Nu tänkte jag skriva om ett ämne som jag ofta själv tänker på. Det är hur vi alltid försöker eller vill vara någon som vi inte är. Att dom flesta är så missnöjda med sig själva.

Varje dag hör jag av kompisar och främlingar på sociala medier hur dom, även fast dom är ganska smala, tycker att dom själva är tjocka. Folk säger också varje dag hur fula dom är eller något liknande, men varför? Varför är det så många som är så missnöjda med sig själva? Jag fattar att man kan se någon annan och tänka tex "Jag önskar jag var så öppen/vacker/rolig som hen" men jag fattar inte hur man inte kan vilja vara en själv.

Jag har haft stunder då jag varit väldigt osäker av mig. Men under den perioden insåg jag att jag verkligen inte behöver vara perfekt eller vara som andra vill att jag ska vara. Varför skulle JAG ändra på MIG för någon ANNANS skull? Varför spelar det ens någon roll för den hur jag beter mig/ser ut. Det är HELT upp till en själv. Det viktigaste är att man är nöjd med sig själv, inte någon annan. Man ska kunna gå till spegeln och kunna säga till sig själv att man gillar sig.

Förut tyckte jag att jag hade för mycket fett på min kropp. Jag tyckte att jag hade för tjock mage och för tjocka lår. Idag inser jag att jag verkligen inte är tjock. De flesta personerna har fett på kroppen, och ärligt tycker jag att det är mysigt att hålla på med fett. Fine, jag skulle absolut inte klaga om jag fick något slags sixpack men det betyder inte att jag onöjd med mig själv.


Man måste ge sig själv tid ibland och bara tänka efter, då inser man massvis med saker om sig själv. Man måste lära känna sig själv så att man faktiskt kan säga att man tex är ganska rolig. När någon annan då säger emot kan man bara säga "fuck you" eller något liknande(fint ordval där). Det finns ingen gyllene regel om hur man ska leva sitt liv. Det är helt upp till en själv, så gå ut och gör det som gör dig lycklig. För det är det viktigaste. Leenden sprider sig så lätt. Går du ut på stan och ler kommer genast andra le. De flesta personerna blir glada av att se andra glada, don't forget that.

Nobody is perfect.

Likes

Comments

Så det här med bloggandet är ju något som man alltid tycker är roligt i början, men aldrig fortsätter med. Jag ska testa ett tag iallafall. Det är liksom skönt att skriva här ibland. Jag är bara så lat och har så dåligt minne så jag bara glömmer att blogga.

På den här bloggen tänkte jag då skriva om tankar som poppar upp i mitt huvud för det mesta. Sen kanske jag också skriver om min dag (om den är värd att skriva om).

Hittills vill jag hålla den on the low key (om det heter så) men jag får se med det också.

Det blir som det blir helt enkelt


Likes

Comments