Idag har jag varit på Göteborg horse show och jag tänkte skriva vad jag köpt, aa. Jag tänkte köpa ett PS träns men jag hade inte råd så det blev inte det idag. Men jag köpte stövlar vilket var väldigt behövligt, jag köpte Pioneer. Dom var lite höga men han sa att dom sjunker 1 cm och jag kan ha ilägg så länge men dom var as snygga och jätte bekväma igemfört med mina nuvarande hööks junior stövlar som är fula (förlåt till er som har dom) och dom är helt pösiga och söndriga. Men kommer fortfarande använda dom när jag rider ut och så. Och dom nya stövlarna till träning och tävling. Så är super nöjd med dom, nu ikväll så har jag putsat och gått runt i dom och är helt upset med dom haha.

Sen har jag köpt K9 nano spray, aa. Jag köpte också PS godis. Sen blev det ett spontan köp på equestrian stockholm med ett schabrak och en luva i marin blå, as snyggt!!

Sen var jag pank, hehe.......

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, asså jag behöver mer timmar på dygnet. Jag hinner typ aldrig ens tänka på vad jag ska skriva på bloggen. Men nu har jag ett efterläntat lov som är så skönt, men.... jag har ont i min rygg för att jag trillade av Zirocko i fredags för han blev rädd för nåt.. Han bara sprang iväg och jag bara föll baklänges, så nu kan jag knappt röra mig:( Men hoppas det blir bättre för nu någon gång i veckan ska jag på inomhus terräng så hoppas att det blir bättre. Men jag red igår och det gick bra men det känns som om det blivit sämre nu:( Idag vet jag inte om jag ska rida, får se hur jag känner mig senare. På lördag är det GHS, wooohoooo, jag längtar as mycket. Min inköpslista är AB stövlar och ett PS träns om ekonomin räcker, XD

Likes

Comments

Hej!

Jag har inte uppdaterad bloggen nu det senaste för jag har faktiskt inte hunnit, det finns ju bara 24 timmar på ett dygn;) Det har inte hänt så mycket mer än att jag tävlade igår med Picasso så jag tänkte berätta hur det gick. Först så åkte vi dit 04:30 på morgonen och det tog exakt 3 timmar att köra dit. Vi kom fram och vi gick runt och kollade hur tävlings platsen såg ut, måste bara säga att det var en sjuukt fin och lyxig tävlingsplats. Man önskar ju att man själv hade ridhus och allt... men i alla fall så kom jag inte ihåg vilken tid vi tog ut honom men runt halv 10 kanske. Så första klassen gick i LB bed A:0 A:0. På framridning så var han jätte spänd och tittade på allt, sen på framhoppningen så var han as pigg och bara flög runt i ridhuset och jag kunde knappt få stopp på honom. Väl inne på banan lugnade han ner sig några smulor och det blev en helt ok runda med ett pet på näst sista hindret för han blev för lång. Sen var det sverigeponny kval. Då red jag fram längre så han skulle lyssna på mig på framhoppningen och då gick det jätte bra, men när jag kommer in på banan taggar han igång när start signalen gick för ryttaren innan så han gör världens lufftsprång så jag trillar av, då springer Picasso runt i héla ridhuset som en idiot, han trodde nog att det var ärvarvXD Men jag skadade mig inte så jag hoppade upp och red rundan när det blev min tur, hela rundan blev en enda dragkamp och han lyssnade verkligen inte på mig, därav rev han 1:an. Så inte så lyckad tävling igår, men han tyckte nog att det var kul att komma ut på tävlings banorna efter 2 månader<3 Bara att fortsätta träna:)

Likes

Comments

Hej. Jag har en fråga till alla som är ägare av ett PS träns! Hur är det i kvalitén/lädret? Värt pengarna? Vilket är snyggast? Gör det nån skillnad? Hur är det i storleken?

