hallådär!
Skräll att jag bloggar?? JA! But what to do, skolan rullar på som vanligt, vill träna handboll, det är det som fattas, annars är nog min vardag perfekt. Tycker veckorna går alldeles för fort? Bara flyger förbi, lite läskigt tycker jag. Skulle egentligen vara i Eslöv just nu för att titta på handboll då min syster spelar men imorgon är det insparksfest och ville verkligen inte missa det då det bara händer en gång i livet liksom. Så det ska bli kul


TBT, smr<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsÅhh vad fräscht det känns nu! Är jätte nöjd just nu, vi får se hur länge till jag är det haha..

Likes

Comments

Hallådär!! Är nu hemma efter en bra dag i skolan. Vi fick lyssna på en debatt nu inför valet, flera partier var på skolan och debatterade. Det var väldigt intressant och jag har nu fått en lite bättre uppfattning och koll på vad de olika partierna riktar in sig på. Tror jag har bestämt mig för vad jag ska rösta på i skolvalet också!
Ska iväg och klippa mig snart, hat älskar att klippa mig haha. det är iallafall otroligt välbehövligt och ska bli riktigt skönt! See yaa


Likes

Comments

Jag har aldrig varit i London, det är verkligen en stad jag vill besöka! Jag och tjejerna pratar om att åka dit på påsklovet. Hoppas verkligen det blir av! Skulle vara så.himla.kul!

Likes

Comments

hej!
Ingen uppdatering idag som ni märkt. Jag kom hem ifrån skolan runt 16:20, åt bara en snabbis innan jag gav mig av till Stadium arena med några tjejer i klassen för att se när två tjejer i klassen spelade basketmatch! Efter det hängde vi bara på elevhemmet där typ halva(?) klassen bor. Verkar vara så mysigt verkligen! Trivs så himla bra med klassen också! 
Nu är jag verkligen så trött. Imorgon ska jag sova ut!

Likes

Comments//jeans-Abercrombie&Fitch//pike-Ralph Lauren//skor-Superga//

Likes

Comments

Bra vänner, bra snack, bra dag

Likes

Comments//Bootcut jeans-Hollister//t-shirt-Zara//bomberjacka(tröja)-JOY//skor-Superga//

Likes

Comments