Header

@AmadlaStenberg och @TuckerTripp

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fy fan i helvete vad underbar den här tiden på året är naturmässigt. Allt är grönt och börjar blomma, det luktar så himla gott av hägg och grejer och luften är varm (till och med när man går hem kl 2 på natten!!!). Så fint bara. Har dessutom långhelg vilket äger, får en provsmak av sommarlovet och bara lever life. Besöker fina platser, solar på landet, hänger med vänner och äter god mat.

Likes

Comments

Dagens jacka (onödigt, det är så varmt) och väska / dagens tröjor (också ganska varmt)

Likes

Comments

Ätit glass och suttit vid Mariatorget

Klämt lite på skor och tidningar

Sovit två timmar innan middagen och gått en kvällspromenad

Likes

Comments

Hej gänget!! Har haft en så himla underbar helg!!

I fredags var alla jarlaplanare lediga så vi bestämde oss för att ha picknick på Djurgården. Åt glass, åkte djurgårdsfärja och hängde på Ljunggrens takterass gjorde vi också. Edvin, Minna, Tindra, Elsa och Alice droppade av och jag, Frida, Filippa och Alice åt middag på Ciao Ciao. Det var verkligen en ljummen kväll, så himla fantastiskt mysigt. Vi kollade på solnedgången vid Monteliusvägen och hängde sen en kortis på Daniels tak med honom och Mac.

Igår åt jag lunch hos farmor och farfar och blev ompysslad som bara den. På kvällen grillade vi hemma hos Frida med killgänget vi hängde en del med i Tignes. Det va jättemysigt och gott. Drog på mig en Odd Molly blus och en Hollister kofta, smetade på mig idomin och begav mig mot en fjortisfylla, Matildes 18-årsfest. Kände mig obekvämare än någonsin haha, dels för att det inte var en uppenbar utklädnad, folk på tunnelbanan trodde säkert att vi bara var ett gäng fjortisar som var påväg till vår första hemmafest - men jag lovar att så var inte fallet!!!!!!! Chilla.

Idag har jag solat, spelat tennis, ätit god mat och fixat hemma spa, precis som en söndag borde vara men som de aldrig är pga uppskjutet plugg hihihiho.

Likes

Comments

Har hängt vid Engelbrektskyrkan.

Tagit selfies vilket händer ca aldrig

grillat med gänget

Och pluggat som bara den. Här är jag efter en dag med 12 timmars uppsatsskrivande och 5 timmar sömn, jiihaa. MEN, nu är jag klar med tvåan!!!!!! HAde matte NP idag och lämnade in min uppsats igår!!!!! Nu ska ringarna under ögonen bort och jag ska få lite färg i ansiktet. Det känns som att jag har åldrats med minst 20 år under dessa veckor, känner mig så förbannat sliten. I morgon ska jag ha picknick med vänner i solen, och i helgen väntar massa kul.

Likes

Comments

​21 grader dag!!!!!!!

Likes

Comments