Själv har jag ägt ett PS Hackamore men jag sålde det då jag inte hade någon användning för det, vet inte varför jag ens köpte det men jag var inne i en period där jag bara red på hack, men inte nu längre... Då tänkte jag inte på om det skulle göra någons skillnad eller nåt, men jag märkte av att Zirocko blev mer "självbärande" i formen, alltså att han höll upp formen lättare än med ett vanligt hack för då hängde han sig bara i det, det är den enda skillnaden jag märkt ridmässigt. Sen kvalitén tyckte jag var toppen, höll sig fint hela tiden och ingen spricka eller nåt, super nöjd med kvalitén

Förlåt för en inte så bra bild, jag hittade ingen bättre:(

Sen äger jag en PS läder grimma, som jag är jätte nöjd med!! Den är sjukt snygg och jag har knappt smort den men ändå så jäkla fin i kvalitén!!

Varför jag undrar om andras åsikter är för att jag funderar på att köpa ett PS träns igen men ett vanligt bett träns, och jag kommer isåfall köpa modellen jump off. Jag har hört att många tycker att kvalitén suger, men jag har också kollat runt själv och hittat mest positiva åsikter om tränsen! Jag var inne på en blogg där hon beskrev att sitt träns spruckit efter 4 användningar (!!!) vilket är jätte dåligt, men hon hörde av sig till ps och dom sa att det var ett måndags ex och hon skulle skicka tillbacks tränset så dom skulle fixa det. Så det känns tryggt om jag köper ett träns att jag kan skicka tillbaks det om det skulle vara ett måndags ex! Jag har också hört att det är det gamla lädret som är dåligt på ps tränsen, och att dom har förnyat lädret så det ska vara bättre i kvalitén och jag tror på det.

Jag ska på Göteborg horse show på lördagen, då kommer jag kolla på tränsen och bestämma mig om jag ska köpa det, jag vill jätte gärna ha ett ps träns då jag vill ha ett finare till tävling och träning för mitt nuvarande Micklem träns är sjukt slitet och FULT!! T.ex min BSF (best sisters forever) min bästavän alltså, har ett ps träns i modellen high jump, och hennes träns ser NYTT ut, och hon har haft sitt high jump längre än vad jag haft mitt Micklem, då tycker jag att det är Micklems kvalité som suger om man gemför, men jag vet inte om jag tagit fel hand om mitt träns men jag har smort det ganska ofta och håller det torrt men men.... Så jag hoppas att jag köper det haha, men jag vill ha lite åsikter!!<3

  • 193 Readers

Likes

Comments

Hej,
Guuuud vad det här med bloggandet har svängt fram och tillbaka.... Jag började igen i somras och tänkte "nu kommer jag satsa " men gjorde jag det?? Nej...! Men idag kände jag att jag vill ge det en chans igen. Vet inte hur länge det håller men iaf tills jag inte tycker det är kul längre! Jag har många idéer på roliga inlägg som kommer komma i framtiden vilket gav mig motivation!

Jag testade Youtube ett tag men jag ska vara ärlig så vågade jag inte... jag är så jävla feeg. Som Maja säger "du måste bjuda på dig själv" men det gick inte haha. Vet inte riktigt vad jag är rädd för men jag är sån som person, tyvärr....

Vad händer i livet nu då?
Knappt någonting, men vi har sålt Caramell, som har varit sjukt jobbigt, men han har det bra och han är inte långt hemifrån. Känns ändå så bra och jag ska snart upp och hälsa på, Mellen<3 Jag har kvar både Picasso och Zirocko och det går bara framåt efter varje ridpass!! På Zirocko har jag strulat mellan 1000 tals olika bett men nu har jag äntligen hittat ett som är sååå bra på honom!! Picasso är bara helt underbar. På söndag ska jag kvala till Sverige ponnyn i Kalmar med Picasso och jag har inte så stora förhoppningar, men ska bli sjukt kul ändå!!

Idag har hästarna fått massage och jag hoppas att det var bra med dom, har nämligen inte varit i stallet idag pågrund utav att jag behövde göra läxor istället, men det passade bra eftersom dom ändå måste vila.<33

  • 137 Readers

Likes

Comments