där sitter han och röker cigg och bygger modellplan.

Kajsa fyllde 18. Hon hade en redig drink. Det var i slutet av augusti och luften som först var varm blev lite kylig där på kvällskvisten. Det var en fin kväll!!! SYND bara att den här bilden är så fruktansvärt märklig. Jag ser ut som en jätte, bara för att Filippa böjer på benen. Thanks for leaving me hanging (standing) Filippa!! Fräsch var jag iallafall, det är ju alltid en tröst.

Björns trädgård en lördag i september. Jag kan inte skatea - till mitt förtret, vill verkligen lära mig dock. Frågan är bara hur jag ska gå till väga.

Café Skroten en brittsommardag i september.

Två rediga mackjävlar

En banan MED ETT KÖRSBÄR i sig. Sjuk syn. Liknar en krokodil.

Helt plötsligt var alla träd klädda i gult. Varför känns det alltid som att det sker över en natt? Pang boom liksom. Såhär i efterhand känns det så iallafall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kappa: Hm / Polotröja: United Colors Of Benetton / Väska: & Other Stories / Byxor: Maison Margiela / Skor: Eytys

Det här med outfitbilder tillhör inte det jag gör dagligen, but I do try my very best. Ska bara skaffa en ny mobil, sen är jag öppen för diskussion om mer sånt här. Fast jag vet inte? Är det ens någon som bryr sig? Det känns som att det till största del är mina kompisar som läser detta konstiga ihopkok till blogg, och de flesta av dem ser ju vad jag har på mig varje dag, men vad vet jag??? Kul om vi inte känner varann!! Jag undrar verkligen vilka ni är som läser den här bloggliknande saken, vill veta mer än bara hur många ni är, kan ni fixa det nouw?? Typ vilken stad ni bor i, hur gamla ni är, vilken skola ni går på, lite om er uppväxt.... Skoja det hade varit lite obehagligt, men ni fattar? Hoppas det. Kram.

Likes

Comments

CÉLINE Spring 2018

Så-fkn-fint

Likes

Comments

Hei! Igår var jag först hemma hos Matilde och sen på fest hos Elsa, och idag är jag inte såhär gullig :"( Måste dessutom skriva satan på en filosofiuppgift tills imorgon! Life! pok

Likes

Comments

1: Mizon Sheet Mask: Är verkligen ingen veteran när det kommer till sheet masks (eller hudvård i stort) men har köpt den här några gånger och den är trevlig att ha på ansiktet någon gång sådär. Och billig var den dessutom (i jämförelse många andra sheet masks!! Vissa kostar verkligen skjortan asso!!!). 50 svenska kronor på Åhléns. Hyn kändes väldigt återfuktad efteråt, GLOW fanns minsann, det vill jag lova. Gled upp för trappan med den på och min lillasysters kompis hoppade till när hon såg mig. Det var med andra ord ingen fröjd för ögat, men det är ju en annan historia.

2: Weleda Skin Food: Den här krämen asså!! Vilken grej. Den är otroligt fet och härlig, bra sak i vintertider. Brukar ta lite (den är väldigt dryg) innan jag går och lägger mig, sen vaknar jag upp med bäbismjuka kinder, tips om man gillar det. :-)

Likes

Comments

Önskar verkligen att jag inte var så jävla darrig på handen när det kommer till smink!! Skulle vilja kunna göra sånt här fint, men kan inte ens fixa en halvdan eyeliner. Ska banne mig ta tag i det här nu. Nyårslöfte? Jag ska bli sminkkungen!

@nadineartistry på instagram förresten!

Likes

Comments

~ I samarbete med IKEA ~

Man vet att man är en stor och viktig Influencer när..... IKEA döper en stol efter en😭 Så glad och tacksam över att allt hårt arbete med mitt varumärke har lönat sig. Just nu befinner jag mig i paradiset rent karriärsmässigt! Wow! Lilla jag???? I varje hem ute i det svenska samhället! Hur sjukt! #blessed #nouwinfluencer

Likes

Comments

This goes out to: mina fantastiska vänner!!!! Är så himla glad och tacksam över att ni finns i mitt liv på ett eller annat sätt, ni är GULD värda, diamanter hela bunten. Tack för mig, pis out

Likes

Comments