Header


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter skolan så stannade jag i stan med Lollo så gick vi o kolla lite i affärer o träffade några kompisar. Runt 4 träffade jag Alex så åkte jag o han hem till han o sen har jag varit där hela kvällen. Nu väntar jag på bussen hem och så fort jag kommer hem ska jag duscha och sen packa. För imorgon vid 1 ska jag åka till Halmstad på träningsläger med laget. Så jag kommer hem på söndag!

Likes

Comments

Gick tidigare från skolan för jag skulle på ett möte med mamma och pappa. Och efter det gick jag och mamma på stan en stund och här nedanför ser ni det jag fick med mig hem.

Likes

Comments

Har under några dagar hållt på att måla om mitt rum. Tidigare va det beiga tapeter och nu har jag målat mitt rum helt vitt, och jag är så nöjd. Nu känns mitt rum ljust och fräscht, precis som jag vill ha det. Ska snart åka till ullared med mamma och då ska det handlas lite saker till rummet, bland annat en spegel.Likes

Comments

Sitter nu på jobbet och har lite lunchrast. Idag är sista jobbdagen nu på lovet och idag slutar jag klockan 16. När jag kommer hem ska jag äta med familjen och sen ska jag slipa och måla klart mitt rum. Funderar på att ta en promenad senare ikväll också.


Likes

Comments

Sitter och äter en banan och färskpressas juice, och om några minuter så kommer stina och hämtar mig så åker vi till träningen. Idag har jag, mamma och pappa varit på Hem&Hoppy i hjo, jag har även klippt både mamma och pappa. Och jag har påbörjat mitt revoveringsprojekt då jag ska måla om mitt rum.

Likes

Comments

Sitter på bussen på väg till stan nu. Ska jobba mellan 14-18. Jag jobbade även igår och ska jobba på torsdag och fredag också. Ska bli så skönt när lönen rullar in sen! Annars då? I fredags gick jag på lov o pga vissa saker ska jag bara va hemma resten av lovet, förutom jobbet då.


Likes

Comments

Här om dagen så invigde jag mina saxar på lovisa. Hon hade väldigt slitna och tunna toppar så jag klippte bort ca 2 centimeter. Bilderna är inte dom bästa men det blev stor skillnad i verkligheten! Det är tredje gången jag klipper någon så det kan bara bli bättre.

Likes

Comments

Hej och förlåt för den dåliga uppdateringen! Just nu är jag på väg hem från skolan, har varit en ganska seg dag idag.. När jag kommer hem ska jag äta, kolla senaste pll avsnittet och ikväll ska vi åka o fira min kusin som fyller 18! Har även en del inlägg som kommer upp senare.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw