Från och med nu hittar ni mig HÄR

Likes

Comments

I fredags var det dags för hejdå kalas för Hannah och Love som just nu sitter på planet mot Paris. Snacka om att jag är avis. Kameran glömdes tyvärr hemma därav lite halv kassa mobilbilder. Saknar mina bästisar redan. Bäst i hela världen är dem verkligen!

Likes

Comments

​Idag vinkade jag av en av mina närmsta kompisar Hannah som flyttar till Paris på måndag. Känns sorgligt att tre av mina närmsta vänner försvinner under hösten men samtidigt glad och stolt att de vågar följa sina drömmar <3. Nu är det dags för mig att fundera på vad jag vill göra i framtiden... 

Likes

Comments

​Sneak peak på min nya rosa skönhet från Miu Miu. 

Likes

Comments

Igår var en riktigt bra kväll. Jag mötte upp mina bästa kompisar Love och Anna på Strandvägen 1 vid 21-tiden. Vi började med en drink i baren och sen fortsatte vi med middag i restaurangen. Jag åt en magisk tatar och så delade vi på en flaska av ett av mina favoritviner. Senare under kvällen så mötte vi upp Ellis på Brillo och tanken var att gå ut men tyvärr fick jag världens huvudvärk och fick istället åka hem :( Love flyttar till Paris någon gång under oktober så måste passa på att hänga med honom så mycket som möjligt innan vi skiljs åt under obestämd tid. Men en väldigt lyckad middag med världens bästa sällskap så jag var ändå väldigt nöjd med kvällen.

Likes

Comments

Förra veckan bokade jag och en av mina närmaste vänner Alexandra en resa till Thailand i 2 veckor. Vi hittade ett jätte fint hotel som heter Sunprime kamala beach i Phuket. Ska bli väldigt skönt att komma iväg till solen och bara ta det lugnt, behöver verkligen de. Visst blir allting i vardagen lättare när man har något att se framemot!? Ett extra jobbpass eller träningspass blir istället för motigt, motiverande. Så taggad på livet just nu!

Likes

Comments

​I lördags så åt jag och Anna brunch på Sirap. Jag älskar verkligen de stället. Bäst på menyn är deras pannkakor  de är verkligen magiska! Ett tips är att komma i tid till öppningen kl 11 i och med att det är krig om sittplatserna. Vi kom vid 12 men det var helt klart värt väntan.

Sirap, Surbrunnsgatan 31A

Likes

Comments

Lite påfyllning i höstgarderoben. Fler bilder kommer.. Höstkläder är det bästa jag finns!

Likes

Comments

Hej vänner!

Inspirationen har varit lika med noll och likaså mitt humör. Men nu är jag redo för en nystart här perfekt inför hösten. Men med lite mer klarhet i huvudet och en resa bokad i höst börjar äntligen inspirationen komma tillbaka.

Så lets go!

Likes

Comments